Je to moj prvý text pls ohodnote to a podľa toho budem pokračovat v tomto texte ďalej Vopred thx. Pls komentujte len ti čo sa do hip hopu rozumiete
Dlhé večeré na sídlisku
sa stalo mojou prioritou
neskor už aj realitou.
Večer na sídlisku sme
rozoberarali kadejaké
pi*****.
Časom zistíš že ti to
upadá do kómy.Telefón
ti už nezvoníl už niejaký
ten piatok a už ani nevieš
aky je sviatok.
Časom rozmišlaš čo si skazil
keď si sa tak snažil.Vonku si
už nebol viac ako mesiac a
ti len sediac pozeráš na tu
telkú a si v tom zmätku
kedý zase vyndeš vonku.
Vonkú ťa ohováraju no
keď ich stretneš tvária
sa že ta nepoznajú.Ale
ajtak je* nato začni byť
sam sebou a nie niejakým
jebom!
Nechcem ti tu dávať
návody ako je*la učiteľka
ktorá si na teba zasadla
a svoje komplexi rieši
písanim poje****
poznámok.
lolofan napísal:
Pls komentujte len ti čo sa do hip hopu rozumiete
No vela veci ja este neviem, ale viem ktory je tvoj najväcsi problem. Asi nevies co su to bary a po kolko barov sa pisu texty. Pokial by si to chcel nahrat tak by ti to nevychadzalo a mal by si vtom chaos. Dalej na prvy text je to pohode. Ale pokial chces to nahrat tak v ziadnom pripade nenahravaj toto. Radsej si pockaj kym fakt budes vediet ako nato. Kazdopadne nekopiruj a snaz sa viac hrat so slovami a vymysliet nieco co ma zmysel a zaroven je vidiet ze mas dobru slovnu zasobu. Ten text musi vyzniet inteligentne a vyspelo. Ale kazdopadne zacinas dobre. peace
ja to je*em, nechapem ako sa mozu rodit takto retardovani ludia... kazdopadne vtip kvalitny - prajem ti vela uspechov v kariere raz budes rovnaky ko*ot ako H16, riťmus a podobne
Je to s teobu zle, nic sa ti tam nerymuje, ako celok to ani nema zmysel, trepes tam dve na tri...
A na kritiku si nemusel reagovat zalozenim 6tich dalsich tem
Chod si radsej nabit telefon, pozri sa do kalendara a daj si prechadzku po okoli svojho ghetta.