Problem s priatelkou (?)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Nironic
Novice
Novice

Problem s priatelkou (?)

Príspevok od používateľa Nironic »

Zdar, mam tu taky problem s ktorym si neviem dat rady

s kamoškou som sa zoznamil približne pred mesiacom a tak sme išli von, bolo nam fajn a chodime von doteraz takmer kazdy den, dakam sadnut, prechadzka a tak, potom mi začala pisat, ze ma lubi a tak tak som jej to opetoval a začalo to vypadat vcelku fajnovo .)

V Poslednej dobe však mam pocit, že iba chce vyvolat ziarlivost vo svojom byvalom priatelovi ... neviem, čo myslite ? nejaka rada ?
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Rada? Přidej pepř, sul, máslo a pořádne promíchej.

Neviem aku radu cakas, ked si nenapisal dovod, preco si to myslis. Nejake priklady, co ta k tomuto podozreniu naviedli skus napisat.
Nironic
Novice
Novice

rozpravala mi o nom ked sme boli zopar prvych razi vonku, jaky bol faj, ked ho vidi, chce aby sme išli okolo neho etc.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

je to čerstvý vzťah, vyjasnite si hneď na začiatku čo chce a povedz jej čo sa ti nepáči. Inak to nemá cenu
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak sa jej na to narovinu spytaj nie? co si to za chlapa....
jonatan83
Light Expert
Light Expert

odpoved

Príspevok od používateľa jonatan83 »

V minulosti netreba hlboko sprtat, ked bol taky fajn nech sa k nemu vrati ! Ak o nom stale vravi a chce okoloo jeho domu chodievat a vyvolavat akesi "nahodne stretnutia" kazdopadne nebude celkom zmierena s tym ze sa s nim rozisla, alebo nevie co presne chce, co je ak je mladsia dost bezne spravanie.
V tomto Ti nikto na fore neporadi, jednoducho sa treba realizovat a uskutocnit rozhovor.
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Chlapi, len ziadne "ponahlacky". Ak jej hned na zaciatku vztahu povies "pocuj, mam pocit, ze ma len vyuzivas", tak ta to neskor moze mrziet. To ale neznamena, ze by som tvrdil, ze ta nevyuziva. Bude to asi treba este odsledovat, dat tomu chvilu, pretoze ak sa mylis a povies jej to necitlivo, alebo to pochopi ako to, ze jej vobec neveris, tak sa to potom bude tazsie zehlit.
Mozno by som skusil vyzistit nieco o tom jej predchadzajucom vztahu, nech vies, ako to medzi nimi bolo a aki je ten jej byvaly amant - napr. preto, aby si ta niekto nepockal za rohom, lebo mu "opalujes jeho byvalu staru"...
Skus par nenapadnych otazok, ked sa bude zase rozplyvat, aky super bol ten jej stary, alebo ked zas bude chciet ist okolo, tak sa len spytaj, ze preco vlastne - ale nic viac, zatial by som na to az tak moc netlacil. Mozno sa rozkeca aj sama...
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

zazil jsem neco podobneho. kdykoliv chtela jit moje pred-pred-pred-pred-pred-pred-pred-pred-??? byvala ven, ja se prizpusobil. pak jsem parkrat kvuli DULEZITYM vecem nemohl a ona se strasne urazila. pak jsem chtel jit ven a ona nemohla a jeste se urazila. nastesti jsem se trapil jen pul roku a pul roku jsem byl vrba a nekdo kdo tu byl proto aby nasrala sveho pritele se kterym mela pauzu. od te doby jsem si daval vic pozor, ale stejne jsem povetsinou narazil na podobny styl.......

a moje rada ? uvidis jednoduse jestli te vyuziva, kdyz ji nabidnes at s tebou jede na vylet na 2-3 dny. pak uvidis jestli je to jen "aby nekoho nastvala"
nebo chce byt s tebou. hlavne ji nerikej "mas me jen abys me vyuzila" to bys to posr...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

a co tak ju zobrat na uplne iny koniec mesta kde ho nebude mohla vidiet a ani sa s nim nahodne stretnut???

skus nejaku prirodu niekde pri vode,teraz uz je teplo kde budete len dvaja a nebude nan mysliet :) a budete obaja relaxovat
Nironic
Novice
Novice

Ďakujem pekne za rady, pozriem sa na to, na vikend dakam pojdeme ciže uvidime :)

potom napišem, ako to dopadlo ;)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Normálne sa mi nechce veriť, že by nejaké dievča začalo s niekým chodiť len pre to, aby ten bývalý (lepšie povedané "detached boyfriend") žiarlil.

