potreboval by som pomoc.....chcem si na svoj web umiestnit nieco tak ako nahrávač súborov...chcem aby napríklad kamoš uploadoval na moj server veci a nemusel by mi ich posielať e-mail......dúfam že viete čo mislím:D
To co ti napsal Mmartin je urcite dobry priklad... Zkus se ale podivat na HTTP_POST_FILES a zkus si to udelat vlastnim zpudobem budes z toho mit lepsi pocit
Precitaj si moju temu http://www.hojko.com/snacker-tema-uploa ... 20827.html spravil som to velmi jednoduchoa myslim , ze je to celkom zabezpecene, len si odmysli databazu a odstran typ suboru, takze budes moct nahodit akykolvek typ suboru. Ak by si nieco nevedel alebo by ti nebolo jasne tak napis...
cez html asi tazko..cez php jedine..
Da sa to urobit rozne (asp...) ale aj ked je pravda, ze v jeho pripade je to najvhodenia volba
Da sa to urobit rozne (asp...) ale aj ked je pravda, ze v jeho pripade je to najvhodenia volba [/quote]no ved ja som to myslel tak ze cez html urcite ne a to "jedine" znamenalo ze najlahsie co sa da spravit je cez php, pretoze je to najjednoduchsie..no proste chapeme sa
Možno by bolo vhodné na ten upload použiť nejakú knižnicu (napr. class.upload.php, malý problém je, že dokumentácia sa zameriava hlavne na upload obrázkov).