Zdravim, mam problem s prehrievanim, pravdepodobne je to grafika. Par krat do dna sa mi stane ze mi uprostred hry vypne monitor, napise no signal niekedy este naskoci naspet ale vacsinou pomoze uz iba reset. Vsimol som si ze ked oddeklujem bednu tak mi to robi ovela menej casto, zvycajne iba ked je v izbe naozaj teplo, zaujimalo by ma teda ci to crashuje alebo to vypina nejaky senzor ktory by sa dal nastavit na vyssiu hodnotu, alebo ci sa da karta nejako "podtaktovat" aby nevyrabala tolko tepla. Vysavat som skusal, no nepomohlo. Mam srot radeon 9600xt. Dakujem za vsetky odpovede.
neviem sice co to znamena, ale nemali by byt tie hodnoty napajania cca rovnake ? To 2,5V ma oproti hodnotu ani nie 1,5, nema teda grafika malo napatia ?
J.an napísal:neviem sice co to znamena, ale nemali by byt tie hodnoty napajania cca rovnake ? To 2,5V ma oproti hodnotu ani nie 1,5, nema teda grafika malo napatia ?
Mam x1950pro a ten isty problem s vypínaním grafiky ale mam pocit že to je problem ovladačov.Aj tak by som chcel skusit dvihnut otacky ventilatora len som to v catalistoch nikde nenasiel nevie niekto ako sa da na radeonoch regulovat otacky?