Obrazovka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Obrazovka

Príspevok od používateľa tanka »

Priatelia, prosím vás o pomoc! Budem stručná, pretože neviem veci pomenovať odborne a som si istá, že vy sa v tom, čo potrebujem aj tak vyznáte :)
Počítač, z ktorého vám píšem, zdieľame viacerí a každý máme svoje konto. Niekto z nás včera nastavil šetrič displeja na 1000 minút (!!!) ani neviem, prečo...dnes, keď som si to chcela prenastaviť na pôvodné 2 minúty ako som mávala, tak mi to nefunguje a vždy, keď kliknem na ovládací panel a následne na obrazovku, vypíše mi toto:

rundll32.exe - Chyba aplikácie
---------------------------
Inštrukcia na "0x00a60683" odkazuje v pamäti na "0x00a60683". Pamäť nemôže byť "written".
Program ukončite kliknutím na tlačidlo OK.
Ladenie programu spustite kliknutím na tlačidlo ZRUŠIŤ.
---------------------------
OK Zrušiť

Keď aj kliknem na "zrušiť", tak sa nič nedeje. Prosím vás, čo mám robiť? Len mi nepovedzte, že treba preinštalovať windows, lebo ma fakt porazí :( ...vďaka

//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2009, 14:40 )
Takže najnovšie som zistila, že takto NEfunguje celý ovládací panel a nie iba šetrič displeja. Chyba sa stala pri otváraní linku na DVD program...stiahol sa, ale keď sme ho spustili, vtom vyplo všetky programy a zamrzol počítač. Museli sme reštartovať :x Už budem len čakať, že si ma niekto všimne :roll: ...ešte raz, vďaka :wink:
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

takze v konecnom dosledku je problem kde?

pri pokuse o nastavenie doby potrebnej na spustenie setrica (klik pravym na plochu, vlastnosti, sporic) stale vyhadzuje tu chybu?
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ano, vypisuje to vždy, keď chceme otvoriť hocičo v ovládacom paneli, alebo keď klikneme pravým tlačidlom na obrazovku a dáme vlastnosti.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

skus obnovenie systému. dokumenty ostanú v poriadku, ale nastavenia by sa mali vrátiť do povodného nastavenia.....Obnovenie systému: start, všetky programi, príslušenstvo, systémové nástroje, obnovenie systému, tam vyber dátum než sa to prenastavilo na 1000 min.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ziadna obnova systemu preboha :?
:arrow: http://support.microsoft.com/kb/812340/cs
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkarian »

Jojo kdybych si temy vsiml driv poradil bych ti, pac se me to taky stalo :) reseni od sovieta je funkci ;)
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Chlapci, ani neviete, ako ja sa toho bojím :? ...nechcem prísť o dokumenty, mám tu veľa dôležitých vecí. A tiež sa bojím o programy. Večer to vyhodilo inú tabuľku, bohužiaľ, nestihla som ju prečítať a už sme ju odklikli - nechtiac. Takže zatiaľ sa do toho nejdem púšťať, skúsim to zajtraráno, keď zapnem počítač. Zatiaľ srdečná vďaka za rady :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nemas sa coho bat..:) O dokumenty neprides ked vyskusat to riesenie co som vyssie poslal..Obnovu systemu zatial nechaj bokom..
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

tanka napísal:Chlapci, ani neviete, ako ja sa toho bojím :? ...nechcem prísť o dokumenty, mám tu veľa dôležitých vecí.
Ak su pre teba naozaj dolezite a pokial ich nemas zalohovane,tak sa ti moze stat,ze ti napr.odide HDD a ku svojim dokumentom sa uz nedostanes...
Takze-zalohovat,zalohovat,zalohovat...
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ďakujem ešte raz všetkým za snahu pomôcť, avšak ani som ju nevyužila. Pri vypínaní počítača mi nainštalovalo programy, ktoré sa pravdepodobne porušili. Počítač mám teda už funkčný a riadne ho používam :)
Napísať odpoveď