CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ak to bolo mojou chybou, tak som sa len pripojil na server, pockal kym skonci kolo a potom ma vyhodilo s tym, ze som v banned liste. napokon to vyriesil reinstall cs, ale i tak mi to nejde do hlavyhojko napísal:Cely system rozdavania banov pracuje s MySQL databazou, takze vsetky su ulozene priamo v databaze. Pokial v banliste na cs.hojko.com/banlist nie je nic co by sa rovnalo tomu tvojmu, tak problem bude niekde na tvojej strane, inak si to vysvetlit nedokazem.
-
milan dead
Light Expert
zdravim...chcel by som sa stazovat na admina Draga,kt.za to,ze je admin,si nemusi robit,co chce..Na zaciatku kola som si nakupil,a musel som si odbehnut od Pc..Ked som sa vratil(asi po 40 sek.),pokracoval som v hre dalej,za ten cas som bol afk...hral som a zrazu ma Drago zabil len tak bez priciny v strede hry,asi preto,lebo on bol mrtvy a nechcelo sa mu cakat.Ja si len tak strielam a zrazu ma daco len tak zabije..To nebolo nic,dalsie kolo ma zabil hned na zaciatku kola bez nejakeho odvovodnenia..To ma dost nastvalo.A zacal mi vypisovat aky som kemper a nvm co...Za to ,ze je admin,nemusi si robit co chce a kazit hru ostatnym(to ze som bol dead hned na zaciatku kola,som dostal bez vyznamu slay)..Dakujem.
Prosim ta milanko, aspon netrep
Bol koniec kola na nuke, zostal si len ty a este jeden na spawne za T. Takze sme vas hladali. ty si zacal zabijat zrazu zo spawnu, tak ste dostali obaja slay. Trance Melody sa vobec nestazoval, za to ty si zacal plakat. Na zaciatku druheho kola som ti ziadny slay nedal, tak si nevymyslaj. Neviem preco si zomrel, ale ja som to nebol. Naopak, naladu som mal dobru, vsetko super, dobre sa mi hralo a ty si ma musel takto nasrat. Aspon neklam..
/ked vies ze budes AFK, hod sa do spectatu, my ta odtial hned nekickneme.
/ked vies ze budes AFK, hod sa do spectatu, my ta odtial hned nekickneme.
-
milan dead
Light Expert
Z takym mutovanym šmolkom ako si ty sa mi nechce nic rozoberat..Nasrala ma ta vec,ze som dostal slay hned na zaciatku kola v prvej sekunde,na zaklade kt.som zomrel..A z toho sa nevykecas,ze si to spravil..Podla mna to bola aka si odozva za to,ZE POZOR MILAN,ADMIN SOM TU JA!...Teraz,aby som sa ta bal..Nebudes si robit ,co chces..To mi vadi!!!!!
milan dead: toto si imho trochu prehnal, ale v podstate s tebou suhlasim 
Tiez sa mi zda divne davat slay len za to, ze si sa niekde pozabudol, alebo niekoho nevies najst. Prave kvoli takymto hracom, pre ktorych je CS vsetko a nedokazu repsektovat, ze sa CSku niekto nevenuje naplno, som presiel k TF2, kde panuje omnoho uvolnenejsia atmosfera. CSkari proste beru vsetko velmi vazne a pani admini CS servera: castokrat tu citam podobne vycitky voci vam, osobne s tym nesuhlasim, ale do remesla vam kecat nechcem, je to vasa vec, no mohli by ste sa trosku zamysliet a nepodliehat hned emociam (nahodny flash od spoluhraca,...) a trestat az opakujuce sa prehresky.
//este dodatok, aby ma niekto nechytal za slovicka: friendly fire a flash vlastnym hned po starte su zvacsa neospravedlnitelne, ale aj mne sa parkrat stalo, ze mi granat "vypadol" z ruky, ked som nahodou klikol
Tiez sa mi zda divne davat slay len za to, ze si sa niekde pozabudol, alebo niekoho nevies najst. Prave kvoli takymto hracom, pre ktorych je CS vsetko a nedokazu repsektovat, ze sa CSku niekto nevenuje naplno, som presiel k TF2, kde panuje omnoho uvolnenejsia atmosfera. CSkari proste beru vsetko velmi vazne a pani admini CS servera: castokrat tu citam podobne vycitky voci vam, osobne s tym nesuhlasim, ale do remesla vam kecat nechcem, je to vasa vec, no mohli by ste sa trosku zamysliet a nepodliehat hned emociam (nahodny flash od spoluhraca,...) a trestat az opakujuce sa prehresky.
