Antifa
-
qwerty-xyz
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Lubos mne nejde o to ze su to nackovia alebo nieco podobne. To ma nezaujima. Ale je to prva banda ludi ktora skvelym sposobom otvorila v cechach ludom oci.
Dojdi si do ciech do Usteckeho Kraje. Uvidis kolki ludia su ich ochotny volit len kvoli tomu ze maju plne zuby toho co Pocernejsi robia.
BTW: http://www.youtube.com/user/antimultikulti Toto tolerujes??
Keby to bolo beztrestne tak kopem, mlatim , Strielam.
Nemam nic proti normalnym ciganom, Mal som spoluziaka cigana. Nemali sme medzi sebou ziadne nezhody. Ale toto je ina kava.
Dojdi si do ciech do Usteckeho Kraje. Uvidis kolki ludia su ich ochotny volit len kvoli tomu ze maju plne zuby toho co Pocernejsi robia.
BTW: http://www.youtube.com/user/antimultikulti Toto tolerujes??
Keby to bolo beztrestne tak kopem, mlatim , Strielam.
Nemam nic proti normalnym ciganom, Mal som spoluziaka cigana. Nemali sme medzi sebou ziadne nezhody. Ale toto je ina kava.
Ty beháš po fóre a ďubeš do ľudí, čo by sa stalo keby na pár dní zmizneš z tohto fóra?Lub0$ napísal:Ta ty si iny trapko....keby si aspon klikol na tie linky co som tam dal, tak zistis ze v jednom z nich mas videjko...ked si ho pozries, tak tam uvidis ze to nieje len kacica ktoru si vymyslely novinary....
Nevidel som video, niesom registrovaný.
A co keby si si ty dal pohov a neprispevol do tejto temy? Lebo tie tvoje prispevky, nepovazujem za ziadne argumenty...ta komunikacia nema uroven...tak prosim, bud pis nieco normalne, alebo tu viac nepis....rozhodnutie je na tebe....aleTy beháš po fóre a ďubeš do ľudí, čo by sa stalo keby na pár dní zmizneš z tohto fóra?
Nemusis byt registrovany....staci kliknut na PLAYNevidel som video, niesom registrovaný.
To by ti teda malo ist aj o to....lebo ok, dobre, nemas rad ciganov...ale ked povies ze nackovia ti nevadia....tak no nehnevaj sa na mna...Lubos mne nejde o to ze su to nackovia alebo nieco podobne.
Tak teraz otvorim oci ja tebe....lebo mne sa toto ako skvely sposob nezda...Ale je to prva banda ludi ktora skvelym sposobom otvorila v cechach ludom oci.
Pozri si cely PlayList
Dalsi dokaz o tom, ze DS ma taku istu uroven ako ty cigani....a sami sa takto ponizuju
Som z vychodneho Slovenska...tiez je tam problem s Romami.Dojdi si do ciech do Usteckeho Kraje. Uvidis kolki ludia su ich ochotny volit len kvoli tomu ze maju plne zuby toho co Pocernejsi robia.
Nie...to nikto nevravel....ja budem hodnotit kazdeho rovnako...ako som uz spominal, ked nejaky Rom nejakym sposobom ohrozi, mna alebo niekoho z mojho blizkeho okolia, tyka sa to aj majetku, tak by som mu asi daco spravil, ale to iste by som spravil aj s bielym clovekom...tiez som mal problem so spratkami, ktory sa mi vyhrazali a podobne....ano s tmavymi spratkami....no ale pravdu ti poviem, ze ako si spominam tak si spominam....viac problemov som mal s bielymi ako s tmavymi ci ciernymi....tazke tak.....ale jasne ja ti neberiem to, ze robia bordel, ze ziju na ukor nas poctivych ludi a podobne....to mate pravdu, ale ten vas problem je ten, ze hadzete vsetkych do jedneho vreca....co tmavy to vystahovat niekde do prdele.....a co chces este pocut...mam ti tu ja pokopcit linky s proti argumentami? Zase budem spominat kadeco robia biely....znasilnuju, biju, okradaju, zabijaju....to iste...jediny rozdiel je vo farbe pokozky...BTW: http://www.youtube.com/user/antimultikulti Toto tolerujes??
Na tom videu je najskor nejaka miestna obyvatelka mesta ktora ma ciganov plne zuby.. a nie je sama, pri tychto protestnych pochodoch nie je podpora miestnych (bielych) neobvykla.Lub0$ napísal:Dalsi dokaz o tom, ze DS
Mohol by si spomenut kde to v takom rozsahu ako cigani a ini farebni robia bieli ludia ako mensina v nejakej nebielej krajine.Lub0$ napísal:Zase budem spominat kadeco robia biely....znasilnuju, biju, okradaju, zabijaju....to iste...jediny rozdiel je vo farbe pokozky...
A este jeden dotaz, si cigan? Alebo miesanec?
