Canon IXUS 430 - problém s kartou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mato22
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Canon IXUS 430 - problém s kartou

Príspevok od používateľa mato22 »

Ahojte, mám problém s mojim digitálnym fotoaparátom a to taký že foťák sa nedá zapnúť ak mám dnu pamäťovú kartu ale ak kartu vyberiem tak mi foťák zapne dá sa vojsť všade až na to podstatné, nedá sa fotiť lebo fotky sa nemajú kde ukladať :)

Mám dva pam. karty :

jednu 128 MB - FujiFilm a druhú 256 MB - Lexar, pri fujifilme mi to zapne ale iba ak tu kartu dnu poriadne zastrčim a musim držať kryt karty ale aj tak je to na pču lebo to nefotí.

Ak treba kúpiť novú pam. kartu tak to neni problém - 4GB stoji nejakých 10€.

Canon IXUS 430 - URL
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Tak najprv by som vyskusal inu kartu urcite nejaky tvoj kamarad ma fotoaparat tak mozes vyskusat tu je a ak i ta nepojde tak reklamovat fotoaparat.
mato22
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mato22 »

Valman, ten fotak je dlhy pribeh kamarade a je z UK :D ( nájdený v metre len pre info ), a kartu nemá nik :( asi ešte zajtra pojdem do naju aby som na večer už mal foťák :( a ak nepojde hodim ho o zem :(
izmo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa izmo »

ja mam podobny fotak a ten berie max 2gb karty
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Skus sa opytat v Nayku oni tam maju kontakt na servisne stredisko Canon, neviem ci je na Slovensku alebo az v Cechach, popros si tel.cislo opis im svoj problem a ak cena opravy pripadne inej karty nebude prilis vysoka tak im ho zasles. Ked si ho nasiel v metre tak co vies ci ho predchadzajuci majitel tiez od nervov nehodil o zem a ty si ho potom nasiel :)
Napísať odpoveď