registracia a prihlasovanie

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
newBorn
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

registracia a prihlasovanie

Príspevok od používateľa newBorn »

ahoj chcem si vytvorit stranku, ale este som v tom nova. S normalnymi vecami si poradim, no chcem, aby sa na mojej stranke ludia registrovali a mne aby chodili maily aby som ich potvrdila ... jednoducho aby sa kazdy musel prihlasit pod svojim menom a heslom a mal vlastne svoj ucet... ak mi niekto aspon trochu pomoze, budem mu vdacna...dakujem

a este mam otazku... mam napridklad 2 ludi, meno1 je napr. kvietok a ma heslo 123 a meno2 je co ja viem pes a heslo je 789... chcela by som prihlasovanie na stranku tak, ze kvietok musi zadat 123 a pes 789 aby sli dalej a potom sa odhlasili..pls pomoc
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Buď si tu na fóre nájdi témy, kde sú napísané rôzne mail/register scripty.. alebo (a to sa mi zdá lepšie) si tam nahoď nejaký redakčný systém (WP, PHP Fusion, Joomla, možno by Ti vyhovoval aj phpBB Portal..), trošku sa s tým pohraj a bude to vyhovovať Tvojim požiadavkám.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

newBorn
Novice
Novice

dikes

Príspevok od používateľa newBorn »

vdaka moc snad sa mi to podari :)
Snacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Snacker »

Toho je na forach srasne moc, takze nema zmysel tu znova vysvetlovat princip. Najlepsie bude ked si to spravis v PHP s databazou, nie je to nic zlozite. Ak nemas zaklady v PHP tak si ich prestuduj. Zmysel ma riesit konkretny problem, tak ak nastane, napis....
Napísať odpoveď