vtipne klavesnice

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vtipne klavesnice

Príspevok od používateľa gego »

Sem tam instalujem kamosom a kamoskam wini na ich pc a stala sa mi taka zaujmava vec uz 2 x a tou su sranda klavesnice tj vo windowse idu normalne do biosu ( del ) sa da dostat normalne funguju tam sipky aj enter dokonca aj mod na vyber spustenia z windowsom ( F8) ide a tu sa dostavame ku kamenu urazu ked uz vybehne vyber safe modov sipkami ani potvrdit sa uz neda to ist ak vlozim boot cd z windowsom a potvrdte lubovolnou klavesou mozem stlacat vsetky a nic nejde co je to za sranda klavesnice ze raz idu raz nejdu ? stalo sa to niekomu ?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak to s klavesnicou sa mi este nestalo, ale uz 3-krat sa mi stalo,ze som stlacil tlacidlo "vypnut pocitac" (v paneli start)a on sa namiesto vypnutia restartoval.Som si na 100% isty, ze som nestlacil restart. :)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Mne sa to uz stalo. Mal som zapnutu USB klavesu a PS/2 mys.... neviem preco to takto nefungovalo, naopak(USB mys a PS/2 klavesa) vsak hej. Mozno musis zapnut podporu USB klavesy v BIOSe. Holt BIOS ti zoberie hocijaku klavesu alebo mys, s winom je to vsak horsie. (obrazovka na vyber systemu uz nieje BIOS ale win, konktretne inicializovany subor boot.ini)
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

musis si zapat v biose USB boot legacy alebo tak niak sa to vola...v biose sice ta klavesnica ide ale tesne pred startom systemu a pri instale tak ako si napisal nie pokial to neni zapnute
chmirko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chmirko »

srandy s klavesnicami

na desktope (ok je to miditower) mam klavesnicu napojenu cez USB, pretoze obsahuje aj hub na dalsie 2 porty ju proste do PS2 ani nemy vyznam sa snazit dat

a pri bootovani cez bootmenu (F11) vyberam disk z ktoreho bootujem

-prvy krok je zaznamenat sltacenie F11 - to obvykle ide
-druhy krok zaznamenat pohyby sypkami a stlacenie Enter na zaciatok bootovanie
-treti krok je ked nabehne Win

vlemi malokedy klavesnica nejde uz na zaciatku, skorej sa obcas (asi je to uplne nahodne, nepodarilo sa mi zistit cim to je) stane ze po nahodeni boottabulky ostane klavesnica mrtva (poznam to podla toho ze nereaguje ani num/scroll/caps lock), toto sa mi stava asi najcastejsie

a niekedy aj toto prejde a ked uz s aobjavy Win tak nejde, na obrazovke kde zadavam Heslo

ak uz do systemu zadam heslo klavesnica je funkcna celu dobu, kriticke momenty su hned po starte, po stlaceni F11 a ked nabieha Win

riesim to asi tak ze sa nahynam za PC, klavesnicu vyberiem a znova zasuniem, co my problem vyriesi

no a ked ma PC naozaj dobru naladu mi to skombinuje. F11 zoberie a klavesni odpoji, tak ju vyberem a vratim a ked nabehne system ju odpoji znova; takto sa pocas jedneho startu systemu musim 2× dostavat k zadnej casti PC a hladat medzi kablami
Napísať odpoveď