Reparat??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Martin44 napísal:Keby si si prečítal minulú stranu, tak uvidíš, že som už napísal čo má cca. chalan urobiť... To, že sa hneď článok na to spýtal jak debil, že na čo sa ma zamerať tak nebolo inej možnosti ako povedať že na nemčinu.
A ty si asi obdobný prípad ala Tupelo. :wink:
Tupelo je ten kto je hlupy nie ten kto sa neuci.Vsak martin ;-)
tomPD napísal:Hlavne ze ty si mu povedal, co sa ma ucit...
Kteme: nauc sa hlavne gramatiku a zakladne slovicka z toho rocnika resp. polroka co ste brali a budes v klude...
Mozes mu zarucit ze ona mu toto da hej?Je uplne kravina hovorit na co sa ma zamerat lebo minuly polrok mi povedala slovencinarka "nauc sa XYZ" a na komisionalkach mi dala aby som napisal "ABC".Ty mas co o tom vraviet ked mas skusenosti asi take velke ako ja v programovani v Pascale (t.j. nulove)
tomPD
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

A neni nahodou reparat o tom, ze nezvladol rocnik a pri tej skuske ma dokazat ci sa to doucil, takze by ho mala skusat z toho rocnika, i ked v jazyku je pravda ze veci na seba nadvazuju a ked nevies ucivo 1. rocnika nebudes vediet ani toho druheho ;)

Na druhej strane, mal si sa ucit cez rok a nie teraz vymyslat ako sa co najmenej naucit aby si presiel.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Pochybujem ze by ta nechali rupnut...koniec koncov maju za teba love :roll:
Ale musis aspon ukazat snahu
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

tomPD je to o tom ci sa to doucil ... ale iba pri uciteloch ktori to myslia vazne.A ver mi .. mam bohate skusenosti
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Dieg0 napísal:Mozes mu zarucit ze ona mu toto da hej?Je uplne kravina hovorit na co sa ma zamerat lebo minuly polrok mi povedala slovencinarka "nauc sa XYZ" a na komisionalkach mi dala aby som napisal "ABC".Ty mas co o tom vraviet ked mas skusenosti asi take velke ako ja v programovani v Pascale (t.j. nulove)
To je uz len výhra vystatovať sa so skúsenosťami s reparátom :lol:
Veď vravím, že tupelo :roll:

Čo tu ty vôbec teraz riešiš?
Chápem, že si zastávaš svoju stranu, ale chalan tu už rady dostal tak čo ďalej rozoberať.
Máš rečí jak babka na trhu, ale to len takto za klávesnicou.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Martin44 napísal:To je uz len výhra vystatovať sa so skúsenosťami s reparátom :lol:
Veď vravím, že tupelo :roll:

Čo tu ty vôbec teraz riešiš?
Chápem, že si zastávaš svoju stranu, ale chalan tu už rady dostal tak čo ďalej rozoberať.
Máš rečí jak babka na trhu, ale to len takto za klávesnicou.
Martin preco si sa uz nezabil?Boze.Bolo by to tu krajsie.

Riesim to ze mas skusenosti na urovni cislo 0 a mudrujes tu pritom o tom vies velke makove.Aku svoju stranu si zastavam?Chcem aby ludia prepadavali?Jednoznacne nie.Poukazujem na to ze to nie je take jednoduche ako si ludia typu "Martin44" myslia.Ked budes mat skusenosti ozvi sa.