Lubos, k tym tvojim odkazom na tu DS. O jej nelegalnom zalozeni je momentalne len dohad, sudy sa tym nezapodievaju a vzhladom nato aka je verejna mienka k DS este stale funguje.
Mne osobne by absolutne nevadilo keby vznikli nejakym podvodom lebo to je v politke bezna vec, najma v tejto zkazenej kapitalizmom.
Na druhu stranu taka SP bola zrusena bez nejakeho adekvatneho dovodu. Faktom je ze ich program vypracovali pravnici a nebol v rozpore s ustavou.
Ten druhy odkaz. Antifa sa opat ukazala. Vytiahne nejakych ludi ktory na nejakom pochode drzia transparenty a vlajky (ci su naozaj clenovia strany o tom neviem, mozno su mozno nie) ale kazdopadne su to nejaky bezvyznamny ludia. Na druhu stranu ja som sem nedavno dal podobny clanok ale opat z opacneho garde iba s tym rozdielom ze tam boli rozobrany hlavny predstavitelia ceskej antifa a nie nejaky udajny radovi clenovia.
Tymto sa opat dostavame k tomu o com sme sa tu bavili. Ty stale vytiahnes nejakych neonacistov ktori si akoze seru do huby a robia vsade zle atd... Ja ti na to kludne mozem zareagovat rovnako ale z opacneho garde. Co tym sledujes ked tu uverejnujes tieto clanky ktore z velkej casti vychadzaju z nejakych dohadov ked ja mozem robit to iste len to prehodim na antifu? Preco mas taky problem sa bavit o cieloch danej strany?
Mne osobne by absolutne nevadilo keby vznikli nejakym podvodom lebo to je v politke bezna vec, najma v tejto zkazenej kapitalizmom.
Na druhu stranu taka SP bola zrusena bez nejakeho adekvatneho dovodu. Faktom je ze ich program vypracovali pravnici a nebol v rozpore s ustavou.
Ten druhy odkaz. Antifa sa opat ukazala. Vytiahne nejakych ludi ktory na nejakom pochode drzia transparenty a vlajky (ci su naozaj clenovia strany o tom neviem, mozno su mozno nie) ale kazdopadne su to nejaky bezvyznamny ludia. Na druhu stranu ja som sem nedavno dal podobny clanok ale opat z opacneho garde iba s tym rozdielom ze tam boli rozobrany hlavny predstavitelia ceskej antifa a nie nejaky udajny radovi clenovia.
Tymto sa opat dostavame k tomu o com sme sa tu bavili. Ty stale vytiahnes nejakych neonacistov ktori si akoze seru do huby a robia vsade zle atd... Ja ti na to kludne mozem zareagovat rovnako ale z opacneho garde. Co tym sledujes ked tu uverejnujes tieto clanky ktore z velkej casti vychadzaju z nejakych dohadov ked ja mozem robit to iste len to prehodim na antifu? Preco mas taky problem sa bavit o cieloch danej strany?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Lubos ... Dobre pozri. Mne to je jedno ze su to nackovia z toho hladiska ze velmi efektivne dokazu (sprepacenim) vyje*at s Ciganmi.
Ich spot v TV bol trefny a dorazil presne tam kam mal dorazit. Skoda ze ho museli zrusit.
Este k tym cislam.
Ano aj biely znasilni, okradne, zabije atd... Ale v akom pomere??
Zo 100 bielych kradne mozno jeden az dvaja. Zo 100 Ciganov kradne 60-80 lebo nic ine nevedia.
Ich spot v TV bol trefny a dorazil presne tam kam mal dorazit. Skoda ze ho museli zrusit.
Este k tym cislam.
Zo 100 bielych kradne mozno jeden az dvaja. Zo 100 Ciganov kradne 60-80 lebo nic ine nevedia.
Si napisal velky prd. Jedine co som sa z tvojich prispevkov dozvedel je ze:Lub0$ napísal:Kali Ty tiez nevies citat, alebo si taky nechapavy....neviem, lebo pisal som to uz....len otvor oci a rozmyslaj...neviem ci sa to da.
1. Popieras existenciu rasy (co je blud)
2. Bojis sa ze pride nejaky diktatorsky rezim ale ked ti dam konkretne priklady ze tu vo svete take rezimi su a ze sa tak pomaly deje aj v europe povies ze ta to nezaujima.
3. Mas doslova fobiu z NS ale vlastne o nom nic nevies a ani vediet nechces.
4. A plno nepodstatnych veci ktore sa uz rozoberali tu a v inych temach ako napr napadnutie neonacistom, neonacisti hajluju atd atd... nikoho to nezaujima.
Nic, praveze by som bol rad keby bolo vyssie a daco by sme sa aj dozvedeli, len to vyzera ze o moc vyssie od tych 88 asi nebude.Lub0$ napísal:Aryan Proste....co ti vadi na tom, ze mam vyssie IQ ako 88?![]()
Som rad ze sme si ujasnili ze nie si biely, je tak ovela lahsie chapat celu situaciu.
