Instalacia WIN XP HOME---nenainstalovany ovladac na internet
Instalacia WIN XP HOME---nenainstalovany ovladac na internet
Ahoj kazdemu,mam problem,nainstaloval som si na notebook Win XP Home ale nemam tam nainstalovany ovladac na internet.Pred tym som tam mal Vistu.
Win XP Home je originalne CD.
Poradte mi prosim kde je problem.
Prosim Vas len mi tu nepiste preco som preinstaloval Vistu,taj je to z pochopitelnich dovodov.
dakujem za pomoc
Win XP Home je originalne CD.
Poradte mi prosim kde je problem.
Prosim Vas len mi tu nepiste preco som preinstaloval Vistu,taj je to z pochopitelnich dovodov.
dakujem za pomoc
Prave to mi je cudne,teraz to robim znova a ipreinstaluvavam,uz pri instalacii mi to bolo divne kedze su dane kroky a toGangy napísal:Ovladac na internet? O tom som este nepocul.
1.Nastavit jazyk a pod
2.Product Key
3.Nastavenie casoveho pasma
4.Nastavenie internetu
Ale ten posledni krok bol vynechany.
A instalacia bezala dalej.
Po nainstalovani sa mi restartol pocitac a pri zavadzani prveho spustenia Xp sa pri vyplnovani vobec neukazala polozka nastavenia internetu a hned ma to preplo na nastavenie pouzivatelov.Je to cudne.
Jj presne adapter ethernet,proste ked spustim ovladacie centrum vyberiem pripojenie k internetu,potom pripojenie k sieti a tam ho vobec nemam.Skusal som preinstalovat volitelne sucasti ale vobec nic.reno23 napísal:nemyslis ovladac od sietovej karty? Ovladace pre XP aj pre Vistu su na CD od zakladnej dosky
Sietovy adapter vobec nie je nainstalovany.Zarazajuce je na tom to,ze ked dam pripojit k sieti tak ma to vyzve k instalacii adapteru pomocou INTERNETU.
No skusam to dalej a som zvedavi ci to nainstaluje spravne.
Moze to tym byt pretoze som nainstaloval na notebook aj ine xp ktore mne funguje spravne na stolovom pocitaci.Ale tak isto to nefunguje na notebooku.
Dalsia vec da sa nako inak nainstalovat ovladac kedze ja na stolovom nemam napalovacku,da sa nejako prepojit pocitac s notebookom a preniest ovladac ktory stiahnem z internetu????
A este ako by som zistil aky tip sietovej korty mam.
dakujem za pripadnu pomoc
Dalsia vec da sa nako inak nainstalovat ovladac kedze ja na stolovom nemam napalovacku,da sa nejako prepojit pocitac s notebookom a preniest ovladac ktory stiahnem z internetu????
A este ako by som zistil aky tip sietovej korty mam.
dakujem za pripadnu pomoc
-
vladenko007
VIP