Dlha cesta - co si vziat?
Tak to ano, "strhavaciu" majku a spol.bolek napísal:jackb: to hej, ale najlepšie takú, ktorá sa dá otvoriť bez otváračaLebo ten si zabudneš a bojovať s nožom niekde vo vlaku s paštétou-nič moc.
Fabo, jop ta sa hodi vzdy. Ci uz na zvladnutie toho s kym/cim cestujes, v com a ako dlho. Bohuzial nemam archivovane fotky z 72hodinoveho vlaku Simfernopol-Čop, ale podla ich autora by to bez vodky psychicky inak neslo.
Dostatočne vody, ak chceš niečo povzbudzujúce tak kávu a nie energeťáky. Na spanie je dobré dať si jedno pivo, to ťa zaručene uspí.
Na jedenie naozaj rezníky s chlebom, veľa ovocia..Musíš to nakombinovať tak aby to bola ľahká strava, ale zároveň aby si mal aj niečo sýte a iba nežral furt.
A pamätaj! Zabudnutý toaletný papier už zradil mnohých ľudí
Na jedenie naozaj rezníky s chlebom, veľa ovocia..Musíš to nakombinovať tak aby to bola ľahká strava, ale zároveň aby si mal aj niečo sýte a iba nežral furt.
A pamätaj! Zabudnutý toaletný papier už zradil mnohých ľudí
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Len či to stihne kým ten vlak "natankuje"Patjo napísal:40 hodin to je nic.. 2x sa zastavis na benzinke na obed a mas pokoj
Zrejme sa bude dať jesť aj niekde v reštauračnom vozni, aj keď je na tebe či do toho pôjdeš, v ruskom vlaku... Neviem ako sú na tom ruské železnice s kvalitou.
vo vlaku, a hlavne ruskom este odporucam najst si na stranke pravda.sk asi 2-3 tyzdne stary clanok o tom ake lieky su proti hnacke, resp. na spomalenie pochodov criev... aby si nemusel ist zbytocne do toho humusu a nechytil tam daku svinstvo, alebo aby si tam nemusle behat velmi casto, kedze stres z cesty ta tiez rozbeha...
takto co by som zobral ja :
1. vec toalet papier
ten je na nezaplatenie
vodka
rizky a chlieb, najlepsie pol dna stary (ani nie teply ani nie vlhky)
jablka, hrusky
zo dve plechovky piva (tjn, nespavost je sv1na)
ja som si bral kakaovnik/makovnik/orechovnik a 5 dni to vydrzalo s kvalitou v pohode, myslim ten co sa predava v ochodoch, nie domaci
ziadne mliecne vyrobky, syry
dokonca ani pastety neodporucam - viem aky "hnus" som nasiel po otvoreni majky (datum spotreby bol ok)... snad ani nerozpisujem
+acilpirin (alebo Y?)
a hlavne,, neber si domacu slaninu, klobasu, nakladanu kapustu, syry a syrecky.. to je dufam samozrejmost ale clovek nikdy nevie
1. vec toalet papier
vodka
rizky a chlieb, najlepsie pol dna stary (ani nie teply ani nie vlhky)
jablka, hrusky
zo dve plechovky piva (tjn, nespavost je sv1na)
ja som si bral kakaovnik/makovnik/orechovnik a 5 dni to vydrzalo s kvalitou v pohode, myslim ten co sa predava v ochodoch, nie domaci
ziadne mliecne vyrobky, syry
dokonca ani pastety neodporucam - viem aky "hnus" som nasiel po otvoreni majky (datum spotreby bol ok)... snad ani nerozpisujem
+acilpirin (alebo Y?)
a hlavne,, neber si domacu slaninu, klobasu, nakladanu kapustu, syry a syrecky.. to je dufam samozrejmost ale clovek nikdy nevie