Blbost !!! Ja som kupil notas HP z Qcompu a ked sa pokazil, tam sme to aj odniesli. Pocas reklamacie nas pravidelne informovali o stave a do dvoch tyzdnov bol notas spat. Neplatili sme za nic, len zalohu dat ktoru sme dali pre istotu spravit, kedze sa menila maticna doska. Obchod Qcomp vysoko odporucujem !
fu ja uz fakt nevim cele je to na figu ... asi si to objednam z agemu a bude pokoj
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2009, 17:33 )
fu ja uz fakt nevim cele je to na figu ... asi si to objednam z agemu a bude pokoj
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2009, 17:35 )
Pilifo napísal:Hmm, ale narazil som na problém
Takže z toho vyplýva, že reklamáciu mi v servisnom stredisku neuznajú, ale mi ho jedine v servise opravia a ja si to pekne zacvakám?
inac ale v tom datacomp .. uz nemaju ten ntbook hp
nie ale v ageme je http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=13307646 alebo http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=12964649 .... ten asus je fajn ale je drahy pre mna a ten hp hm co ja vim dost mi tam vadi ten AMD Turion takze nevim a ved insie tam nemaju iba tie debilne acerky tie su vsade jak huby po dazdi ... a iny shop ani podstate neni interstore tiez nic moc ... datcom tam su fajn ceny ale co z toho ked je shitny a to iste plati aj o pixmanii inac a nevies nieco o ntbookoch msi???
semisa, pri takejto cenovej hladine si moc nenavyberáš. Myslím, že ten HP z Agemu je lepší a aj lacnejší A prečo Ti vadí ten AMD procesor? Veď je to niečo podobné ako ten HP z Datacomu, dokonca má vyšší takt, akurát menšiu Cache, ale je to skoro to isté, akurát od AMD
Pilifo napísal:semisa, pri takejto cenovej hladine si moc nenavyberáš. Myslím, že ten HP z Agemu je lepší a aj lacnejší A prečo Ti vadí ten AMD procesor? Veď je to niečo podobné ako ten HP z Datacomu, dokonca má vyšší takt, akurát menšiu Cache, ale je to skoro to isté, akurát od AMD
no ved ja vim ze si nenavyberam ... no ja nevim kamarat mi vravel ze su zle tie amd tu...nevim co ...
Tak keď Ti povie, že sú zlé a nijako to nepodloží... Je to konkurenčný výrobca pre Intel a vyrába rovnako kvalitné procesory Takže si môžeš byť istá, že ak aj kúpiš AMD, tak nebude horší ako Intel (ak má samozrejme podobné parametre)
Pilifo napísal:Tak keď Ti povie, že sú zlé a nijako to nepodloží... Je to konkurenčný výrobca pre Intel a vyrába rovnako kvalitné procesory Takže si môžeš byť istá, že ak aj kúpiš AMD, tak nebude horší ako Intel (ak má samozrejme podobné parametre)
aha dakujem ... akurat som si vsimla ze aj braxo ma na compe amd ale athlon X2