vyber prstena a poziadanie o ruku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Avril
Medium Expert
Medium Expert

vyber prstena a poziadanie o ruku

Príspevok od používateľa Avril »

Prosim vas,poradte mi ako mam zistit velkost snubneho prstena pre priatelku? A zaroven potom este rozmyslam ako a kde ju poziadat o ruku..rozmyslal som nad hotelom CAPITOL v Nitre..skratka vecera,pekna vyzdoba..izba..neviem este..dajte nejake tipy,nech sa inspiriujem
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

V jednoduchosti je krasa....podla mojho skromnho nazoru by som to v hoteli nerobil, ale sto ludi sto chuti, kazdy povazuje za romatinku nieco ine....
Ako zistis velkost prstena? No niekedy po tajomky si potiahni priatelkyn prsten nejaky a zober ho do zlatnictva, tam ti ho odmeraju...ked uz budes vediet velkost, tak jej ho rychlo vrat tak aby o tom nevedela hlavne. :wink:

btw, hlavne si bud isty, ze ten prsten aj niekedy nosi, respektive ze je jej dobry.
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Avril »

Lub0$ napísal:V jednoduchosti je krasa....podla mojho skromnho nazoru by som to v hoteli nerobil, ale sto ludi sto chuti, kazdy povazuje za romatinku nieco ine....
Ako zistis velkost prstena? No niekedy po tajomky si potiahni priatelkyn prsten nejaky a zober ho do zlatnictva, tam ti ho odmeraju...ked uz budes vediet velkost, tak jej ho rychlo vrat tak aby o tom nevedela hlavne. :wink:

btw, hlavne si bud isty, ze ten prsten aj niekedy nosi, respektive ze je jej dobry.
No dobre a kde by si to urobil ak nie v hoteli,ako si to myslel v jednoduchosti je krasa?..a nema fakt sajnu,ako to mam spravit,idem do tho prvykrat v zivote a je to pre mna velka skuska..a co sa tyka toho prstena,ze ak ho nahodou bude hladat,ze kde je(myslim ten ktory pojdem dat odskusat)..potom co?:)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak ho bude hladat no.... bude nestastna ze sa stratil a potom ho "nahodou" najdes niekde :D

inak neviem ako by som to zistoval ja, jedine tak.... okrem toho ako poznam zeny tie nosia prstenov viacero, takze nejaky urcite najdes aby ti ho odmerali... pripadne ak mas alebo niekto tvoj znamy tzv "šubler" tak ho odmeras aj sam...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

to musis spravit tak s tym prstenom, ze ho zoberies, hned pobehnes do mesta a o par chvil si doma a hned ho vratis....s tym ze budes vediet velkost, a uz mozes ist vyberat nieco aj bez toho povodneho prstena, akonahle vies velkost. Niekedy ked bude niekde prec, v praci a podobne....musis vystihnut situaciu a snaz sa cim skor ked niesu take situacie.

A jasne, ze do toho ides prvykrat :D Ale drzim palce :wink:
No v jednoduchosti je krasa....ty si ten vyvoleny, ty musi vediet co sa jej paci najviac, co ona povazuje za romanticke atd....niektore zeny maju rady luxusne prostredie, dajme tomu hotely atd, a niektorym mozno staci poziadanie o ruku niekde ako to tu uz niekto raz pisal: dohodnut sa s nejakym kamaratom na urcitom mieste nekde v lesiku, v parku, na luke....kamarat tam pod vecer rozlozi deku, necha chladit sampanske, dookola pozapichuje sviecky, a zapali ich....samozrejme ze ste vopred dohodnuty na case....a potom sa sprata, a uz tam prides ty so svojou priatelkou :wink: A potom uz to je vsetk ona tebe....myslim ,ze romatniky je tam dost...no podla toho ake miesto by si vybral..hlavne take, kde vas nikto nebude rusit... :)
Ale to vsetko zalezi od osobnosti, ako tvojej tak tvojej priatelky ;)
Proste nieco s cim by sa mohla potom tvoja buduca manzelka chvalit napriklad :P
Pantinela
Star
Star

