Ak poznam niekoho IP adresu a ktomu aj MAC adresu, na co vsetko by sa to dalo pouzit?
Pytam sa cisto teoreticky ake nebezpecenstvo mi moze hrozit lebo na intraku mame wifi a zistit IP a MAC adresy vsetkych ludi online nie je ziaden problem.
hm zistit ip sa da presne na principe stranok posielanim niecoho cez icq pripadne ked mas ftp server alebo nejaku online domacu kameru tam pise ip adresy ludi co sa divaju ... na wifi je to jednoduksie whiresharkom som kedisi cital ludom v okoli maile a kadeco ine ale ide to do strasnych dat kvanta a kvanta a ak este niekto stahuje filmy spanom bohom aky je v tom bordel za hodinu som odchytil trafick 12 gb ... ale potom som si uz odchytaval len urcenych ludi a cital maily spravy a take srandy ...
ohladom toho na co pouzijes cudzie ip a mac na intraku ? odpoved jasna na stahovanie niektore intraky maju fup kolko dat mozes stahnut a tak zmenis ip zmenis mac a tahas dalej ... ja som to tak robil ))
v php si udelej stranku na ktere bude formular na neco co ma rad... treba nejakou hadanku... ulozis si jeho ip a kdyz to odesle tak se ti ip posle treba na mail
este by sa to dalo ak si regnuty na pokeci dotycnemu povies len tvoj nick a potom ho uz len nejako donutit aby skusil uhadnut ake mas heslo...potom pojdes do profilu kliknes na moje prihlasenia a medzi neuspesnymi bude jeho IP -nikdy by som neveril ze na neco by mohol byt ten blby pokec uzitocny