Reci jak babka na trhu mam akurat ze do toho trocha vidim vies :).Rovnako dobre ti to vysvetlim aj osobne ;-)

// Edit 23.8 7:10 Okej kedze uz mas strednu za sebou bez prepadu tak teraz sa ta pytam : na co prispievas do tejto temy kked mas nulove znalosti a skusenosti v tomto obore?Aby si bol zaujimavy?
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

To vieš, niektorí z nás už majú strednú za sebou :wink:
patronick
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa patronick »

Caute,

Neviete ako to chodi aj z nemciny? Na pol roka som mal s nemciny 4, no teraz to vyzera, ze to bude ubohejsie. Hej, chysta sa mi napalit 5 a vyziva sa v tom, ked niesom v skole kazdemu to vravi ako sa v auguste stretneme a potom sa uvidi kto z koho. No neviem co je tej profke ale asi to nema vyznam riesit a poriadne sa naucim na tie skusky aby uvideli porodcovia, ze urobila chybu ze ma nechala na skuskach a stresoh pocas celych prazdnin. Teda, chcel by som vediet, ci to bude iba s posledneho pol roka, alebo ci aj s prveho? Za pol rok sme prebrali 3 lekcie, to je v pohodke sa naucit, aj sam, no pokial sa to bude tykat aj s prveho tak..... to bude trosku horsie no mam v plane to zvladnut tak ci tak. Ta profka je mlada 27 rocna teda pomerne mlada hej, neskusena (v skolstve :D) a asi jej to urobi radost nechat prveho ziaka v jej kariere (ak sa to da tak nazvat) robit skusky...

Tak ak viete niekto, tak dajte vediet prosim, neh nesedim na spendlikoch..... :D Je to vyberovy gympel, som rad, ze som sa tam vobec nacpal....
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

No ja keď som robil z nemčiny, tak to bolo len z druhého polroka (tiež som bol na tom tak, že na polroka som mal ledva štyrec a ku konca roka ma nechala robiť reparát). Mal som k*rva stresy z toho, ale ukázalo sa, že zbytočne. V komisií sedeli 3 profky, triedna + dve nemčinárky. Prebiehalo to tak, že najprv som robil test, potom nasledoval odposluch z CD a nakoniec bola konverzácia z ľubovoľnej témy. Základom bolo nebyť ticho a vykecať sa (ako na mature). Nakoniec som to dal na 3 :)
patronick
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa patronick »

lol huste, ze odposluch s CD to je v p*** ja s nemciny lendva zadrem Ich bin a poskladat vetu neviem ani poriadne :D a ucim sa ju druhy rok ....
asi by ma porazilo ked to bude aj u nas tak, ze 3 profky prisediace, do riti, pekne..... minuly rok kamos na angline mal iba jeho ucku a daku druhu anglictinarku, no uvidime..... ale tak 3 lekcie sa zvladnem naucit dufam.... :D

si sef ze si to dal na 3 :) ucil si sa cez leto? ak hej tak kolko a jak casto? a z akeho uciva si to mal ty?

dik.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ak si na teba ucitelka zasadla poziadaj o reparaty bez pritomnosti tvojho vyucujuceho daneho predmetu.Myslim ze by ti riaditel mal vyhoviet.
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

patronick napísal:lol huste, ze odposluch s CD to je v p*** ja s nemciny lendva zadrem Ich bin a poskladat vetu neviem ani poriadne :D a ucim sa ju druhy rok ....
asi by ma porazilo ked to bude aj u nas tak, ze 3 profky prisediace, do riti, pekne..... minuly rok kamos na angline mal iba jeho ucku a daku druhu anglictinarku, no uvidime..... ale tak 3 lekcie sa zvladnem naucit dufam.... :D

si sef ze si to dal na 3 :) ucil si sa cez leto? ak hej tak kolko a jak casto? a z akeho uciva si to mal ty?

dik.
Tak na tvojej škole to môže byť úplne inak :wink: To ja som vtedy chodil na OA na Račianskej a tam sa s tebou ne*ebali, preto to bolo aj náročnejšie.

A učenie? :lol: no, viac-menej som to flákal, ako netvrdím že som učebnice nevidel jak boli prázdniny dlhé, ale moc som tomu tiež nedával. A hlavne učil som sa nepravidelne, kedy sa mi chcelo...ale na trojku to ako-tak stačilo :)
A z učiva to už si presne nepamätám, čo tam bolo :?
Napísať odpoveď