brm napísal:prípadne môžeš dať to vynútené odpojenie..
tak aj po tom vynutenom odpojeni to vypisalo nasladovne:Program chkdsk nemoze odpojit zvazok pretoze ide o systemovu jednotku alebo jednotka obsahuje aktyvny subor strankovania.....a zasa to isteee:chcete naplanovat kontrolu zvazku pri dalsom spusteni systemu?(A/N)-s tohoto raz porodim he
johny sk napísal:
hm, podobnu chybu som mal, ked som mal chybne sektory na starom Seagate disku...
OK, takze kedze je to WD, tak si stiahni z ich stranky toto: http://support.wdc.com/product/download ... =3&lang=en
Data Lifeguard Diagnostic (malo by byt kompatibiline so vsetkymi diskami WD, pre istotu si ale radsej vyber priamo na tvoj disk download)
vo winoch spustis extended test a uvidis, co ti na jeho konci zahlasi. Ak su tam chybne sektory a su opravitelne, tak ich opravi
vdaka Johnymu_sk som problem vyriesil,stiahol som ten softik k mojmu HDD dal test(ten trval 75min.) a vysledok bol zelena fajka takze o.k.resetol PC este raz skontroloval D-ecko,po nabehnuti win som dal dalsi restart a nabehol tak jak zamladi
a dokca slo pustit konecne defrag(origo windovsacky)D-ecka
plus som sa zbavil v tomto kluciHKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\FileSystem tohoto nazvu DisableScandiskOnBoot
a v tomto kluci HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa s nazvom forceguest som zmenil hodnotu 1 na hodnotu 0.....tot vse
Bobr ... Mozes ... Ale Najlepsie urobis ak si ich niekam zozalohujes.
Disk po kupe obsahuje SW na Zalohovanie PC, Zaheslovanie Disku atd... Ja som si to z WD Passport zmazal ale mam to este ulozene.
Shark NX napísal:Bobr ... Mozes ... Ale Najlepsie urobis ak si ich niekam zozalohujes.
Disk po kupe obsahuje SW na Zalohovanie PC, Zaheslovanie Disku atd... Ja som si to z WD Passport zmazal ale mam to este ulozene.
Ok teda dik za radu presne tak to robim, a je vhodne ho aj preformatovat na NTFS?
Shark NX napísal:Urcite ... FAT32 ma obmedzenie velkosti jedneho suboru na cca 2,5GB cize jednoznacne do NTFS
Kedze ho budes urcite pouzivat ako Ulozisko dat.
az tak zle to nieje, wiki:
Max file size 4 GB minus 1 byte (or volume size if smaller)