No a prezrad mi ako si to spravil....
Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Shark tak nejak az na to ze zo setakom 18-55 toho vela nespravil. Mat troska iny objektiv tak to spravim uplne inak
a ano je to zazoomovane... a este k stanicnej tak je to fotene z ruky tak je to troska roztrasene a ccas tam je nastaveny na 1/4 clona 3,5 a iso 200
Inac pripajam dnesny pokus. Je to dym. Fotene stylom tmave pozadie vonna tycinka pred objektiv a s 150W reflektorom nasvietene ///skoda ze nieje lepsi svetelnejsi objektiv a silnejsi reflektor
ospravedlnujem sa za sum ale bolo pouzite dost velke iso a strata kvality ked som konvertoval z raw do jpg abysom mohol uploadnut
// a aby som bol uprimny z tejto serie mam este par celkom peknych zaberov v rawku ale taak sa mi to nechce upravovat asi som lenivy zmrd
a ano je to zazoomovane... a este k stanicnej tak je to fotene z ruky tak je to troska roztrasene a ccas tam je nastaveny na 1/4 clona 3,5 a iso 200
Inac pripajam dnesny pokus. Je to dym. Fotene stylom tmave pozadie vonna tycinka pred objektiv a s 150W reflektorom nasvietene ///skoda ze nieje lepsi svetelnejsi objektiv a silnejsi reflektor
ospravedlnujem sa za sum ale bolo pouzite dost velke iso a strata kvality ked som konvertoval z raw do jpg abysom mohol uploadnut
// a aby som bol uprimny z tejto serie mam este par celkom peknych zaberov v rawku ale taak sa mi to nechce upravovat asi som lenivy zmrd
nic proti ale fotka o nicom. na pozadi nic a na popredi kolmo stupajuci dym...aspon si mohol s tou tycinkou pobehat pred objektivom nech to nieco urobi...Jeremy napísal:Inac pripajam dnesny pokus. Je to dym. Fotene stylom tmave pozadie vonna tycinka pred objektiv a s 150W reflektorom nasvietene ///skoda ze nieje lepsi svetelnejsi objektiv a silnejsi reflektor
pridam sem aj ja svoju fotku zo stanice: je to podchod na nastupiste.. osobne mi to neprijde moc dobre ale hadam to niekoho zaujme
tak tato sa mi paci o dost viacejJeremy napísal:TAK SOM dymovu fotku troska upravil a iny dym som odfotil Co poviete natuto verziu
k mojej stanicnej: bol to len cisty pokus... mne osobne sa tiez moc nepozdavala ale bolo tam take svetlo ze inak som tie farbicky nedokazal vymysliet.
ked uz som sa rozhodol pridavat fotky tak sem hodim aj par co sa mi pacia...tieto su z brnenskych ohnostojov (pre zasvatenych: prvy na priehrade fotene z priehradneho mura)
ja len aby ste si nemysleli ze viem len kritizovat... mam este par lepsich len nie su na disku...i-cube napísal:tuti: to uz je lepsie
i-cube: fotka paradna len by som trosku rezel: minimalne by som vzal z pravej strany nech tam nie je ten tien (200px). a este mozno 50px z vrchu a 100px zo spodu. predsa len kompozicia na stred nie je najlepsia
// hlavne ten tien na tej pravej strane mi vadi... to tvoje rezanie asi bol aj dovod na ten netipicky format ale vobec nevadi