Samovoľné odpájanie od Wi-Fi
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Samovoľné odpájanie od Wi-Fi
Mám Wi-Fi router AirLive WT-2000R a NB sa mi od neho samovoľne odpája. Na NB mám Windows Vista Home Basic. Povedal by som, že je to skôr pri neaktivite (keď je NB pripojený cez router na internet ale nič sa nesťahuje ani sa nesurfuje na nete, proste nič, ale netvrdím to úplne s istotou), lebo ak niečo sťahujem napr. film tak počas sťahovania sa mi NB neodpojil ani raz.
Mám doma aj PC a na ňom mám Wi-Fi USB adaptér a ten sa pripája na internet cez ten istý router a s tým nieje absolútne žiaden problém. Dik
Mám doma aj PC a na ňom mám Wi-Fi USB adaptér a ten sa pripája na internet cez ten istý router a s tým nieje absolútne žiaden problém. Dik
-
mathev
Star
je dost mozne ze mas niekde v systeme nastavene povolenie odpajat zariadenie pri necinnosti koli setreniu energie? zo zaciatku by osm sa asi uberal tymto smerom a zistil ci to nieje nejaka takato drobnost v nastaveniach hardware.
mozno sice trepem ale na zaciatok by osm sa uberal tymto smerom
plus klasicka rada instalovat najaktualnejsie drivre plus firmware routru nikdy neuskodi.
plus klasicka rada instalovat najaktualnejsie drivre plus firmware routru nikdy neuskodi.
-
Clean_Up
Professional
Takže mám najnovší FW v routery + najnovší ovládač na Wi-Fi + vypnuté povolenie odpájať zariadenie pri nečinnosti žiaľ nič nepomáha. NB sa vždy odpája.mathev napísal:je dost mozne ze mas niekde v systeme nastavene povolenie odpajat zariadenie pri necinnosti koli setreniu energie? zo zaciatku by osm sa asi uberal tymto smerom a zistil ci to nieje nejaka takato drobnost v nastaveniach hardware.
-
vladenko007
VIP
Mam taktiež vistu a mam aj router AirLive a viem že na noteboku ked som identifikoval sieť bola možnosť automaticky pripajať na prvy krat som to nazafajkol a sama sam mi odpajal. Potom som to zmenil a uz je to v pohode tak neviem pozri ci mas klik pravim na ikonku pripojenia centrum sieti a na pravo na sprava bezdrotových sieti a pozri ci mas vo vlastnostiach tvojej siete Automaticky pripojit ked je tato siet v dosahu. Mne ako vravim to pomohlo.
-
hojko
Site Admin
Mek: Az na to, ze sa vzajomne prekryvaju 
http://www.atpjournal.sk/casopisy/atp_0 ... -07-24.pdf
(druha strana, obrazky c. 2 a 3 vlavo hore)
http://www.atpjournal.sk/casopisy/atp_0 ... -07-24.pdf
(druha strana, obrazky c. 2 a 3 vlavo hore)