POMOC S PC
POMOC S PC
ahojte ... menil som ramku za novu a teraz mi aj na novu v kazdom slote aj staru v kazdom slote pise toto : Reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key ... za vsetky radi vopred dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
Vies sa dostat do BIOSu? Ak ano tak sa mozno nieco spravilo s boot priority. Skus sa tam pozriet.

Ak je to tak, skus pri starte systemu este uplne na zaciatku stlacat F8 (alebo ine F) a malo by ti naskocit boot menu. Tam vyberies z coho chces bootovat. (mozno to nieco spravi
)
Ak mas teda dobre zapojeny disk samozrejme
Z tejto vety ale usudzujem ze do BIOSu sa dostat asi nevies ze?kamos povedal ze mam resetnut bios ale neviem sa tam dostat
Ak je to tak, skus pri starte systemu este uplne na zaciatku stlacat F8 (alebo ine F) a malo by ti naskocit boot menu. Tam vyberies z coho chces bootovat. (mozno to nieco spravi
Ak mas teda dobre zapojeny disk samozrejme
-
DeFeAt
Medium Professional
vytiahni vsetky kable z disku, aj tie ktore idu z disku do dosky, znova ich poriadne zastrc a skus zapnut pc : )
niekedy vedia blbnut ramky, vyber nejaku, spusti pc, nech vsetko nabehne (ak by nenabehol, tak tu ramku vyber a daj tam inu, takto vyskusaj vsetky ramky) a ak to nepomoze, chyba bude v disku
niekedy vedia blbnut ramky, vyber nejaku, spusti pc, nech vsetko nabehne (ak by nenabehol, tak tu ramku vyber a daj tam inu, takto vyskusaj vsetky ramky) a ak to nepomoze, chyba bude v disku
potrebujem pomoc
Mam takito malicky proglem, ze pustim program a mne vypise ze:
The parallel port could not be opened.
co mam stim robit aby to fungovalo.
pomozte !!! dakujem.

The parallel port could not be opened.
co mam stim robit aby to fungovalo.
pomozte !!! dakujem.
The parallel port could not be opened
Zatal dakujem ze skusite pomoct. Inac pouzivam XP. A ten program je:
Sky max1.3. a ten ovlada ano port tlaciarne,aj to mam aj funguje pekne to ide,len ten prgram nehceist. normalne to otvori,ale to vypise.! takze nevim nic stim robit.
//autoeditácia príspevku ( 24 Jun 2009, 7:47 )
Ahojte na nevie nikdo mne poradit ? co moze byt
Pomozte prosim / skuste.
Sky max1.3. a ten ovlada ano port tlaciarne,aj to mam aj funguje pekne to ide,len ten prgram nehceist. normalne to otvori,ale to vypise.! takze nevim nic stim robit.
//autoeditácia príspevku ( 24 Jun 2009, 7:47 )
Ahojte na nevie nikdo mne poradit ? co moze byt
Pomozte prosim / skuste.