iPhone alebo Nokia 5800

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stopa »

v amerike sa 3G neprestane predavat, aspon zatial nie, len DOST zlacnie
v cesku sa tiez neprestane predavat, bez zmeny ceny, a 3GS bude este drahsi :lol: necakam inu situaciu v SR
holt, aj operatori musia z niecoho zit :lol: aj za cenu osklbania zakaznikov
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

Andres28791 napísal:Chcem sa spýtať: keď príde na SVK trh iP 3GS, tak čo sa stane s klasickým 3G? Tým , že nakúpia kvantum nových iP, tak sa budú musieť silou-mocou zbaviť 3G a práve VTEDY bude správny čas na kúpu,nie? Mne by pokojne stačil aj klasický, keďže nabíjať každodenne som sa naučil už na N95.Za rady ďakujem.
... nikto nevie ktory operator aku bude mat politiku a s cim vybehne, nechajme sa prekvapit.
inak stale ma udivuju narazky na vydrz baterie. kde je problem?? baterka vydrzi az az!! uvedomte si jedno, ze aky tam je velky display ... ja pri beznom pouzivani a obcasnom pozreti mailu vydrzim v poho cca tyzden. ked s nim cely den klikas a hras sa tak jasne ze budes nabijat kazdy den (ako aj u inych fonov)
MPA4-24 - len nech sa smeju (zboznujem takych chytrakov), aj tak v duchu drviva vacsina len zavidi lebo taky nemaju a snazia sa to zakrit debilnymi dristami typu "nevie to poslat MMS" ... a na co?? poslem na mail, mam to za free a viem si to pozret aj na pc bez nejakeho dalsieho tahania
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Urcite bude drahsi ako iPhone 3G.

dodo
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Keby dačo, tak som na baterku nenarážal. :) MMS,video a pod. sú veci, ktoré ma absolútne netrápia, keďže na to existuje liek. Proste som v poslednej dobe došiel na to, že iPhone by bol pre mňa ideálny a mám záujem si ho zaobstarať. Ceny na bazároch sú dosť prijateľné, no ak sa rozhodnem pre nový, tak využijem vianočnú akciu v T-Mobile(dúfam, že bude tak dobrá ako minulý rok).
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Vyuzi ponuku T-Mobile uz teraz maju ju naozaj dobru...

dodo
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mám paušál Relax 100 do novembra, takže sa do 2. paušálu hrnúť nechcem.
joyster
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa joyster »

Po príchode OS 3.0 som sa odhodlal vykonať Jailbrake. Vsetko sa mi to podarilo na 1. krát a až teraz vidím čo všetko iPhone 3G dokáže a čo je umelo blokované Applom. Nádhera. iPhone ma jednoznačne nesklamal.
hellwet
Star
Star

Príspevok od používateľa hellwet »

jednoznacne iphone :) sice ma slabsy fotak ale foti aj tak dobre :) a ked chces 3GS tak este je lepsi jak 5800 ale aj tak iphone ten by si mal zobrat :)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Nokiu 5800 som použival 2 mesiace. Aj iphone 2G je lepší. Teraz mam 3G a max spokojnosť.
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Zohnal som si iPhone 3G 16GB za 175€ s komplet príslušenstvom, ale bez záruky, a som spokojný :) Vadí mi len ´´magnet na prach´´
Napísať odpoveď