Dovoz motocykla z UK
Dovoz motocykla z UK
Viem ze doviezt auto z UK nie je problem ale jeho prihlasenie kvoli pravostrannemu riadeniu je nemozne. Ale chcem sa opytat ako je to s motocyklami? Doviezol uz niekto z vas nieco z UK a prihlasil to tu, ako to prebiehalo co k tomu vsetko treba. Ide mi hlavne o nejake supersport motocykle napr. Honda CBR 600F, Suzuki GSXR 600 alebo Kawasaki Ninja.
z vlastnej skusenosti to nemam, ale pocul som, ze cez KO s tym nemusis prejst koli svetlu, pretoze napr nase moto maju opacne svetla ako UK, jedno je silnejsie a druhe slabsie, nevim presne ktore ako, ale viem ze UK moto to maju naopak, koli tomu ze aj naopak chodia.... kus glupo na pochopenie som to napisal, ale snad pochopis 
mimochodom skus www.motoride.sk, tam toho urcite najdes plno.
mimochodom skus www.motoride.sk, tam toho urcite najdes plno.
Poznam jedneho, co zil v UK, kupil si tu motorecku Yamahu, mam pocit ze R6ku....potom sa rozhodol, ze sa vrati na SVK, nejaky kamarat mu ju priviezol, lebo mal dodavku, respektive nejake vacsie auto. Za par dni som ho na tej motorke videl so Slovenskou SPZtkou....cize prihlasit ju prihlasil...ocividne bez problemov...ale blizsie ti nepoviem.