Čo tak hojko radio ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Čo tak hojko radio ?

Príspevok od používateľa Betarik »

Napadla ma taka myslienka spravit hojko radio :)
co vlastne treba stacilo by par ludi co by sem tam nieco zahrali o niecom podiskutovali :) vytvorit nejaky program ... no zvetsa by sa tam hrala len obicajna hudba :
server na radio mam
uz len zohnat par ludi co by sem tam nieco zahrali :)
najvetsi problem vidim asi v tom a to su "autorske prava" :?
ale urcite by to bolo fajn vypocut si fajn hudbu, ludi tu z fora jak o niecom klebetia :lol: nemyslite ? :aasmile11:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nemyslime :) nikto sa tomu nebude venovat naplno, aby to malo vysoku uroven a na to, aby si clovek obcas vypocul hudbu mu staci aj funko ci expres,ak je narocnejsi, internetovych radii je kvantum a tonevravim o mp3kach :wink:
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

no no napad to zly neni ja som za ale vacsina tu fungujucich uzivatelov je nazoru ze hudba na webstranke to je blbost..

a co sa tyka toho projektu tak co tak spravit radio pre niekoho? myslim tym konkretne pre dake menej zname alebo uplne nezname kapely ktore maju dake tie svoje dema alebo izbove nahravky.. popripade Djji a tak... spravamy by potom neboli opletacky a mozno by sa tak aj dostali do povedomia
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:nemyslime :) nikto sa tomu nebude venovat naplno, aby to malo vysoku uroven a na to, aby si clovek obcas vypocul hudbu mu staci aj funko ci expres,ak je narocnejsi, internetovych radii je kvantum a tonevravim o mp3kach :wink:
nemyslel som len obicajnu hudbu ale aj rozoberanie nejakych tem priamo z hojka :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak nápad sa cení, ale podľa mňa je to kravina ako Brno. Teba to teraz napadlo, ale potrebuje to aj ľudí, ktorý by tam o tých témach rozprávali a už sa chcem vidieť ako počúvam niečo kde sa rozoberá téma typu "Kde sú najlacnejšie cigarety" :roll:

Takže asi tak :wink:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ako neni zly napad ,ale kdo sa tomu bude venovat? a este stoho nic nebude mat asi nikto .
jedine ze by tu bol na stranke prehravac ktory by bol vlastne odkaz na stranku kde su radia ci Sety . ale to uz je reklama . takze neviem neviem.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

A čo by si tam chcel dať?... :D ako rozoberať témy z hojka?.. myslím, že na to je diskusné fórum... a nepoznáme sa, tak mne je jedno, či mi niekto na fóre napíše, že som ko*ot, alebo či je qwerty v sekte :D proste mi je to jedno... :) napr. by sa dali rozoberať témy o politike, alebo vzťahoch a priateľstve... ale to by sa potom minulo diskusné fórum, keďže by odpovede prišli v rádiu... No ani na jedno nemáme kvalifikovaného človeka... :wink: ktorý by sa vyjadril dosť presne... :) hádam to chápete :wink:

//edit: alebo by sme sa mohli stretnúť s qwertym :D

//edit2: tak, ako vidím, také nereálne to nie je... :) len by to muselo dostať nejaký spád... :) a neviem, čo v témach by ste chceli preberať... na to mi prosím odpovedzte :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Podla mna je to skvely napad, keby sa niektori znami clenovia stretli a diskutovali o nejakej teme na zivo tak by som to urcite pocuval. Len keby sa tomu mal kto venovat.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ja som robil v radiu netovom tak neni problem,vatikanska mena staci:D stacilo by 5 moderatorov a ked som ja maval okolo 25 ludi a to som len znamich nahuckaval tak urcite by to islo aj vo vacsom pocte 8) len by sa muselo dohodnut ze kazdy de nby sa hralo nieco ine lebo kazdy ma rad nieco ine a ked by stale pocul rock alebo dance alebo hip-hop tak by ich to po minute omrzelo
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tie debaty ako spominal zradca Gangy si neviem predstavit. Teda ak nemyslime politicke temy, alebo temy ala za vsetko mozu zidia a cierne drzky. Ked chces pocuvat debatu, pusti si Lampu.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hudba by sa mohla hrat stale ale diskutovat by sa mohlo raz do tyzdna co ja viem v sobotu vecer alebo v nedelu raz do tyzdna by si urcite niekto nasiel cas :?:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

naco je diskusne forum ?ked chcete riesit temy ,slovne v radiu . vsak to je troska odveci . hudbu by som este pochopil . ale riesit temy v radiu ? OMG :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

M.a.R.o.s.H napísal:vatikanska mena staci:D
Eurace sa ti zachcelo? :D
Prílohy
2_euro_coin_Va_serie_2.png
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Fabo napísal:Eurace sa ti zachcelo? :D
no taku som este nemal :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mi-chau napísal:Tie debaty ako spominal zradca Gangy si neviem predstavit. Teda ak nemyslime politicke temy, alebo temy ala za vsetko mozu zidia a cierne drzky. Ked chces pocuvat debatu, pusti si Lampu.
Tak to si neviem predstavit ani ja, ale myslim ze menej konfliktne temy by sa dali preberat uplne v pohode.

Napriklad si zobrat, nejaku dementnu temu zo vztahov, porobit si srandu, porozpravat vlastne prihody, skusenosti atd. Ja by som bol naladeny urcite :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Na to rozoberanie tem su hojko stretka ;)
Tam sa toho narozprava...niekedy to mozete(me) nahrat a hodit na forum :D
Ale ja si myslim, ze na samostatne radio sa nenajde dost materialu, aby bolo pocuvatelne. A vdaka autorskym pravam by sa musel najst niekto, kto by do toho vrazil peniaze. Takze ked chcete debaty o temach, chodte na stretko :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Začiatok Konca napísal: //edit: alebo by sme sa mohli stretnúť s qwertym :D
Pozvat do studia ho nechces? :D

No a ja by som nemal problem s Gotharom nieco nakecat, nahrat a potom to tam hodit...ked je cas tak nieje problem... :wink:

No, a myslim si, ze keby niecim prispel tak by sa to dalo uskutocnit...

//spolocne s Gotharom sme dospely k zaveru, ze najlepsie by bolo asi spravit nieco ako kefan... :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Lub0$ napísal:Pozvat do studia ho nechces? :D

No a ja by som nemal problem s Gotharom nieco nakecat, nahrat a potom to tam hodit...ked je cas tak nieje problem... :wink:

No, a myslim si, ze keby niecim prispel tak by sa to dalo uskutocnit...

//spolocne s Gotharom sme dospely k zaveru, ze najlepsie by bolo asi spravit nieco ako kefan... :D
K tomu si dospel ty :D Ja by som pristupil na nahravky klasickych ohovaraciek spoza piva :)
whitecOder: vyhravas ban
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Lub0$ napísal: //spolocne s Gotharom sme dospely k zaveru, ze najlepsie by bolo asi spravit nieco ako kefan... :D
Kto bude vila Analka? :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja chcem hojko slipy..iniciativny blbec je horsi ako triedny nepriatel :)

(a miznu prispevky :oops: -patrickova7 tema, v ktorej hlada obrazky, lebo ide na dovolenku)
Napísať odpoveď