Ale stale by som chcel vediet odpoved na moju otazku v ktorej nebielej krajine tvoria belosi podobnu skupinu ako cigani u nas?
Suhlasim s lubosom,som biely.Blondak,modre oci,blond vlasy,vysoka postava.
Nechapem neonacistov.Bojuju za svoju smrt? Ved sme predsa slovania dalsi po poliakoch cechoch a nvm kom.Kto mi tu budfe posielat linky ze ne ne ne ze on to snami myslel dobre tak otvorte mozog.
Chcel nas zabit/zotrocit/spalit/znasilnit/spapat.
Som narodne orientovany antifasista ako Páni z orliku.
Premna zamna nech si aj fialovy ale ked pracujes a nerobis blbosti tak tu zi.Ale ked nic nerobis tak je mi jedno ci si biely,cierny,fialovy.Vypadni z tejto zeme.
A tych pseudonackov ktory sa za nieco iba biju ty by mali vypadnut tiez.Lebo keby nastala znova III.risa tak asi by znova bojovali za antifasizmus lebo by si chceli buchnut.
Nechapem neonacistov.Bojuju za svoju smrt? Ved sme predsa slovania dalsi po poliakoch cechoch a nvm kom.Kto mi tu budfe posielat linky ze ne ne ne ze on to snami myslel dobre tak otvorte mozog.
Som narodne orientovany antifasista ako Páni z orliku.
Premna zamna nech si aj fialovy ale ked pracujes a nerobis blbosti tak tu zi.Ale ked nic nerobis tak je mi jedno ci si biely,cierny,fialovy.Vypadni z tejto zeme.
A tych pseudonackov ktory sa za nieco iba biju ty by mali vypadnut tiez.Lebo keby nastala znova III.risa tak asi by znova bojovali za antifasizmus lebo by si chceli buchnut.
http://www.hojko.com/post1176681.html?h ... t=#1176681Risko napísal: Nechapem neonacistov.Bojuju za svoju smrt? Ved sme predsa slovania dalsi po poliakoch cechoch a nvm kom.Kto mi tu budfe posielat linky ze ne ne ne ze on to snami myslel dobre tak otvorte mozog.
Ty tiez nebudes uplne v poriadku (aspon co sa citania tyka)
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Kedy sem už prestanete dávať tieto úplne nepodstatné a zavádzajúce štatistiky? Veď keby sa Cigáň narodil a žil v prostredí v ktorom žijú slušní ľudia, tak z neho vyrastie tiež slušný človek. Keby sa necigáň narodil a žil v cigánskej osade, tak sa bude podobať na Cigáňov z osady... Čo tým chcem povedať - táto štatistika nehovorí o tom, že sú Cigáni väčší grázli ako necigáni. Hovorí akurát o tom, že kriminalita je väčšia na okraji spoločnosti. U nás na okraji spoločnosti žijú z väčšej časti Cigáni a preto tie čísla vyzerajú tak ako vyzerajú. Otázka je, prečo sú na okraji spoločnosti. Nacisti si myslia, že je to génmi. Ja si to nemyslím...Shark NX napísal:Este k tym cislam.
nikde som nepisal ze niesme slovania.A cesi niesu slovania ale germani.ColdRain napísal:risko precitaj si prosimta co pises, trepes hovadiny, cesi, poliaci a slovaci SU SLOVANIA, teda to co si napisal nedava zmysel...ze sa taham za slovicka? tak nepis hovadiny, takyto vyplod mozes napisat len ked nemas paru o slovanoch...
Takze do vyplodov nadavaj svojej mame ze nedavala pozor ked si sa ucil napitvor dejepis.
Teda podľa Teba som nacista, keďže ľudí posudzujem okrem iného aj podľa ich génov, rodiny (a jej správania, činnosti a eventuálnych porúch v nej), a veľmi často sa mi potvrdzuje, že debil splodí iba debila...... Inak povedané..... jablko väčšinou nepadá ďaleko od stromu.....JaJeNiektoIny napísal:Nacisti si myslia, že je to génmi. Ja si to nemyslím...
Si myslis ze ked snami uzatvaral dohody tak sme mali navyber? nie.kali520 napísal:http://www.hojko.com/post1176681.html?h ... t=#1176681
Ty tiez nebudes uplne v poriadku (aspon co sa citania tyka)
Preco nas nezabijal atd? "satelit".
SS.Co je natom mame dobrych bojovnikov
Nikde nevyjadroval nenavist voci nam , troska v main kampfe.
takze ked iba troska vyjadroval navonok nenavist tak to je nic ?
Vobec nevies co sa odohravalo v jeho vnutri a ake boli jeho tajne rozkazy.