se p1i
Re: se p1i
a zase si netrafil sekciu
Tento mobil som mal pred xperiou, je to naozaj veľmi vydarený a kvalitný teltefon po každej stránke. Jedinou chybičkou je že jeho operačny system UIQ3 už skončil, čiže nove aplikacie už nebudu.
Inak nemam snaď čo vytknúť.
Tento mobil som mal pred xperiou, je to naozaj veľmi vydarený a kvalitný teltefon po každej stránke. Jedinou chybičkou je že jeho operačny system UIQ3 už skončil, čiže nove aplikacie už nebudu.
Inak nemam snaď čo vytknúť.
napíšem, ako aktuálny vlastník tohoto mobilu:
slabý procák
UIQ3
tieto dve veci mi vadia. možno ešte nachromovaní tlačítko na spúšť foťáku, ktoré sa ošúcha, ale to mi je jedno.
ale potom sú plusy. a tých je dosť. preto som si ten mobil aj kúpil:
dotykáč, qwerty klávesnica, wifi, dobrý foťák (hlavne má AF), bt je samozrejmosť, ale ešte má infrák
a má veľkú RAM, takže si naspúšťam aplikácie a potom nie je poznať jeho pomalosť. a ešte jedno veľké
UIQ sa dá upravovať, čo bol podnet k tomu, aby som si ten mobil kúpil. tak som si tam hodil Walkman3 prehrávač, zlepšil kvalitu fotiek, videa, upravil menu atd... 
tieto dve veci mi vadia. možno ešte nachromovaní tlačítko na spúšť foťáku, ktoré sa ošúcha, ale to mi je jedno.
ale potom sú plusy. a tých je dosť. preto som si ten mobil aj kúpil:
dotykáč, qwerty klávesnica, wifi, dobrý foťák (hlavne má AF), bt je samozrejmosť, ale ešte má infrák
hej hej, ta rychlost (pomalost) je katastrofalna... uz stracam nervy ale do vianoc chcem vybrat nieco nove, dufam ze mi nieco padne do oka.
inak tiez mam osuchanu spust fotoaparatu, inak uz by som asi nesiel do telefonu ktory nema okrem klavesnice ziadne ine tlacitka.. hlavne potvrdzovacie, prijem/odmietnutie hovoru + nejake tie smerove tlacitka chybaju.
inak tiez mam osuchanu spust fotoaparatu, inak uz by som asi nesiel do telefonu ktory nema okrem klavesnice ziadne ine tlacitka.. hlavne potvrdzovacie, prijem/odmietnutie hovoru + nejake tie smerove tlacitka chybaju.