Team Fortress 2
Ja uz mam sice vsetky ciapky ale musim povedat ze ked vysiel ten update tak prve co som dostal nebola ziadna specialna zbran pre spy ci snipera ale ciapka na pyra takze tak. Ciapky dostavas nahodne ako tie "vylepsenia" pre niektore postavy. Samozrejme netreba mat nic splnene. Moze sa ti objavit hocikedy.
Team Fortress 2
Stiahol som si hru Team Fortress 2 z programu STEAM, ale len free a v kuse ked sa chcem napojit na nejaky server pise neco ze nemam steam ako aj na CS:S ked vas nece priúpjit na nejaky server.Mohly by ste mi poradit ako by som mohol hrat po nete ? alebo to je len zly patch ??? cela hra ma neco cez 7GB.... pls poradte mi
Dvakrat nechod v piatok na pivo a kup si original http://store.steampowered.com/app/440/ 
Tu ti tazko niekto poradi, vacsina hracov TF2 na tomto fore ma originalku...
Tu ti tazko niekto poradi, vacsina hracov TF2 na tomto fore ma originalku...
-
Cocotko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
po reinstalacii visty mi klesli fpska asi na polovicu povodnej hodnoty.
nahodene mam vsetky najnovsie aktualizacie,ovladace,directx proste vsetko.predtym sa maval 60 fps vo vsetkych situaciach-vsetky nastavenia na low
vie mi niekto poradit kde by mohol byt problem?
konfiguracia:dell studio 1537
procak T5800
grafa:ati hd 3450
ram:4gb
ostatne nie je dolezite
snahu odmenim K+
//samozrejme origo hra aj vista
nahodene mam vsetky najnovsie aktualizacie,ovladace,directx proste vsetko.predtym sa maval 60 fps vo vsetkych situaciach-vsetky nastavenia na low
vie mi niekto poradit kde by mohol byt problem?
konfiguracia:dell studio 1537
procak T5800
grafa:ati hd 3450
ram:4gb
ostatne nie je dolezite
snahu odmenim K+
//samozrejme origo hra aj vista
-
Royalflush
Guru wannabe
Dneska som hral na arena servery, a akurat som hral ja + jeden neznamy medik. Proti nam bol tiez medik a Soldier. Ja som dal soldiera ale zostalo mi cca 10 hp... isiel som do stredu a cakal som. Zabil ma nepriatelsky medik, a ten medik co bol so mnou po nom najprv zacal strielat, ale potom sa postavili vedla seba na checkpoint a zacali stlacat G (Taunt, ci take nieco) - Cize nikdo nevyhraval. Nestrielali po sebe, len robili blbosti. Za takych 5 minut prisiel admin, obi dvaja vyfasovali ban, a ja som mohol s chutou hrat dalej. 
Ty si tam ostal? Ty mas teda trpezlivost... Ja som im povedal vsetky nadavky v eng a odisiel somRoyalflush napísal:Dneska som hral na arena servery, a akurat som hral ja + jeden neznamy medik. Proti nam bol tiez medik a Soldier. Ja som dal soldiera ale zostalo mi cca 10 hp... isiel som do stredu a cakal som. Zabil ma nepriatelsky medik, a ten medik co bol so mnou po nom najprv zacal strielat, ale potom sa postavili vedla seba na checkpoint a zacali stlacat G (Taunt, ci take nieco) - Cize nikdo nevyhraval. Nestrielali po sebe, len robili blbosti. Za takych 5 minut prisiel admin, obi dvaja vyfasovali ban, a ja som mohol s chutou hrat dalej.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
webmasterr
Medium Professional