Re: vyber prstena a poziadanie o ruku

Príspevok od používateľa Pantinela »

Avril napísal:Prosim vas,poradte mi ako mam zistit velkost snubneho prstena pre priatelku? A zaroven potom este rozmyslam ako a kde ju poziadat o ruku..rozmyslal som nad hotelom CAPITOL v Nitre..skratka vecera,pekna vyzdoba..izba..neviem este..dajte nejake tipy,nech sa inspiriujem
Raz keď sme sa išli len tak v nedeľu po obede prejsť, tak mi drahý povedal, aby sme išli niekam, kde to mám rada:-) O ruku ma požiadal na kolenách pod hruškou na lúke pri lese s výhľadom na jazero, teda na mieste, na ktoré mám milé spomienky z detstva. Pre niekoho možno málo honosné miesto, pre mňa to však malo svoje čaro.
Veľkosť prstienka zisťoval vraj tak, že raz keď som umývala riad, tak si nastokol na prst môj prstienok pokiaľ sa mu dalo a na prst si urobil čiarku fixou :D A keď dobehol do zlatníctva s popísaným prstom, že taký veľký prstienok chce, pani predavačka vraj ani okom nemrkla, tiež tam asi zažíva všeliaké psychošiny :lol:
qwerty-xyz

Re: vyber prstena a poziadanie o ruku

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Avril napísal:Prosim vas,poradte mi ako mam zistit velkost snubneho prstena pre priatelku? A zaroven potom este rozmyslam ako a kde ju poziadat o ruku..rozmyslal som nad hotelom CAPITOL v Nitre..skratka vecera,pekna vyzdoba..izba..neviem este..dajte nejake tipy,nech sa inspiriujem
skus jej kupit hrackarsky prsten, napr aj taky co je na nom lizatko, to je fuk uvidis ci ho da aspon na prst, pokial ano tak uvidis na nej ci jej sadne alebo nie ... potom by nebol problem kupit dalsi a podla neho dat vyrobit snubny, alebo ine prstene v ramci srandy, neviem presne ako to myslim som trochu mimo :roll: to vies absinth ma doslova posadil do stolicky som rad ze sedim a viem pisat na klavesnici. :D ale jej prsten by som jej isto nekradol, vypozicanie si ho je ked o tom vie, pretoze keby nato prisla ze si si ho "pozical" tak by mohol byt pruser . . . .
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

qwerty - ty pises pi*ov*** aj ked si triezvy, tak sa nevyhovaraj...

pantinela - fixka je mocna zbran :D
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

nezabudni ale zobrat ten správny ak ich nosi viac :D vela stastia sprav to tam kde to chces ty hotel vobec neni zlý samozrejme v zivote som v tom hoteli nebol snad je najkrajsi v okolí.... oplati sa investovat predsa len zazitok .... vela stastia bratm...

:)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Billboard so ziadostou o ruku. Pouzi tam jemne oslovenie, nejake intimne, no nie nieco v zmysle "buchticka" alebo cosi take. Nieco, comu rozumiete len Vy dvaja. Nieco nie moc expresivne.

Napadla mi aj ziadost v MHD ci inom autobuse, ale to je asi kravina. Riadne nahlas sa jej narovinu spytat, potom do toho zapojit cely autobus, ze na nich zacnes kricat, ze si tu zenu chces vziat, lebo ju milujes ako cokolvek alebo kohokolvek na svete vratane seba... Asi pozeram vela filmov. :oops:

Vyber nejake naozaj jedinecne miesto. Ako pisala Pantinela napriklad. Nieco, co jej to pripomina.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

http://www.isperky.sk/page.html?chapter=0&id=1

pozri tu..mozno sa nejaky z tychto veci resp navodov bdue dat vyskusat.. napr ked bude spat :P a hned zistis velkost prstena.. :)
Napísať odpoveď