Takže... Mám problém s počítačom odkedy som si ho dal upgradovať. Začali mi sekať úplne všetky hry a aj videá na nete keď ich pozerám vo vyššej kvalite. Hry mi sekajú tak, že majú FPS okolo 60 ale asi o pol minúty klesne na 10. Videá úplne spomalia počítač a musím používať ctrl+alt+delete aby som zavrel prehliadač. Predtým som mal: 1GB RAM, Intel Pentium D CPU 2.80 GHz, Nvidia GeForce 7600 GS a teraz mám 3GB RAM, Intel Pentium D CPU 2.80 GHz (ten istý), Nvidia GeForce 8600 GT. Myslíte, že je chyba v Hardware alebo Software?
Hmm nechcem predbiehat ale nebude to so zlim nainstalovanim driverom?? mne to niekedy robili na starom pc ze driver na zvukovku vytazilo CPU na 100% pricom som to mal zle nainstalovane...skus sa pozriet do Spravca uloh (ctrl+alt+del) a vyber si vsetky procesy a tam sa pozri co ty najviac zere z CPU...
Skus vybrat nejaku ram vonku ako sa to bude spravat.Skus ich povymienat v slotoch medzi sebou.Skus nainstalovat nejake nove ovladace na tvoju graficku kartu.
a ako si preinstaloval windows? format a install. a ked nepomoze tak potom to bude v ram. a preco sa bojis vybrat ram? ved ked si ju tam dal tak ju aj vyber. a aku mas ram? napis popis tej aj tamtej
Windows som reinstaloval normálne cez autorun. A tú RAMku som si tam nedal ja, dokonca ani neviem kde sa vlastne nachádza A čo myslíš tým popisom RAMiek? (sry ale som amatér )
waldqo napísal:Windows som reinstaloval normálne cez autorun. A tú RAMku som si tam nedal ja, dokonca ani neviem kde sa vlastne nachádza A čo myslíš tým popisom RAMiek? (sry ale som amatér )