uploadovanie bez priciny
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
uploadovanie bez priciny
Potreboval by som nejaky program, ktory mi zisti, ktora aplikacia alebo sluzba mi uploaduje data na internet... Mam DSL, takze mam slaby upload a ked sa pripojim na internet, tak mi ho nieco uplne zahlti. Uz som skusal vypnut vsetky programy (okrem NODu) a aj tak to robilo. Cely hdd som preskenoval aktualizovanym NODom, Spybotom a Windows Defenderom. (Ad-Aware sa mi neda nainstalovat) Zopar trojanov mi to naslo, ale vsetky som vymazal, no aj tak sa to nenapravilo.. Takze prosim, odporucte nejake programy, dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
audiotrack
VIP
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Programy ako Skype, ICQ a pod. som vypol a aj tak to odosielalo... Nechcem si instalovat nejaky sofistikovany firewall, lebo mi to bude len zbytocne zatazovat pocitac a doteraz som si vystacil s microsoftskym "firewallom" ... Mne staci nejaky jednoduchy freeware, ktory vie odsledovat ktore procesy uploaduju alebo stahuju z internetu...
-
zdenko.xxxx
Light Star
Kód: Vybrať všetko
http://www.ulozisko.sk/180817/TcpView.zip-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Prosim, niekto kto sa vyznate, pomozte mi s tymto. Proces services.exe mi uplne zahlcuje upload. Spusti sa to stale ked sa pripojim na internet... Vyzera to ako keby to bol nejaky virus alebo trojan, lenze cely komp som preskenoval aktualizovanym NODom, Spybotom a Windows Defenderom... Je mozne, aby Windows odosielal nieco takymto sposobom a na tolko roznych IP adries?
nainstaluj si netlimiter ..je to super vecicka na skenovanie odosielania dat v PC...vsetko ti krasne zobrazi, co kde ako stahuje a uploaduje.. microsoft neni dobry firewall.. nepyta sa na vsetko.. cez ten netlimiter si das iba zakazat, aby ti aplikacia neodosielala data, a wuala.. po probleme.. fungujem na tom uz dlhe roky, moc mi to pomohlo..
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Buď je to nejaký nový vírus, ktorý NOD32 s najnovšou aktualizáciou zatiaľ nedetekuje, alebo to vírus nie je. Už som spomenul, že som kontroloval celý počítač antivirákom aj spybotom. A v adresári /system32 som nenašiel žiadne podozrivé súbory...chrono napísal:Stačí, aby odstránil tie vírusy a tiež bude mať po probléme.
Okrem toho, odosiela to proces s názvom services.exe, čo je systémový proces a keď ho vypnem, tak sa mi vypne počítač.
Toto by mohlo fungovať, ibaže nechcem obmedzovať systémový proces, aby som nejak nedokazil OS...cinges napísal:nainstaluj si netlimiter ..je to super vecicka na skenovanie odosielania dat v PC...vsetko ti krasne zobrazi, co kde ako stahuje a uploaduje.. microsoft neni dobry firewall.. nepyta sa na vsetko.. cez ten netlimiter si das iba zakazat, aby ti aplikacia neodosielala data, a wuala.. po probleme.. fungujem na tom uz dlhe roky, moc mi to pomohlo..
-
hrban
Addict
stiahni spyware doctor a pusti ho potahaj aktualizácie odpoj od netu vypni všetky ostatné AV a spusti scan určite je to vírus
btw vôbec to nemusí byť v windows\system32 kľudne aj hockde inde na disku
a keď to vypneš v procesoch máš 60 sec kým sa resetne PC tak prestav chytro čas o hodinu dozadu a neresetne sa
tu je tvoj problém riešený mrkni sa aj nato
btw vôbec to nemusí byť v windows\system32 kľudne aj hockde inde na disku
a keď to vypneš v procesoch máš 60 sec kým sa resetne PC tak prestav chytro čas o hodinu dozadu a neresetne sa
Kód: Vybrať všetko
http://eradicus.blogsome.com/2008/01/07/removing-viruses-servicesexe-and-fserviceexe-2/-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Dík.. Ale asi to nie je ten vírus, lebo môj súbor services.exe je v adresári /windows/system32 a nie vo /windows a nemám ani žiadny súbor fservice.exe. Aj v tom návode píšu toto:hrban napísal:tu je tvoj problém riešený mrkni sa aj natoKód: Vybrať všetko
http://eradicus.blogsome.com/2008/01/07/removing-viruses-servicesexe-and-fserviceexe-2/
3. Delete all occurrences of fservice.exe and the fake services.exe
- Do not delete the real services.exe found in C:\Windows\system32
Takže môj services.exe je asi originál...
A ten program Spyware Doctor je taký zázrak, ktorý zistí aj také vírusy, ktoré nezistil NOD32, Spybot a Windows Defender? Myslím, že ak je to vírus, tak to bude nejaký nový...
//
Ja som zatiaľ nemal s NODom žiadny problém..Sphinx napísal:moja rada delete NOD a daj si nieco poriadne ..s nodom vecne problemy ucinnost tak 40 % .. dalej dobry firewall pouzit ja osobne pouzivam norton internet security a je tam aj firewall a nic sa mi nespusti bez toho aby som o tom nevedel ...
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Tak som si ho nainštaloval, preskenoval celý počítač a aj mi to našlo pár trojanov. Vymazal som ich, no nepomohlo to a problém nezmizol.............hrban napísal:jj spyware doctor je na túto háveď naj NOD nenájde polovicu trojanov (nevedel nájsť ani poje****ý DNS changer čo mi menil DNS na nejaké zavírené) a windows defender je shit, ten spybot neviem
//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2009, 19:14 )
Ďakujem, nakoniec mi pomohlo práve toto. Pravdepodobne to je nejaký trojan, ale kým mi ho nezistí žiadny antivirák, ani Spybot alebo Spyware Doctor, tak mu nepovolím nič odosielaťcinges napísal:nainstaluj si netlimiter ..je to super vecicka na skenovanie odosielania dat v PC...vsetko ti krasne zobrazi, co kde ako stahuje a uploaduje.. microsoft neni dobry firewall.. nepyta sa na vsetko.. cez ten netlimiter si das iba zakazat, aby ti aplikacia neodosielala data, a wuala.. po probleme.. fungujem na tom uz dlhe roky, moc mi to pomohlo..