Iron Man

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Iron Man

Príspevok od používateľa Hulkm »

takze po zhiadnuti noveho gameplay video som kukal ci je takato tema a neni tka ju teda zakladam.....
je to podla filmu a hry vychadzajuce zaroven s filmom su dost kritizovane a urychlene pri vydavani takze nestoja za vela a su len doplnok ku filmu....tato hra pojde hadam opacnym smerom a napad ako aj spracovanie konciac grafikou vyzeraju dobre.....uz si len pockat ako to vsetko bude nakoniec vyzerat...

INFO

Kód: Vybrať všetko

Existuje iba hŕstka osôb, ktorým nerobí problém ohýbať hlavne diel ráže malého rodinného domu, vracať backhandom vypálený tomahawk, pokrčiť pancierový tank do malého klbka a zahrať si domino s výškovými budovami. Iron Man medzi zopár vyvolených patrí, ale doteraz prehliadanému hrdinovi všetci tí, ktorí nepoznajú miliardára Tonyho Starka v ultra špeciálnom obleku, neveria. Sega plánuje s Iron Manom veľké veci. Otvorený svet, množstvo misií, tony nepriateľov, meniace sa bojisko, všetko, po čom srdce fanúšika Marvelu piští.Iron Man si je istý svojou silou a preto odvážne predstúpi na všetkých populárnych platformách súčasnosti.Dnes vám ponúkame za hrsť obrázkov a trailer, podľa ktorého titul vyzerá veľmi nádejne. Hra Iron Man má vyjsť simultánne s filmom v druhom štvrťroku 2008.
GAMEPLAY VIDEA [video1] [video2] <-- kuknut
Prílohy
5.jpg
4.jpg
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no grafika sa mi moc nepaci, ale ked sa to bude dat stiahnut tak necakam ani minutu, lebo su to super komixy
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Bude to klasicka zabudnutelna hra inspirovana filmom a popularnym superhrdinom.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Hratelnost vizera dost divne ....
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

vedel by mi niekto poradiť, ako mám v 10.misii, kde mám za úlohu zachrániť tú ženu Pepper, zničiť tie rakety padajúce na tú základňu?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mne sa na tom pozdáva akurát tak to lietanie. Ostatné vyzerá straśne divne. To zameriavanie nejaké moc jednoduché, behá nejak moc rýchlo a úder má zas nejak moc spomalený... Proste nič moc. Celkom som sa na to tešil...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

je to otrasná hra, skoda casu, blbe misie, blba grafika, blbe ovladanie
Napísať odpoveď