Ako sa píše žurnalistická esej? Máte niekto nejakú? Treba mi to súrne na štátnice. Ako sa to píše, nejaké príklady... Proste hocičo.
Budem veľmi rád, ak pomôžete.
Nemôžete udeľovať karmu, pretože Vám to administrátor zakáza
- odborné poznatky musíš podať originálne, netradične, po novom
- odbornú tému treba podať umelecky
- esejistický štýl: pohotové, vtipné myslenie
- platnosť akéhokoľvek tvrdenia musí potvrdiť argument - dôkaz
len nechapem, preco aj na prijimacky na zurnalistiku davaju esej, ked ta sa uz v novinach tolko nevyskytuje... mohli by dat radsej komentar
len nechapem, preco aj na prijimacky na zurnalistiku davaju esej, ked ta sa uz v novinach tolko nevyskytuje... mohli by dat radsej komentar
Ak som správne pochopil, mladej to potrebuje na štátnice, myslím, že prijmačky nerovná sa štátnice, mýlim sa ? Zhrnul si to dobre, všetky hlavné znaky, len ma zaujíma, prečo niekto zháňa na štátnice obsah žurnalistickej eseje, ak nie je žurnalista ? A ak je, tak čo tam sakra robí, ked to nevie ?? Akurát sa hlásim na tento odbor tak som z tejto reakcie rozčarovaný ...chire napísal:- odborné poznatky musíš podať originálne, netradične, po novom
Re: Ako sa píše žurnalistická esej?
nie je esej ako esej...d4nt3 napísal:Ak som správne pochopil, mladej to potrebuje na štátnice, myslím, že prijmačky nerovná sa štátnice, mýlim sa ? Zhrnul si to dobre, všetky hlavné znaky, len ma zaujíma, prečo niekto zháňa na štátnice obsah žurnalistickej eseje, ak nie je žurnalista ? A ak je, tak čo tam sakra robí, ked to nevie ?? Akurát sa hlásim na tento odbor tak som z tejto reakcie rozčarovaný ...
//autoeditácia príspevku ( 13 Jun 2009, 19:09 )
To musíš prísť na štátnice a sa naučiť ju písať. Nový spôsob,heheFABi2 napísal:Ako sa píše žurnalistická esej? Máte niekto nejakú? Treba mi to súrne na štátnice. Ako sa to píše, nejaké príklady... Proste hocičo.
Budem veľmi rád, ak pomôžete.