Marilyn Manson

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Thrash/Death
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

ten geňo už dostal ban ako som si všimol a po prečítaní pár jeho hlúpych príspevkov som tomu rád :)
no vráťme sa k tématu. Toto som našiel na nete - Brian Hugh Warner bez mejkapu, na nejakom preukaze
http://1.bp.blogspot.com/_FfetiF7C9vo/R ... Manson.JPG
ale videl som už aj lepšiu fotku kde bol inkognito
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

veríš tomu že je to pravé?
Ja moc nie, i keď na tom podľa mňa nezáleží absolútne.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

to vam je ten uzasny hudobnik co obdivuje masoveho vraha tak sympaticky? ani neviem ako sa musia citit rodiny pozostalych ked pocuju uz len to meno...mne je ho luto..je to troska..ako clovek a uz aj ako hudobnik..a lutujem aj vas ktory ho mate ako za vzor.....lebo mam pocit ze pre vas to nie je o hudbe...
lekoklatik
VIP
VIP

Neoznačujem ho za vzor. Vadí mi však keď ho niekto odsudzuje len na základe výzoru. Je to úbohé
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Uz s tym "odsudzovanim podla vyzoru" prestante, melete do kola to iste. Pre mna je MM troska stale, aj ked si odmyslim fakt, ze keby ho stretnem na ulici, tak by som sa minimalne pousmial:). Uz vas vsetkych vidim, ako by ste sa normalne tvarili a vobec neodsudzovali, keby toho krupana stretnete v MHDcke nevediac, ze je to nejaka supermega hudobna star.

Ale mne ide o ine, samotny vyzor nie je dovod, preco si o nom myslim to, co si myslim. Hovorim, ze ak sa niekto citi "vo svojej kozi" iba vtedy, ked je zmalovany na klauna a venuje sa vseliakym skazenostiam :P , to bud nema v hlave v poriadku alebo to iba predstiera kvoli lepsiemu predaju - v tom pripade je to obycajny, radovy, mamonarsky cocot.:)

Lekolaktik a tym videom si teda fakt nepresvedcil - sama voda. Ale aspon som sa pekne zasmial, ked vravel, ze ho inspiroval Kristus, lebo sa sam obetoval za to comu veril a Kennedy, lebo chcel zmenit svet. Nj, Manson ide v jeho slapajach , meni nam tu nasu planteku, ked sa najdu ludia, ktori dokazu obhajovat jeho psychiku :lol: .
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

ja si k tomu myslim ze pokial svojimi nazormi a spravanim nikomu neublizuje a nepropaguje nejake zvrhlosti tak je to jeho vec ako sa sprava co si mysli a robi... moc o nom nevem ale toto je moj nazor
lekoklatik
VIP
VIP

jankyi čo ti na to povedať. Máš svoj zadubený názor, ja mam zas ten svoj. Neustále píšeš že ti vadí že pletieme odsudzovanie na základe výzoru a ty stále spomínaš že chodí po svete maľovaný. Ty mi hovoríš že je choré byť sám sebou či sa na niekoho hrať pretože to nie je v normách ľudského správania, ja ti hovorím že to celkom obdivuje msprávať sa inak ako 80% sveta. Ty mi tvrdíš že má v hlave nasraté, ja ti tvrdím preštuduj si tie VIDEÁ /nie jedno/ keď ťa tak strašne zaujíma či je fakt pako. Tebe je ho ľúto, sám nevieš prečo, ja vravím že má gule robiť to čo robí. Čakať že povolíš v hlavičke niečo, čo by ti povolilo premýšľať aj z druhej stránky je žiaľ v MM prípade asi nemožné. škoda že si tak neobjektívn a to vyzeráš tak normálne...
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ty si mimo. Ako možeš povedať, že sam neviem, prečo mi ho je ľúto(tiež neviem, odkiaľ maš, že mi je ho ľúto). A zdá sa mi, ako keby si moj posledný príspevok ani nečítal, alebo možno si vyberáš iba to, čo sa ti hodí.
lekoklatik
VIP
VIP

ok tak by si sa nad ním len pousmial. Takže ti ho nie je ľúto ale nemáš ho rád? Teraz to chápem správne? A nemáś ho rád len preto lebo je škaredý, robí zvrhlosti alebo skôr veci ktoré nie sú pre väčšinu normálne, maľuje sa atď... Ak nie, oprav ma...
čiže ho odsudzuješ pretože je sám sebou. Tak to je smutné
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Mam pocit, ze sa uz dostavame ku konsenzu. Presne ako si napisal, pre vacsinu ludi to nie je normalne, ja som jeden z nich. Nie som ziadny konzervativec, to nie, ale ocividne ani nie som dostatocne otvoreny takymto, ako ty vravis, zvrhlostiam.

Inak nesnaz sa mi tvrdit, ze kazdy ma pravo byt sam sebou.

edit: Este by som podotkol - nie je pravda, ze ho nemam rad. Iba si myslim, ze nie je normalny, to je rozdiel.
lekoklatik
VIP
VIP

jankyi napísal:Inak nesnaz sa mi tvrdit, ze kazdy ma pravo byt sam sebou.
čakám na tvoj dôvod tejto vety...

