Marilyn Manson
-
Old Dirty Bastard
Guru
pochybujem, že to bola bomba s kyslikomUjoNecro napísal:Super? Nové skladby sú nuda a ten chlap je totálna troska. Aby niekoho prišli traja ľudia kriesiť s kyslíkovou bombou, uterákmi, líčidlami a ktovie čím všetkým po každej (!!!) pesničke je sila. Každopádne zlé to nebolo a zvuk bol na naše pomery dosť dobrý, to len on bol tak sundatý, že nevedel rozprávať tak mu pridali efekty na hlas aby to nejak znelo.
-
whitecOder
Zablokovaný
-
lekoklatik
VIP
-
Thrash/Death
Star
asi ma nieco v hlave ked vystudoval univerzitu..jankyi napísal:Nepodporujem whitecoldera, ten zvykne pisat peečoviny, inak tomu nie je ani teraz. Ale povedat, ze MM ma nieco v hlave a este k tomu 1000 krat viac ako niekto z fora je taka ista kravina. To moze urobit iba zaslepeny fanusik, ktory bude bezhlavo obhajovat svojho bôžika no matter what.
-
Thrash/Death
Star
nie mal, ale stále májankyi napísal:asi maL nieco v hlave...
-
Thrash/Death
Star
No to si ho uz len obranil
. Prepac teda, musim uznat, kto sa doebe tak, ze ho ani vlastna matka nepozna a vyzera ako posledny nekrofil, je uplne normalny, lebo to robi iba pre "image". Inak este ,ze sa s nim pravidelne stretavas a poznas aj jeho normalnu stranku, inak by bolo asi zcestne o nom tvrdit, ze je v poriadku len sudiac podla jeho tvorby.
//autoeditácia príspevku ( 11 Jun 2009, 17:53 )
un know, nemyl si pojmy s dojami. Nenormalne je to vtedy, ak sa smejes na postihnutom cloveku alebo oplujes cernocha, bez toho aby si ho poznal. Ale ak niekto uplne rozdupe svoj ludsky vyzor len preto aby viac predaval, nemoze cakat, ze ho ludia nebudu odsudzovat.
//autoeditácia príspevku ( 11 Jun 2009, 17:53 )
un know, nemyl si pojmy s dojami. Nenormalne je to vtedy, ak sa smejes na postihnutom cloveku alebo oplujes cernocha, bez toho aby si ho poznal. Ale ak niekto uplne rozdupe svoj ludsky vyzor len preto aby viac predaval, nemoze cakat, ze ho ludia nebudu odsudzovat.
-
whitecOder
Zablokovaný
-
lekoklatik
VIP
jankyi: ty si eśte asi vždy ten zo skupiny ktorí skalopevne tvrdia že boli pri tom ako si Marilyn vyoperovával rebrá a následne na to si začal fajčiť penis... Tiež vieš o jeho zmýšľaní viac než on pretože ty ho predsa vidíš ako sa správa na pódiu, čo robí vo videoklipoch, čítaš všetko čo sa mu stalo a nazvalo sa to škandál a mnoho iných 500 vecí. zabúdaš na jednu vec. Meno Marilyn Manson pozná množstvo ľudí. Či si to meno spájajú s hnusom či obdivom, umením alebo len nechutným vyjadrovaním samého seba je jedno. V dnešnej dobe je to jedinečný človek. Robí to o čom vie že robí, nie aký tí gore blázni či sa vyserú do stretu pódia a potom si to potierajú všade možne a popri tom samozrejme rućia do mikrofónu. Nemôžem teda ani ja povedať či je skutoćne taký ale viem že nie je hlupák. A určite to nepíšem kvôli tomu že ma za sebou nejakú univerzitu. Tento argument neberiem.
Keď sa zaujímaš, tu máš študuj a potom sa s tebou rád porozprávam
//whitecOder: jeden piatkový večer si sadni a prečítaj si nejakú knihu. Myslím že snehulienka a 7 trpajzlíkov by ti na začiatočníka problém robiť nemalo. Požičaj tú s tými veľkými obrázkami. [proste si prečítaj názov témy - ja osobne som za ban pre tohto užívateľa. Viem že ma do toho nić nie je ale nerobí nić iné, len uráža užívateľov [mám pocit že chce šliapať v Gangyho stopách. Nevie však ako]]
Keď sa zaujímaš, tu máš študuj a potom sa s tebou rád porozprávam
//whitecOder: jeden piatkový večer si sadni a prečítaj si nejakú knihu. Myslím že snehulienka a 7 trpajzlíkov by ti na začiatočníka problém robiť nemalo. Požičaj tú s tými veľkými obrázkami. [proste si prečítaj názov témy - ja osobne som za ban pre tohto užívateľa. Viem že ma do toho nić nie je ale nerobí nić iné, len uráža užívateľov [mám pocit že chce šliapať v Gangyho stopách. Nevie však ako]]
jediny dement si tu ty lebo ja studujem na univerzitewhitecOder napísal:co tu riesite mna dpc?......tu sa ma diskutovat o filmoch ne o mne![]()
oh a a mimochodom patjo...ja som sice univerzitu nevystudoval lenze ty si nevystudoval ani zakladku tak potom kdo je tu z nas vacsi dement?...daj sa vysetrit