FFF

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Beybo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

FFF

Príspevok od používateľa Beybo »

XXX
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

skusil si aj vysavac? vraj to pomaha
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

No parkety mam aj ja v izbe a je to normalna vec ze za par dni tam budu chumace prachu .
napr tu v petrzalke kde byvam mam prach uz na druhy dena to mozem vysavat a j utierat prach ako chcem nadruhy den je to tu zas .
troska som to vyriesil takymi malimi kobercekmi ktore som si dal po celej izbe je to troska lepsie ale stale prach ako vzdy . je to normalna vec. a ked doma pravidelne vysavas tak je to v pohode tak kazde 2-3dni treba .
no ale ked sa uvas vysava kazdy napr. 10den tak sa necuduj ze mas doma Cm vrstvy prachu . este sa predava taky spray Vola sa Pronto proti prachu . to tiez pomaha ale zasa kde to nenastriekas tam bude prachu raz tolko.Dam ti jednu radu vysavaj tak 2-3krat do tyzdna aj poutieraj prach a bude to v pohode .
hlavne treba te prach utierat aj na mokro lebo to nebude mat efekt .
vermi mam stym skusenosti som alergicky na prach a pel a vadi mi to .
Automaticky pohlcovač prachu som este nevidel . :lol: no ale moj kamarat mal tiez tento problem a dosiel nato ze maju na hovn0 vysavac ono ked vysaval tak ten prach vysavac luftoval zasa naspat . celkom sranda :lol: treba mat aj dobry vysavac lebo napr ten jeho prach viac vyril jak vysaval . :wink:
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

xxx
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Tak ale nestaci len vysavat :) treba ten prach aj utret z tych policiek a zo vsetkeho v izbe. namokro a potom na sucho . a nakoniec povysavat . a uvidis ze budes mat toho prachu menej .
a este citujem
Prachu v spálni, alebo v byte, ci v dome sa nikdy nezbavíme....
Prach je totiž všade...
:!:
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Ako by si pre boha cez google chcel zistit, z akeho dovodu sa ti zacalo tvorit vacsie mnozstvo prachu ako v minulosti.
To je individualne a zalezi to od tvojich konkretnych podmienok v ktorych zijes.
Odkial mame vediet, ci pri tebe nestavaju, neburaju nejaky dom, ci si si nezacal kupovat menej kvalitne oblecenie a podobne.

A toto je problem globalny, nie len tvoj...aut je viac, zelene menej veci nekvalitnejsie vyrabane = celkovo je omnoho vacsia prasnost ako v minulosti.

//autoeditácia príspevku ( 11 Jun 2009, 13:11 )
->slavo<- napísal: treba ten prach aj utret z tych policiek a zo vsetkeho v izbe. namokro a potom na sucho . a nakoniec povysavat
s tymto nesuhlasim...najprv treba vysavat a potom utierat prach...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

meffisto napísal: s tymto nesuhlasim...najprv treba vysavat a potom utierat prach...
To akože prečo? Veď keď si poutieraš prach, tak sa Ti časť aj zvíri na zem a tú potom povysávaš...Opačne je to podľa mňa nelogické :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nevetras vyrazne viac/menej ako ine izby?
meffisto
King
King

Pilifo napísal:To akože prečo? Veď keď si poutieraš prach, tak sa Ti časť aj zvíri na zem a tú potom povysávaš...Opačne je to podľa mňa nelogické :)
no vysavac ti rozviri prach ovela viac...ktory sa potom usadi vsade.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To aj Ty máš taký vysávač, čo Ti z druhej strany vyfukuje naspäť prach? :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nemusi ho vyfukovat, staci ked vyfukuje vzduch (tak ako kazdy vysvac) ktory rozviri prach ktory po izbe uz poletuje.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ja mam podobny problem s prachom na intraku,ale ked poviem problem tak riadny...to som proste nevidel ze by sa niekde tak rychlo nazbieral prach...pritom sa tam snazim stale upratovat a v izbe nie je nic take co by ho v extra miere tvorilo...iba nabytok,matrace su nove a co je tam starsie je akurat zaves,ktory je podla mna dost velka pricina...ten prach ist z von nemoze,casto tam totiz neotvaram okno...ked budem odchadzat tak osobne pojdem za nejakou riaditelkou nech to tam komplet v lete vyluxuju len ked sa vam po tyzdni utvoria chuchvalce velkosti orecha tak to je uz privela...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Nemusi ho vyfukovat, staci ked vyfukuje vzduch (tak ako kazdy vysvac) ktory rozviri prach ktory po izbe uz poletuje.
To je síce pravda, ale skôr mi príde horšie to, keď Ty prachovkou (väčšinou nejakou handrou) prechádzaš po poličkách, tak sa Ti tam nezachytí všetok prach a vlastne ho iba zosúvaš z tej poličky na zem. A myslím, že pri normálnom vysávaní zemi nie je to vyfukovanie vzduchu také hrozné, že by sa tie poličky alebo nábytok zase zaprášili.
meffisto
King
King

djxtreme napísal:ja mam podobny problem s prachom na intraku,ale ked poviem problem tak riadny...to som proste nevidel ze by sa niekde tak rychlo nazbieral prach...pritom sa tam snazim stale upratovat a v izbe nie je nic take co by ho v extra miere tvorilo...iba nabytok,matrace su nove a co je tam starsie je akurat zaves,ktory je podla mna dost velka pricina...ten prach ist z von nemoze,casto tam totiz neotvaram okno...ked budem odchadzat tak osobne pojdem za nejakou riaditelkou nech to tam komplet v lete vyluxuju len ked sa vam po tyzdni utvoria chuchvalce velkosti orecha tak to je uz privela...
to moze byt cimkolvek: kobercom, farbou na stenach a takisto plati ze cim mensia izba - tym viac je ten prach na ociach :)

Gangy napísal:Nemusi ho vyfukovat, staci ked vyfukuje vzduch (tak ako kazdy vysvac) ktory rozviri prach ktory po izbe uz poletuje.
presne tak
Rovnako ako ked vysavas, tak 100 percent toho prachu co ti rozviri ta kefa na vysavanie ti urcite neskonci vo vysavaci.

Kazdy ma ale svoj vlastny sposob upratovania a to je dobre :wink:
Dokial je cisto, je to jedno...hlavne neviem ci vysavat 2x do tyzdna je zrovna to co by som chcel robit...netreba to prehanat
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

U nas sa teda vysava 7x v tyzdni :? .. fakt ked ten zvuk pocujem si davam sluchadka do usi lebo mam z toho nervy, ze by som stolik rozhrizol.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak pokiaľ to nemusíš robiť Ty, tak je ešte dobre, nie? :lol:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

u mna tak 4krat do mesiaca.Problem s prachom neni v izbe.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Pilifo napísal:To je síce pravda, ale skôr mi príde horšie to, keď Ty prachovkou (väčšinou nejakou handrou) prechádzaš po poličkách, tak sa Ti tam nezachytí všetok prach a vlastne ho iba zosúvaš z tej poličky na zem. A myslím, že pri normálnom vysávaní zemi nie je to vyfukovanie vzduchu také hrozné, že by sa tie poličky alebo nábytok zase zaprášili.
Tak to je samozrejme, ja som reagoval len na toho co vravel o vyfukovani prachu.
Napísať odpoveď