Skusenosti s prijimanim na VS - UMB BB - politologia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Skusenosti s prijimanim na VS - UMB BB - politologia

Príspevok od používateľa Rocker_finck »

Čaute, chcem vedieť či máte niekto skúsenosti s tým, ako prijímajú na politologiu (fakulta politickych vied a medzinarodnych vztahov umb v BB). Pretoze cely rok bolo napisane ze predpokladany pocet prijatych 25 a ja som prijimacky spravil na 22. - 24. miesto čo by bolo fajn, lenze zrazu sa na ich stranke objavilo predpokladany pocet prijatych je 20... tak neviem co si mam o tom mysliet.. ak mate niekto skusenosti tak mi prosim poradte, dakujem
UjoNecro
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Neviem ako to je s politologiou konkretne, ale cela univerzita ma problemy kvoli tomu,ze ma malo profesorov na pocet studentov, cize preto sa znizil aj pocet ludi ktorych prijmu tento rok na vsetkych fakultach.
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ano to som cital, ale tato fakulta s tymto problem nema..spolu este s jednou... tak neviem teda... a na magisterske beru 30, cize urcite maju viac, tak som povazoval uz to cislo 25 za zmensene
myscho90
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa myscho90 »

ja som robil prijimacky na MV [UMB], a tam tiez znizili pocet zo 75 na 70...
vzhladom na vysledok mojho testu ma to netrapi :(
-ale aj tak s tym asi nic nespravis...myslim, ze pocty si mozu menit ako sa im zachce
-ze to ma spolocne nieco so znizovanim studentov na UMB, ktore prebehlo mediami si nemyslim.
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no vsimol som si ze na MV bol velky natresk... dokonca na pravo znizili zo 180 na 60 prijatych... fakt neviem no uvidim dufam ze dako vyjde...
Napísať odpoveď