Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Pri takýchto problémoch je najlepšie kúpiť si Steam :wink:
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

A zase si vsetkym nesmierne pomohol..
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

To Blazer: ja som CS hral velmi davno,tak som nevedel,sry.
SSemteXX
Guru
Guru

G0lDiER_ napísal:A zase si vsetkym nesmierne pomohol..
A s čím mu mám pomôcť, s rozlíšením? Však odpoveď už dostal naň.
skajlerko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skajlerko »

prosím vás ako vypnem tie filtrácie textové či aké sú to?

mám grafickú kartu nvidiu.počul som že má niake filtrácie a potrebujem ich vypnúť pre plné FPS v cs.ďakujem za radu
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

t-pack s WB napísal:prosím vás ako vypnem tie filtrácie textové či aké sú to?

mám grafickú kartu nvidiu.počul som že má niake filtrácie a potrebujem ich vypnúť pre plné FPS v cs.ďakujem za radu
V zivote som nepocul o "textovej filtracii", ale zrejme myslis vertikalnu synchronizaciu. Otvoris si v ovladacich paneloch "nVidia control panel", prepnes sa do advanced modu a najdes si presne toto:

http://www.hojko.com/download.php?id=53584

(uz som to sem pisal niekolko krat, ale tak opakovanie je matka mudrosti)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

caute,
mam mensi problem a to ze pismo nemam zlte ale biele, neviete ako by sa to adlo dat naspat? zmena configu moc do uvahy nepripada
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Filipito : con_color "255 180 30"
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

zdravim chcel by som sa spytat aku verziu patchu potrebujem aby som mohol hrat na hojko serveri dakujem :)

//fici to v pohode len nenajde to vobec ine servery pise klasicku hlasku "Could not contact master game server to retrieve server list" pritom firewall je vypnuty

///tak uz som spojazdnil aj to stiahnutim suboru ServerBrowser.vdf :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

v23B postaci..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tu mate vypoved cloveka, ktory sa stretol s cheaterom na serveri:
Je to z filmu The Cheat report od tvorcu The Gamer's day :D
Treba vediet po nemecky, pre tych, ktori nevedia, sem davam preklad:
Typci hrali na serveri a isli na dlhu vybaveni vestami, granatmi a ten typek mal kalacha. Proti nim bol jeden terorista s gulometom. Stretli sa a vsetci CT dostali headshot... Jeden to skusil obehnut zozadu, ale ten terorista nemal chrbat a zastrelil ho cez dvere... Chalan mal este 2 tyzdne po tomto incidente traumu a neveri uz ziadnemu serveru, pretoze vsade mozu byt cheateri :)
Este ku Gamer's day: to je asi najlepsie video tykajuce sa CS ake som kedy videl, nutnost pre kazdeho sucasneho alebo byvaleho CSkara :) Nedajte sa odradit dlzkou, urcite sa oplati pozriet cele, navyse k nemu nie je potrebna ziadna znalost jazyka :)
The Cheat report je taka parodia na dokument, je to vyborne natocene, len treba vediet po nemecky, to je jedina nevyhoda.
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

GothaR napísal:Tu mate vypoved cloveka, ktory sa stretol s cheaterom na serveri:
Je to z filmu The Cheat report od tvorcu The Gamer's day :D
Treba vediet po nemecky, pre tych, ktori nevedia, sem davam preklad: Este ku Gamer's day: to je asi najlepsie video tykajuce sa CS ake som kedy videl, nutnost pre kazdeho sucasneho alebo byvaleho CSkara :) Nedajte sa odradit dlzkou, urcite sa oplati pozriet cele, navyse k nemu nie je potrebna ziadna znalost jazyka :)
The Cheat report je taka parodia na dokument, je to vyborne natocene, len treba vediet po nemecky, to je jedina nevyhoda.
moc tu nepatri ale pobavilo ma to inac doporucujem skuknut videa ako sa hladaju ludia do klnu tam su take hlody napr musis vediet hymnu a ....
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

A kam to podla teba patri? do sekcie Bazar? :roll:

k teme : Nerozumel som tomu co hovoril, ale ked som to videl, stacilo mi. :lol:
hellwet
Star
Star

Príspevok od používateľa hellwet »

mam jeden problem ked chcem najst csko 1.6 non-steam aby my slo na tie serveri tak ho proste nenajdem :x hladalsom hladal som ale nic :x :)

