Priateľka miluje alkohol

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
allsam
Novice
Novice

Priateľka miluje alkohol

Príspevok od používateľa allsam »

edit 6.7.2009: Problém vyriešený
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

podla mna nema :? ak robi to co robi a nemieni s tym prestat asi ti dava sama odpoved ,
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

rozist sa....jednoznacne a nadobro.... potrebujes manzelku co bude taketo vyvadzat? nie...
centaura
Amateur
Amateur

Re: Priateľka miluje alkohol

Príspevok od používateľa centaura »

Keby Ťa naozaj ľúbila, tak by sa snažila s tým prestať. O čom je ten vzťah, ked ju musíš neustále kontrolovať, či niečo nevystrája?!! Na tvojom mieste by som zdupkala kade-ľahšie.
allsam napísal:Plánovali sme spolu manželstvo ale neviem či je nato pripravená vzhľadom že alkohol považuje za súčasť svojho života.
No a ak si myslíš, že potom chlastať prestane, tak to si na omyle, bolo by to ešte horšie.
Ved ako sa hovorí: "Alkohol je metla ľudstva"

//cORP.: veď sú aj horšie veci, ale to sa tak hovorí
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Priateľka miluje alkohol

Príspevok od používateľa cORP. »

centaura napísal:Keby Ťa naozaj ľúbila, tak by sa snažila s tým prestať. O čom je ten vzťah, ked ju musíš neustále kontrolovať, či niečo nevystrája?!!

No a ak si myslíš, že potom chlastať prestane, tak to si na omyle, bolo by to ešte horšie. Na tvojom mieste by som zdupkala kade-ľahšie.
Ved ako sa hovorí: "Alkohol je metla ľudstva"
zial su aj horsie metly ,okej pit ,ale treba vediet kedy staci to je hlavny problem ....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nechces sem dat jej cislo potom, ked ju odkopnes?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

AK ti to prekáža, daj jej na výber. Alkohol, alebo ty.

P.S Ozaj môžeš dať jej číslo, keď ju odkopneš
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ked jej je alkohol prednejsi ako ty, tak nevidim dovod byt s nou
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Vyser sa na to ... Ak ani na dobre slovo neposluchla tak sa nezmeni.
Alkohol proste lame bariery aj v dobrom aj zlom.
Napr. kamaratka zo sidliska ked si vypije tak je uplne skvela ... Pozhovara sa uplne o hocicom, je stale usmiata a roztancuje sa. Ale velmi striktne drzi hranicu. Ked ju prekroci tak si kupuje RedBully aby osviezila mysel a trochu vytriezvela.
A su take co sa spiju do nemoty ... Potom sa musis (nemusis ale ako normalny by si mal) zahrat na zachranku a niest ju domov :D
V horsich pripadoch od nej musis odhanat trtkosov co v nej vidia prilezitost na nezavazny sex.

//allsam ad SS.
To je to... Ak sa len zabava (tancuje, robi blbosti na parkete) tak to je v pohode. Ale ked sa nijak nebrani cudzim chlapom a aj pred tvojimi ocami s nimi flirtuje tak to nema zmysel.
Vztah je o vzajomnej dovere ... ak jej nedoverujes a vies ze jej doverovat v tomto nemozes tak nie je o com.
To je zbytocne trapenie.
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

keď jej viac po vôli hrdlo flaše cucať ako tvoj... :lol: tak čus papa smer rača heineken

ako ja keby som sa šiel v podniku vypišať a tam by sa vedla v kabíne hrala na doktorku s nejakým nabíjačom tak jej fakt dám euro na autobus a nasmerujem na Panonsku...tam ukojí obe svoje oblúbené aktivity :lol:

alkohol nemôže byť jej alibi... :smt018
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Asi ju az tak moc nezaujimas, ako si myslis..
Vacsinou ked je niekde chalan s frajerkou a dozere sa ona, tak chce od vlastneho chalana tuti muti...
Ale tak ci tak alkohol je metla ludstva a ked ti to vadi, tak sa netrap a posli ju dole chamarovou..2x rozisli a este sa vracias? hlavu hore prepana..
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

vyskusat z jej priatelov spolupitníkov urobit tých ktorý budu davať na nu pozor co sa týka ostatnych chalanov... ak ani to nepomoze ci uz nebudu ochotný alebo ona ich nebude pocuvat... tak uplne v pohode jej treba povedať dobre dovi dopo koncime nemienim mam babu ktorej nevadi ma podje*avat....

