update windowsu 7
update windowsu 7
zdravim chcel by som sa spytat, ze ci ked si naistalujem windows 7 build 7100 tak budem moct robit update verzii priamo cez nejaky update v systeme a prejde system automaticky na vyssiu verziu alebo treba preinstalovat cely PC dakujem
Oficiálne sa to myslím dať nebude (aspoň som nevidel žiadne oficiálne vyhlásenie MS).. čo je aj logické, keďže RC je len akási neoficiálna verzia, ktorá môže obsahovať chyby. Neoficiálne však pravdepodobne bude možné urobiť upgrade podobne ako napr. z Visty, ale budeš musieť editovať jeden súbor v inštalačke finálnej 7ky. V súčasnosti totiž môžeš urobiť vďaka tejto editácii upgrade z beta verzie 7ky na rc 7ku.. a určite to tak bude fungovať aj z rc 7ky na finálnú 7ku..
Každopádne osobne by som doporučoval finálnu verziu inštalovať na čistý disk.. (vo všeobecnosti som odporca upgradových riešení z jedného OS na iný, pretože to iba rozbije systém a na disku ostane mnoho zbytočností)
Na aktualizáciu akoby cez windows update hneď zabudni..
Každopádne osobne by som doporučoval finálnu verziu inštalovať na čistý disk.. (vo všeobecnosti som odporca upgradových riešení z jedného OS na iný, pretože to iba rozbije systém a na disku ostane mnoho zbytočností)
Na aktualizáciu akoby cez windows update hneď zabudni..