Aký papier?
Aký papier?
čaute aký papier sa používa na vysvedčenie a kde ho kúpim? ako si ho mám vypítat presne? ale potrebujem presne taký istí dakujem vopred. 
Čo som po nete pozeral, tak ten papier je špeciálny a presne taký istý nikde nekúpiš.. možno najreálnejšou kópiou by bol nejaký tvrdší kancelársky papier, ale nebude to nikdy 100% kópia.. mal som v PC nejaké šablony, samozrejme nikdy som ich nepoužil, len som sa s nimi pohral, keby že to vytlačím na ten špeciálny papier, nerozoznáš to od originálu.. len ja ten papier nemám, dal som to na kancelársky klasický a bolo to dosť zlé.. takže ak už chceš falšovať (čo Ti silno neodporúčam, narobíš si strašné problémy ak na to niekto príde) - nejaký tvrdší kancelársky papier, šablónu na vysvedčenie (nájdeš na každom wareze) a ostatné je na Tebe - ako tam dáš písmo, podpis riaditeľa a pečiatku školy (čo môže byť fakt problém).. Radšej to nerob, namiesto toho sa nauč a poopravuj známky, máš na to ešte pár dní.
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto mi pripomina nieco, co mi nedavno spominal jeden moj kamos...ten tiez niekedy davnejsie mal tlacit do studentskeho este na strednej peciatku od lekara, lebo ich mal viac...kedze ale toho druheho v laske moc nemal, tak mu tam dal peciatku od gynekologa a ten sa tam samozrejme nepozeral a ukazal to v skole...nakoniec skoncil v riaditelni s vaznym problemom a navyse bol za najvacsieho dementa
...takze to je len tak na vystrahu, ze uradne dokumenty by sa falsovat nemali
to, ze oklames rodicov nevyriesi nic, neucis sa pre nich...potom niekde pri miesacke si budes hlavu o stenu trieskat ako si falsoval vysvedcenia a radsej sa neucil.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
MŠ SR neurčuje aký papier má byť. To že je jednotný je dané tým, že školy tieto tlačivá nakupujú od ševt a.s. Keď si ale pozreš že bežný kancelársky papier je 80g/m^2 tak tieto vysvedčenia odhadujem na 100 až 120 (je to krokované po 20, takže 90 a 110 nenájdeš). Zbehni do papiernictva a pozri ktorý z tých dvoch sa viac podobá, prípadne napíš do ševtu a možno ti odpíšu