Podľa mňa ten spôsob pomsty/nápravy/pokusu o utuženie vzťahu viac funguje na ženy než na mužov (iróniou je že ho ženy praktizujú v domnení že to bude mať rovnaký účinok na mužov). Pretože v tomto prípade predpokladám že zafunguje mužská hrdosť, ktorá spôsobí čokoľvek iné, len nie priplazenie sa na kolenách "trestaného" k onej "trestajúcej" čo sa to (podľa mňa dosť naivne) pokúša praktizovať.

V prvom prípade asi ide vzbudiť žiarlivosť.
Druhým prípadom môže byť niečo v zmysle "ja už mám iného partnera, ale stále javím o Teba záujem, dúfam že to na mne vidíš"; čo som trochu prehnal, ale zúfalý mozog je schopný činov nevídaných.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s priatelkou (?)

Príspevok od používateľa Soviet »

Nironic napísal:, potom mi začala pisat, ze ma lubi a tak tak som jej to opetoval a začalo to vypadat vcelku fajnovo .)
Pisat? :?
Nironic
Novice
Novice

sms, facebook, ...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Tým ti chcel povedať, že je iné písať a povedať to a povedať ti to a pozerať sa ti do očí.. všetko má iný význam... to bolo cieľom jeho príspevku...

//edit:
mi-chau napísal:Ja si zas nemyslim ze je vyslovene zle ked ti to niekto napise do sms alebo na icq. Horsie je ked ti to prvykrat nepovie do oci. Smsky priatelke a od nej vzdy obsahuju nieco ako "lubim Ta".

Cez icq sa da pochvalit s hemoroidmi alebo vyrazkou na nose, nie so svojimi citmi.
Ja som nepovedal, že je to zlé... :) aj ja priateľke píšem do SMS milujem Ťa a podobne... :) ale ide o to, že pokiaľ mu to nepovie do očí, tak by som to nebral na veľkú váhu :) toto bolo cieľom :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja si zas nemyslim ze je vyslovene zle ked ti to niekto napise do sms alebo na icq. Horsie je ked ti to prvykrat nepovie do oci. Smsky priatelke a od nej vzdy obsahuju nieco ako "lubim Ta".

Cez icq sa da pochvalit s hemoroidmi alebo vyrazkou na nose, nie so svojimi citmi.
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

fikus-kukis napísal:Normálne sa mi nechce veriť, že by nejaké dievča začalo s niekým chodiť len pre to, aby ten bývalý (lepšie povedané "detached boyfriend") žiarlil.
mne sa nechce verit ze ti to pride take neuveritelne :)
ludia maju rozne zmyslanie, niektorych nebavi sa predvadzat, ini to miluju. co uz ked sa chce ta holka predviest pred byvalym ze koho si zbalila :)
asi by mi nevadilo keby so mnou chcela ist okolo neho, ale keby mi zacala hovorit aky bol super a ako jej chyba a ze ho este asi stale lubi tak to by bolo trochu ine
vyzera to ze ta holka nerozumie sama sebe co vlastne chce.. skus sa to zistit skor ako na to pride sama alebo ju sugestivne vmanevrovat do toho co chces ty :D
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

presne opytat sa na rovinu...neriesit omacky...bud chce teba alebo dovi...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

5-ula napísal:presne opytat sa na rovinu...neriesit omacky...bud chce teba alebo dovi...
Si vstala z mrtvych? :shock:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

chlpace ,su aj ovela horsie problemy ako toto vo vztahoch :roll: vsetko riesi len rozhovor a nic len rozhovor :wink: drzim palce
KamzikPP
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KamzikPP »

TALKING, TALKING and TALKING...
Napísať odpoveď