Peciatka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Peciatka

Príspevok od používateľa nestik »

Pls nevedel by mi niekto poradit ako by som mohol do ziackej otlacit peciatku ?? Vytlacene mam na papiery vsetko co treba ale problem je v tom ze je to vytlacene laserovou tlaciarnou. Dalo by sa to dako ??? PLS HELP !!!
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Tu peciatku vytlac na lepiacu pasku (samozrejme na hladku stranu).Potom tu pasku odtlac do ziackej knizky.Je nerozoznatelna od originalu.Ale davaj pozor aby sa ti nesmykla ruka,lebo to vsetko rozmazes. :D
Inak kamaratovi to uz prechadza pol roka a nikto nemal ani najmensie podozrenie.
Prajem vela dni stravenych doma (bez skoly) a davaj pozor aby ti nato neprisla profka. :P
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

a nezabudni ju vytlacit naopak (myslim ze zrkadlovo) aby ked ju otlacis do ziackej aby to nebolo napadne ze je to fake :lol:
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Nezabúdaj ale na § 352 zákona č. 300/2005
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

...miesto lepiacej pasky mozes pouzit napr. nejaku foliu... fantazii sa medze nekladu :) ...len si to najskor vyskusaj "nanecisto"
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

v atramentovej tlaciarni sa mi osvedcila folia, ktora sa pouziva do laserovej tlaciarne...na net to tak rychlo nezasycha...da sa kupit bezne v kancelarskych potrebach za cca 30 centov, ale s laserovou som to neskusal
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

JJ viem ze zrkadlovo a na lepiaci len som nevedel ci to aj pri laserovej plati, ze ci to pojde otlacit potom na papier. OK diky vsetkym dneska to vyskusam :)
onetwothree

Príspevok od používateľa onetwothree »

Klo_b_asa napísal:Nezabúdaj ale na § 352 zákona č. 300/2005
Myslis, ze ked mu na to pridu, tak ho udaju? Tipujem, ze akurat zhorsena znamka zo spravania, aspon ja som tak mal. Dokonca aj ta dokorka sa to dozvedela a tiez z toho nic nerobila, akurat povedala, ze dufa, ze uz som dostal rozum a nebudem to robit.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

onetwothree napísal:Myslis, ze ked mu na to pridu, tak ho udaju? Tipujem, ze akurat zhorsena znamka zo spravania, aspon ja som tak mal. Dokonca aj ta dokorka sa to dozvedela a tiez z toho nic nerobila, akurat povedala, ze dufa, ze uz som dostal rozum a nebudem to robit.
jasne ze udaju. Najskor zavolaju dotycnemu lekarovi, ze ci u neho ten a ten ziak bol, a potom to postupia sudu.. v BR sa uz stalo... ale ako pises zalezi od lekara, ci sa bude s detiskami tahat za prsty, alebo len mavne rukov nad ich sprostostou
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:jasne ze udaju. Najskor zavolaju dotycnemu lekarovi, ze ci u neho ten a ten ziak bol, a potom to postupia sudu.. v BR sa uz stalo... ale ako pises zalezi od lekara, ci sa bude s detiskami tahat za prsty, alebo len mavne rukov nad ich sprostostou
Spoluziak tento rok sfalsoval ospravedlnenku na cely tyzden, cely tyzden nebol v skole a potom mu na to prisli (lebo to nevie :D) a mal z toho akurat tak pokarhanie a nic viac...
onetwothree

Príspevok od používateľa onetwothree »

jackb napísal:...
Neviem, ale myslim, ze to bude skor ojedinely pripad, keby to bolo do prace, tak nepoviem, ale myslim, ze vacsina detskych doktoriek by to nechala tak.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Tlacili sme si polovica skoly a v pohode.Prisli mi na 3ch kamaratov a vsetci schytali podmienecne vylucenie.Nikto nikoho neudaval.U nas to profaci robia takym stylom nie ze "Chlapec ma vytlacenu peciatku vasu pani doktorka, bol u vas?" ale opytaju sa "bol u vas vtedy a vtedy?" a ona povie "nie preco?vytlacil moju ospr?" a profak povie "nie nie len bola podozriva peciatka" a vklude sa to riesi dalej
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No tak skusil som to ale na papier to uz neotlaci lebo je to uz zaschnute, tohto som sa obaval :( Este som rozmyslal ci by to mozno neslo dako prezehlit abo dako nahriat a tak ???
Napísať odpoveď