//och bože. To si snáď napísal len tak z trucu alebo čo. Toto prirovnávať. Hitler chcle byť sám sebou. Čo už keď ho s maľbami poslali kade ľahšie. Nasral sa a prestal byť človekom. Robil to len zo zlosti k tým rakúskym učiteľom :D /joke/ Ja končím. Máš svoj názor. Kľudne si povedz že si vyhral. Mne je to po "hitlerovi" fakt jedno...

/////jankyi ty si nepochopil mňa. Už jednoducho nemá zmysel debatovať. Máš svoj "zvrátený" názor a ja mám ten svoj "zvrátený"... A ty si tvrdohlavý a furt si stojíš za svojím že MM je magor lebo sa tak správa. A bla bla bla... Chápeš?
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Njn, aj hitler bol sam sebou :D :D .

//autoeditácia príspevku ( 13 Jun 2009, 17:26 )
jo, vyhral som!!!

Este, ze mame po 10 rokov a za ciel diskusie nemame diskusiu samotnu, ale vyhrat. :roll:

Gangy: nj, nepochopil si.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

jankyi napísal: jo, vyhral som!!!
Gratulujem.
Prílohy
arguing.jpg
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

kašlite už na to chlapi :D Marilyna Mansona (ako osobnosť) môžete len MILOVAŤ alebo NENÁVIDIEŤ, nič medzi. Ja patrím k prvej skupine, mám rád jeho hudbu, je sám sebou a na nikoho a nič sa nehrá.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Trash/death, či sa na niečo hrá alebo nie, nemôžeš ty vedieť;)

A iba doplním: Milovať alebo nenávidieť, nič medzi. Alebo úplne mimo, mať ho tam, kde je tma a veľa ľudí.;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

skratka hudbu ma genialnu a to ci je je*** alebo nie to neriesim, ved ho nepoznam.
Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Marilyn Manson

Príspevok od používateľa Kafko »

Odporúčam knih Dlouhá a trnitá cesta z pekla je to veľmi dobrá biografia o jeho živote, všetky tieto blbosti sú tam vysvetleneé, sorry ak tu už niekto tú knihu spomínal ale nechcelo sa mi to čítať celé :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Neriešim hudbu, ani samotného Mansona. Je pravda, že zopár vecí od neho sa mi páči, to musím uznať, tvoriť vie (resp., v niektorých veciach sa mi triafa do mojej "vkusovej škály"), no ako človeka ho nemám rád. A nekecajte mi tu, že ho nepoznám, nepozná ho nikto z vás, a ak si myslíte, že ho poznáte, lebo ste videli 10 alebo 15 dokumentárnych videí, ste na omyle. Skrátka, nesúhlasím s jeho životným štýlom, s jeho správaním a jeho prejavom. A nedá mi neodpísať na lekovu vetu "odcudzuješ niekoho lebo je sám sebou". Príklad s Hitlerom je veľmi výstižný, no možno jemne prehnaný, každopádne nechápem, prečo si sa tomu zasmial, ..alebo len absencia argumentov? Tak dám teda iný príklad. 45 ročný chlap ti pretiahne 10 ročného syna, pretože je pedofil,... ale je sám sebou, tak ho budeš rešpektovať a nebudeš ho odcudzovať. pochopil som to správne?
Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kafko »

Hensym napísal:Neriešim hudbu, ani samotného Mansona. Je pravda, že zopár vecí od neho sa mi páči, to musím uznať, tvoriť vie (resp., v niektorých veciach sa mi triafa do mojej "vkusovej škály"), no ako človeka ho nemám rád. A nekecajte mi tu, že ho nepoznám, nepozná ho nikto z vás, a ak si myslíte, že ho poznáte, lebo ste videli 10 alebo 15 dokumentárnych videí, ste na omyle. Skrátka, nesúhlasím s jeho životným štýlom, s jeho správaním a jeho prejavom. A nedá mi neodpísať na lekovu vetu "odcudzuješ niekoho lebo je sám sebou". Príklad s Hitlerom je veľmi výstižný, no možno jemne prehnaný, každopádne nechápem, prečo si sa tomu zasmial, ..alebo len absencia argumentov? Tak dám teda iný príklad. 45 ročný chlap ti pretiahne 10 ročného syna, pretože je pedofil,... ale je sám sebou, tak ho budeš rešpektovať a nebudeš ho odcudzovať. pochopil som to správne?
Mno takto Marilyn Manson ako osoba je zaujímavá, samozrejme nikto z nás ho nepozná ale dosť vecí vystihuje v hudbe, obrazoch, knihe, interwiev ... dobre nesúhlasíš z jeho životným štýlom ako vačšina ľudí i ja patrím medzi nich ale nikoho neodsudzujem a to je to čo práve ty robíš, pravdepodobne si mu nedal ani príležitosť, lebo nechceš uveriť, že je vňom niečo dobré ako v každom, prosím ťa otvor si oči a pochop, že svet nie je len čierno-biely, a to tvoje porovnávanie je priam úbohé... ako môžeš porovnávať umelca s pedofilom ? alebo s Hitlerom ? Myslím, že toto je o niečom úplne inom a pokiaľ viem tak takéto zvrátené názory nemá a čo je na tom, že je sám sebou ? podľa mňa by mal byť každý sám sebou pokiaľ tým nikoho neobťažuje, jednoducho keď nechceš nepočúvaj ho, nerieš ho myslím, že sa zaobíde aj bez teba, milujem tých čo vedia na všetko iba p*čovať a pritom nikdy v živote nič nespravili :bodka:
Napísať odpoveď