GF 8800GT

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Puchovinfo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

GF 8800GT

Príspevok od používateľa Puchovinfo »

Cawte dostal som túto grafiku pekne nahodil som všetko zapojil a mám problém strašne sa prehrieva ale strašne moc beži to v biose chvilku a už horí až tak že možem vyprážať nanej čo je stím neviete ináč ked som pozrel nanu bola roztečena dosť pasta nanej na čipoch čo robiť lebo to strašne sa hre ale strašne a aj pasiky su cez obrazovku dakujem za rady asi podtaktovať že?..ako č=im biosom alebo ako?..pls neni som odbornik:(
sry za pravopis:D
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

hlavne vyčisti pastu aj chladič :D nahod novu aby nebola roztečena a uvidiš :) malo by to pomocť ak nie tak asi je v pi.i :lol:
Puchovinfo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Puchovinfo »

mno hej skusim dakujem za radu:)...no a taktu je sa grafa v biose alebo zvlašť program na tuto grafu?
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak na toto nemam ani potuchy :lol: ja sa do taktovania ani trochu nevyznam 8) to ti už musia poradiť iny odbornici
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak na taktovanie grafiky pouzi RivaTuner (najdes na www.stahuj.cz ),ale ked nevies dobre po anglicky tak sa do toho ani radsej nepustaj,lebo by to nemuselo dopadnut najlepsie. :wink:
Mosko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mosko »

tak ja by som sa opytal co je strasne horuca grafika pre teba ???? pre mna je strasne horuca grafika nad 100 stupnou C tak pls naspis aka je horuca, s tym taktovanim, neviem preco ju chces podtaktovat ked si ju este ani netaktoval vyssie ! a jednoznacne ak je pasta roztecena co si mislim ze je fake ak je nova tak daj dolu pasiv s fanom alebo iba pasiv, vycisti to liehom jemne a daj novu vrstvu pasty a zaloz pasiv+fan a ako posledna moznost ostava dat reklamovat ak mas este zaruku ! to mi pride aj ako najrozumnejsie

a este PS : Riva tunner je dobry program ale ak mas od ASUSu graf. kartu tak od vyrobcu to mas istejsie : chod na asus.com tam uz sa prestukaj na svoju krajinu ale tu tam nenajdes tusim iba cechy a stiahni si program Asus Smart Doctor je to na taktovanie tvojej graf. karty tj. GF 8800 ale neviem ci GT,GTS,GTX to uz musis vediet ty , to si iba vyberies typ grafickj karty a najdes assus smart doctor a mas !
SantX
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SantX »

pre mna je strasne horuca grafika nad 100 stupnou C
Nj si borec nad 100 stupnov uz mozes grafu odpalit a ak ti pobezi tak isto nebude mat vykon ako keby mala nejakych 50
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Da sa aj v ovladacoch taktovat. Teda aspon moja Atina sa da. Ale tusim aj nVidie idu.
No a co sa tyka hentoho tak sprav to co ti poradil typek61
vycisti to a bachni tam pastu od procaku. Ak nepomoze tak pomoze jedine investicia do noveho chladica...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

g92 je strasne zhave, kolko to ma stupnov? tieto grafiky mavaju vpohode cez 60 stupnov v idle, v zatazi cez 80...
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

jj najistejsie je kupit novy chladic, a je po probleme, AC Accelero S1 + nejaky ofuk a go
Napísať odpoveď