nema to vyznam... jedine ze by si chcel velmi velmi ju zmenit... navrhni jej neco lepsie ako alkohol..... co ja viem uplne od veci priklad... budes pit? hej? oka nebude sex .... alebo ju nejak povydierat.. ak sa neuvedomi tak sorry nema to vyznam....
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ved ale to je nenormalne zje*at sa kazdy piatok/vikend.Myslim ze deti z toho vyrastaju tak okolo 17-19 rokov zivota.Mozno je to forma relaxu ale dost ko*ot.Ja uz ked si chcem oddychnut od tyzdna a uvolnit sa zahulim si s kamaratmi a idem do prirody.Toto co ona robi nie je normalne
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Skús sa s ňou porozprávať, keď bude v normálnom stave. Má dosť rokov na to, aby si uvedomila, že to nie je dobré. Skús jej dať ultimátum, že ak s tým neprestane, tak s ňou skončíš. Potom uvidíš, či jej na Tebe záleží. Aj keď neviem ako by si ju "kontroloval", keď sa nevidíte. Ak s tým nebude chcieť skončiť, tak tento vzťah zrejme nemá budúcnosť. :?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Clovek co si to po sebe precita a stale nevie ci sa s nou ma rozist alebo nie je podla mna pekny debil.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

sebci napísal: nema to vyznam... jedine ze by si chcel velmi velmi ju zmenit... navrhni jej neco lepsie ako alkohol..... co ja viem uplne od veci priklad... budes pit? hej? oka nebude sex .... alebo ju nejak povydierat.. ak sa neuvedomi tak sorry nema to vyznam....
Jasne..Myslis ze sa bude triast? Pojde sa vecer opit a najde dakeho buchaca, ktory jej dopraje :) Zeny a vydierat? Zaujimavy napad..bohuzial nerealny :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ak by ho teoreticky mala rada, tak by sa to dalo použiť, ako spôsob vydierania... ale v taktomto prípade rozhodne nie... :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

nechaj si ju len na sex dokym si nenajdes lepsiu priatelku.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ja byt na tvojom mieste 100% sa pokusim nejako to spravit aby prestala vid vyssie. Ak nie bohuzial rozchod. Ale ja by som neprekusol uz ten 2 rozchod takze by som nebol na mieste kde si ty teraz.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Je krásna a inteligentná, no asi je, keď tak vravíš :) Ale podľa toho, čo píšeš, myslím, že od dokonalosti má ďalej (ako skoro dokonalá). Pravdaže môže byť milá a dobrá a môže ťa mať rada, ale určite ťa nemiluje. Lebo podľa toho ako sa správa ťa milovať ani nemôže. Z časti ťa viem, bol som zaľúbený (ale iba zaľúbený) do trocha podobného dievčaťa (ale nechcem porovnávať). Takže máš dve možnosti: buď budeš chodiť s niekým, kto ťa nemiluje a každú chvíľu ťa môže podviesť alebo sa s ňou rozídeš, veď existuje veľa krásnych a inteligentných žien, ktoré sa určite budú správať k tebe lepšie ako ona. A ešte je tu však jedna možnosť, že zmení svoje správanie a začne sa správať normálne, čo však podľa toho, čo píšeš v dohľadnej dobe nepredpokladám. Hovorí sa, že sa treba rozhodovať srdcom, ale teraz by som ti radil radšej sa rozhodovať rozumom. No ale toto všetko som mohol napísať, len podľa informácií, čo si poskytol ty, takže nemôžem ani ja ani nikto iný vidieť detaily tvojho vzťahu, podľa ktorých by sa dalo lepšie poradiť. Takže každopádne to bude musieť byť tvoje rozhodnutie a rozhodnúť sa musíš podľa toho, čo si myslíš a ako to cítiš, ale myslím si, že by bolo pre teba lepšie sa s ňou rozísť, možno raz, keď sa ona zmení a ty budeš voľný a budete cítiť, že by to medzi vami fungovalo, tak sa môžte dať opäť dokopy, ale teraz to asi nepôjde.

Veľa šťastia. :)
Napísať odpoveď