//este dodatok, aby ma niekto nechytal za slovicka: friendly fire a flash vlastnym hned po starte su zvacsa neospravedlnitelne, ale aj mne sa parkrat stalo, ze mi granat "vypadol" z ruky, ked som nahodou klikol
-
milan dead
Light Expert
Gothar:vies,ale bez vyznamu zneprijemnovat hru inemu...To je dost blbe..Keby aspon mal pravdu...Sa nehadam a hlavne nestazujem!Uz mi to liezlo na nervy a este to,ked zacal vypisovat v hre aky som kemper,atd...Neviem,ci taky admin,ako je Drago by mal byt adminom aj dalej..Po tych beznymnamnych bannoch co podaval a zneprijemnuje/val hru inym..
-
Suffel
Guru
GothaR - myslim ze mas pravdu a uplne si to vystihol lebo niektori ludia to fakt beru ako keby lietali zo stihackou a islo im o zivot..
Este by som chcel nieco povedat vela krat (nie len na hojku) sa davaju tresty ked flashnes svojho alebo mu pod nohy hodis granat a podobne.. lenze malo kedy sa berie ohlad na to ze na tom serveri je 10 hracov a staci aby isli 3 spolu niekto nieco hadze druhy ho blokne a hned sa mu to podari hodit tak ze flashne svojich alebo podobne.. a hned sa za to tresta (nehovorim ze kazdy admin).. aj mne sa casto podari takto hodit flash lebo ma niekto blokne a potom to leti uplne niekde inde..
Este by som chcel nieco povedat vela krat (nie len na hojku) sa davaju tresty ked flashnes svojho alebo mu pod nohy hodis granat a podobne.. lenze malo kedy sa berie ohlad na to ze na tom serveri je 10 hracov a staci aby isli 3 spolu niekto nieco hadze druhy ho blokne a hned sa mu to podari hodit tak ze flashne svojich alebo podobne.. a hned sa za to tresta (nehovorim ze kazdy admin).. aj mne sa casto podari takto hodit flash lebo ma niekto blokne a potom to leti uplne niekde inde..
-
milan dead
Light Expert
Milan asi nema doma zrkadlo. Opakujem, ten udajny slay na zaciatku druheho kola som ti nedal, tak neviem co riesis. Ake bezvyznamne bany som podaval (okrem pripadu s chupacabrom, kt. som sa ospravedlnil), takze ja si takisto nenecham do seba zaparat ako sa vam zachce. Uz nedacam ani BANy pomaly, snazim sa tam normalne si zahrat a ty tu kvoli jednemu slayu robis zo mna najhorsieho admina na svete. Inokedy som vam dobry, ked mi pisete na ICQ, Drago pod zmenit mapu, pod dat BAN tomu a tomu, a potom zrazu na mna zacnete pyskovat kvoli totalnym banalitam...
-
Royalflush
Guru wannabe
Dneska som hral na jednom servery... (nebol to hojko server)
Mapa bola Dust. Isiel som a videl som nepriatela.. isiel som za nim a on ma pravdepodobne nevidel. Schoval som sa za roh.. no potom sa zastavil (furt bol otoceny opacnym smerom). Ja som sa pre istotu schoval aby ma nevidel a potom som pomaly vykukol ze ho idem zastrelit. A jak som vykukol, stal asi 2 metre predo mnou a hned v sekunde mi dal heada.
Hack, skill alebo som slepy a nevidel som ze by ma spozoroval?
to Mad Dad : lol ty byvas Šali o.O
Mapa bola Dust. Isiel som a videl som nepriatela.. isiel som za nim a on ma pravdepodobne nevidel. Schoval som sa za roh.. no potom sa zastavil (furt bol otoceny opacnym smerom). Ja som sa pre istotu schoval aby ma nevidel a potom som pomaly vykukol ze ho idem zastrelit. A jak som vykukol, stal asi 2 metre predo mnou a hned v sekunde mi dal heada.
Hack, skill alebo som slepy a nevidel som ze by ma spozoroval?
to Mad Dad : lol ty byvas Šali o.O
Nehadz nas do jedneho vreca, Drago. Rad si na Teba aj ja postazujem, aky si nervak a admincinu by si mal ponechat niekomu inemu, ale neurobim to, lebo by to nikam neviedlo a hlas by Ti aj tak nezmuznel. Adminom zostanes aj tak nadalej a furt slovo proti slovu... milan dead, kasli na boj s veternym mlynom.
P4TKOvo demo. Mal WH.
P4TKOvo demo. Mal WH.
- Prílohy
-
- P4TKO.rar
- (3.16 MiB) 26 stiahnutí