no vráťme sa k tématu. Toto som našiel na nete - Brian Hugh Warner bez mejkapu, na nejakom preukaze
http://1.bp.blogspot.com/_FfetiF7C9vo/R ... Manson.JPG
ale videl som už aj lepšiu fotku kde bol inkognito
čakám na tvoj dôvod tejto vety...jankyi napísal:Inak nesnaz sa mi tvrdit, ze kazdy ma pravo byt sam sebou.
Mno takto Marilyn Manson ako osoba je zaujímavá, samozrejme nikto z nás ho nepozná ale dosť vecí vystihuje v hudbe, obrazoch, knihe, interwiev ... dobre nesúhlasíš z jeho životným štýlom ako vačšina ľudí i ja patrím medzi nich ale nikoho neodsudzujem a to je to čo práve ty robíš, pravdepodobne si mu nedal ani príležitosť, lebo nechceš uveriť, že je vňom niečo dobré ako v každom, prosím ťa otvor si oči a pochop, že svet nie je len čierno-biely, a to tvoje porovnávanie je priam úbohé... ako môžeš porovnávať umelca s pedofilom ? alebo s Hitlerom ? Myslím, že toto je o niečom úplne inom a pokiaľ viem tak takéto zvrátené názory nemá a čo je na tom, že je sám sebou ? podľa mňa by mal byť každý sám sebou pokiaľ tým nikoho neobťažuje, jednoducho keď nechceš nepočúvaj ho, nerieš ho myslím, že sa zaobíde aj bez teba, milujem tých čo vedia na všetko iba p*čovať a pritom nikdy v živote nič nespravili :bodka:Hensym napísal:Neriešim hudbu, ani samotného Mansona. Je pravda, že zopár vecí od neho sa mi páči, to musím uznať, tvoriť vie (resp., v niektorých veciach sa mi triafa do mojej "vkusovej škály"), no ako človeka ho nemám rád. A nekecajte mi tu, že ho nepoznám, nepozná ho nikto z vás, a ak si myslíte, že ho poznáte, lebo ste videli 10 alebo 15 dokumentárnych videí, ste na omyle. Skrátka, nesúhlasím s jeho životným štýlom, s jeho správaním a jeho prejavom. A nedá mi neodpísať na lekovu vetu "odcudzuješ niekoho lebo je sám sebou". Príklad s Hitlerom je veľmi výstižný, no možno jemne prehnaný, každopádne nechápem, prečo si sa tomu zasmial, ..alebo len absencia argumentov? Tak dám teda iný príklad. 45 ročný chlap ti pretiahne 10 ročného syna, pretože je pedofil,... ale je sám sebou, tak ho budeš rešpektovať a nebudeš ho odcudzovať. pochopil som to správne?