Fifa je fajn? Nechápem,vidíš vo Fife nejakú reálnu hratelnosť? Okrem toho, že si nevšímajme, že rozhodca behá jak 90ročný invalid,gól za 1 zápas dáš aj 6 a to nehovorím o strelbe na bránu, ktorá je taká istá.
prosim vas ako si mozme s kamosom zahral cez hamachi nam to nejak nefachci ...Ked vytvoril ukazal sa mi tam ale potom mi vypisalo ze spojenie sa nezdarilo neviete cim to bude ...k to ma s tym skusenost poprosim strucny navodik dik
Lorino18 napísal:prosim vas ako si mozme s kamosom zahral cez hamachi nam to nejak nefachci ...Ked vytvoril ukazal sa mi tam ale potom mi vypisalo ze spojenie sa nezdarilo neviete cim to bude ...k to ma s tym skusenost poprosim strucny navodik dik
No fifa,vzdy nejak dlho spajala hru cez hamachi.Ked som to hral s kamaratom,tiez robilo toto co tebe,nikdy nam to nevyslo na 1.pokus musite skusat skusat a musis sa pripojit presne vtedy,ak on hru vytvori
zdravim mam taky problem neviem ako mam dat mierenu strelu skusal som to vsemozne a nic ... napr. vo Fife 07 to bolo D+Y vo Fife 08 to bolo D+Q ale vo Fife 09 nemozem zistit ako to mam urobit
ak by niekto nevedel co presne myslim tak v tomto videu to je okolo casu 1:50
cawte potrebujem pomôct s grafikou v menu je normalna farba ale ked idem hrat tak stadion je modro-biely a hraci su taki isty nepomohol by mi stim niekto prosim vobec sa to neda hrat. Dakujem vopred za odpoved.