Brigada na leto - zahranicie
Agentura ti da osemstranovu zmluvu a ty ju namiesto citania velmi rychlo podpises, das im 250€ s usmevom a hura do prace.
Potom zistis, ze jedlo stoji za hovno, spolubyvajuci sa rozklada, musis agenture davat 45% zo zarobku co je na siedmej strane, skor odist nemozes, inak platis penale 500€...
alebo je to konecne jedna z ferovych agentur, ktora dava pracu snov?
Naozaj tazko posudit.
Potom zistis, ze jedlo stoji za hovno, spolubyvajuci sa rozklada, musis agenture davat 45% zo zarobku co je na siedmej strane, skor odist nemozes, inak platis penale 500€...
alebo je to konecne jedna z ferovych agentur, ktora dava pracu snov?
Naozaj tazko posudit.
brat zije teraz v anglicku a v tomto obdobi sa tam tazko hlada daka stala praca alebo brigada. Myslim si, ze v tomto sa ani poradit neda, musis ist skusit bud nieco najdete alebo nie. Ale ja by som to neriskoval.Frito22 napísal:Mohli by ste mi poradit daku birgadu v anglicku? chceli by sme ist ako 4-tvor clenna skupinka (17-18 rokov) cez jul a august.Najlepsie asi v dakom sklade, alebo vykladat tovar v obchodoch .
ak mate dake skusenosti budem rad ak mi odpisete.
edit: a cez agenturu by som uz vobec nesiel
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Strava zdarma? Mozno tak v praci, ale to ze mimo nej zacvakas nehorazne prachy za jedlo to nespomenuli..Jeden obed a dake rozgajdane ubytko..No neviem neviem..Cenovo na mladeho chalana dobre, ale inak sa to da aj tu v tom rozmedzi nieco najst..paso88 napísal: Zarobky su od 400 eur do tych 700 + moznost ziskat bonus 200 eur pri dodrzani zmluvy a niektori zamestnavatelia preplacaju cestu.
Za zmienku stoji aj fakt, ze ubytovanie je zadarmo a strava tiez....
Tak ma niekto skusenosti s tymto?
Dakujem
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
nestik
Medium Professional
oficialne od 15tomaxx_199 napísal:od kolko rokov sa moze brigadovat?
-
lekoklatik
VIP
leko v Prahe je skoro vzdy k dispozicii usmievanie sa za pokladnou v hypermarketelekoklatik napísal:Máte niekto nejaké tipy na brigádnićenie teraz cez leto v Prahe?
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
twardykamen
Medium Professional
ty mi pripominas jeden clanok z themen neu 1lekoklatik napísal:Tak napr. v O2 ma odmietli no nvm či na základe výzoru. V Prahe zas kamarátka vybavila prácičku, ale povedala že sa musím oholiťNo oholiť sa neoholím, akurát tak predať vlasy idem. Ale tak snáď v nejakej čajovni ma prijmu
Kein Geld fur Irokesen....inac nemaju pravo
http://www.hueber.de/shared/elka/Intern ... ster_1.pdf
strana 6
Brigáda
Cawte chcel by som sa spytat a poradit ci ma niekto skusenosti s brigadou v zahranici cez osobu ktoru nepozna.Na nete som si nasiel tento inzerat a chcel by som sa spytat ci mal niekto s tym skusenosti,alebo nejake radi naco si davat bacha.Proste nevem ci sa da takimto inzeratom verit alebo je to len podvod :(Vopred dakujem za odpovede
// Temy spojene. Tomasito
Kód: Vybrať všetko
http://www.inzeraty-zadarmo.com/inzeraty/zamestnanie-brigady-praca/letna-brigada-zber-jab-k-hrusiek.-bez-p-6523.html// Temy spojene. Tomasito
-
PAuLi3
Darca
na takuto pracu by som sa neohodlal (jedine tak na slovensku mozno ), kamos bol takto pracovat ale na zber jahod vo VB, bolo to tma tak ze isiel traktor mal vlecku ty na nom s este dalsim asi 10 ludmi a z nej si musel rychlo trhat tie jahody, ak si nevladal tak po tebe hucali ako najati, nieco ako korejci v nasich fabrikach... takze si to dobre rozmysli kam pojdesSemtex napísal:Cawte chcel by som sa spytat a poradit ci ma niekto skusenosti s brigadou v zahranici cez osobu ktoru nepozna.Na nete som si nasiel tento inzerata chcel by som sa spytat ci mal niekto s tym skusenosti,alebo nejake radi naco si davat bacha.Proste nevem ci sa da takimto inzeratom verit alebo je to len podvod :(Vopred dakujem za odpovedeKód: Vybrať všetko
http://www.inzeraty-zadarmo.com/inzeraty/zamestnanie-brigady-praca/letna-brigada-zber-jab-k-hrusiek.-bez-p-6523.html