Peciatka
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Peciatka
Pls nevedel by mi niekto poradit ako by som mohol do ziackej otlacit peciatku ?? Vytlacene mam na papiery vsetko co treba ale problem je v tom ze je to vytlacene laserovou tlaciarnou. Dalo by sa to dako ??? PLS HELP !!!
Tu peciatku vytlac na lepiacu pasku (samozrejme na hladku stranu).Potom tu pasku odtlac do ziackej knizky.Je nerozoznatelna od originalu.Ale davaj pozor aby sa ti nesmykla ruka,lebo to vsetko rozmazes. 
Inak kamaratovi to uz prechadza pol roka a nikto nemal ani najmensie podozrenie.
Prajem vela dni stravenych doma (bez skoly) a davaj pozor aby ti nato neprisla profka.
Inak kamaratovi to uz prechadza pol roka a nikto nemal ani najmensie podozrenie.
Prajem vela dni stravenych doma (bez skoly) a davaj pozor aby ti nato neprisla profka.
-
aughostino
Medium Professional
-
onetwothree
Myslis, ze ked mu na to pridu, tak ho udaju? Tipujem, ze akurat zhorsena znamka zo spravania, aspon ja som tak mal. Dokonca aj ta dokorka sa to dozvedela a tiez z toho nic nerobila, akurat povedala, ze dufa, ze uz som dostal rozum a nebudem to robit.Klo_b_asa napísal:Nezabúdaj ale na § 352 zákona č. 300/2005
jasne ze udaju. Najskor zavolaju dotycnemu lekarovi, ze ci u neho ten a ten ziak bol, a potom to postupia sudu.. v BR sa uz stalo... ale ako pises zalezi od lekara, ci sa bude s detiskami tahat za prsty, alebo len mavne rukov nad ich sprostostouonetwothree napísal:Myslis, ze ked mu na to pridu, tak ho udaju? Tipujem, ze akurat zhorsena znamka zo spravania, aspon ja som tak mal. Dokonca aj ta dokorka sa to dozvedela a tiez z toho nic nerobila, akurat povedala, ze dufa, ze uz som dostal rozum a nebudem to robit.
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Spoluziak tento rok sfalsoval ospravedlnenku na cely tyzden, cely tyzden nebol v skole a potom mu na to prisli (lebo to neviejackb napísal:jasne ze udaju. Najskor zavolaju dotycnemu lekarovi, ze ci u neho ten a ten ziak bol, a potom to postupia sudu.. v BR sa uz stalo... ale ako pises zalezi od lekara, ci sa bude s detiskami tahat za prsty, alebo len mavne rukov nad ich sprostostou
Tlacili sme si polovica skoly a v pohode.Prisli mi na 3ch kamaratov a vsetci schytali podmienecne vylucenie.Nikto nikoho neudaval.U nas to profaci robia takym stylom nie ze "Chlapec ma vytlacenu peciatku vasu pani doktorka, bol u vas?" ale opytaju sa "bol u vas vtedy a vtedy?" a ona povie "nie preco?vytlacil moju ospr?" a profak povie "nie nie len bola podozriva peciatka" a vklude sa to riesi dalej