//autoeditácia príspevku ( 06 Jun 2009, 19:55 )
mam jeden problem ked chcem najst csko 1.6 non-steam aby my slo na tie serveri tak ho proste nenajdem :x hladalsom hladal som ale nic :x :) tak kde ho najdem prosim vas o pomoc viem ze googli ale nic stoho nebolo cs non-steam co som tam stiahol :)
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

hellwet napísal:mam jeden problem ked chcem najst csko 1.6 non-steam aby my slo na tie serveri tak ho proste nenajdem :x hladalsom hladal som ale nic :x :)

//autoeditácia príspevku ( 06 Jun 2009, 19:55 )
mam jeden problem ked chcem najst csko 1.6 non-steam aby my slo na tie serveri tak ho proste nenajdem :x hladalsom hladal som ale nic :x :) tak kde ho najdem prosim vas o pomoc viem ze googli ale nic stoho nebolo cs non-steam co som tam stiahol :)
napis mi keru chces verziu a ja ti to uz najdem
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JaQuBe »

Hojte,mam RADEON 4870 ATI SAPPHIRE,hram v pohode vsetky hry ale nie su starsie ako CS,a jedine pri CS na OpenGL hram mozno 5min,stale niekedy inokedy mi po 30min....sekne CS normalne obraz zostane seknuty na kocky a zacne mi v sluchadlach ako keby vrcat...a nejde mi nic iba restartovat PC musim.Ked som si dal na D3D tak mi to prvy mesiac vobec nesekalo,neskor mi mozno raz za 1.5 hod. a coraz sa to zmensovalo az mi to ide aj na D3D dost casto.Lenze ked som si kupil STEAM tak mi nejde hrat ani na D3D iba na OpenGL a robi mi to asi kazdych 5min.je to hroza neviete co spravit?Pls Poradte...

//autoeditácia príspevku ( 11 Jun 2009, 19:31 )
A este nieco, teraz som zapol CS dam zoom na AWP a nic tam neni mieritko len prazdna gula...
Prílohy
screen
screen
helacik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa helacik »

ahojte.. precital som asi 40 stran a potom ma to prestalo bavit tak chcel by som poprosit o radu.. mam vistu ultimate x64 a vzdy ked zapnem cs tak ma do minuty vyhodi a napise mi ze program half-life launcher prestal pracovat. Skusal som aj vsetky kompatibility a vzdy to iste..

Vista ultimate x64
Shaphire ATI Radeon 4870
Intel E 8500
4 GB ram
SSemteXX
Guru
Guru

JaQuBe napísal:Hojte,mam RADEON 4870 ATI SAPPHIRE,hram v pohode vsetky hry ale nie su starsie ako CS,a jedine pri CS na OpenGL hram mozno 5min,stale niekedy inokedy mi po 30min....sekne CS normalne obraz zostane seknuty na kocky a zacne mi v sluchadlach ako keby vrcat...a nejde mi nic iba restartovat PC musim.Ked som si dal na D3D tak mi to prvy mesiac vobec nesekalo,neskor mi mozno raz za 1.5 hod. a coraz sa to zmensovalo az mi to ide aj na D3D dost casto.Lenze ked som si kupil STEAM tak mi nejde hrat ani na D3D iba na OpenGL a robi mi to asi kazdych 5min.je to hroza neviete co spravit?Pls Poradte...

//autoeditácia príspevku ( 11 Jun 2009, 19:31 )
A este nieco, teraz som zapol CS dam zoom na AWP a nic tam neni mieritko len prazdna gula...
//to mierítko,napíš do konzoly "crosshair 1"

Mimochodom,máš najnovšie ovladače na grafickú? Máš vypnutú vertikálnu synchronizáciu? Aký máš OS? :roll:
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JaQuBe »

SSemteXX napísal://to mierítko,napíš do konzoly "crosshair 1"

Mimochodom,máš najnovšie ovladače na grafickú? Máš vypnutú vertikálnu synchronizáciu? Aký máš OS? :roll:
mieritko skusim thx,XP SP3,OVLDACE NEWest,Vert.synch: nwm co je :D
SSemteXX
Guru
Guru

JaQuBe napísal:mieritko skusim thx,XP SP3,OVLDACE NEWest,Vert.synch: nwm co je :D
Klikni pravým na plochu,daj Control Center. A nájdi si toto (viď screen), zapni potom CS a napíš do konzoly "fps_max 120" :wink:
Prílohy
ccc.JPG
Napísať odpoveď