PSP hry
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Jednoznačne súhlasim!!! ZAbudol som FF povedať...určite to vyskúšajte, síce začiatok je nudný, ale v polovici hry na to nedáte dopustiť a stanete sa fanúšikom tohoto štýlu.Songoko napísal:asi najlepsia hra co je na pspcko je podla mna Final Fantasy VII:Crisis Core, fakt bomba pribeh, grafika a tie videa, velmi precizne spravena hra...
ako jedna neskutocna sila pspcka je ze ked ho ma clovek downgradnuty tak si tam mozes dat hry z playstaion 1 a uz len toto ti zarucuje tolko hodin hrania na co sa nechyta DSko ani z daleka...aj ked grafika Psone je slabsia no pri takomto rozliseni to stale vyzera dobre...a moja najhranejsia hra Fight Night Round 3
-
Fatall
Medium Star
co vravite na toto? http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/handhel ... dy_vdp.idn
osobne by som to uvital s otvorenou narucou, mam PSP3000 a tam ziadny CFW nemam, cize ani ziadne emulatory
osobne by som to uvital s otvorenou narucou, mam PSP3000 a tam ziadny CFW nemam, cize ani ziadne emulatory
-
Hulkm
Professional
PSP mam len chvilu ale uz teraz viem ze su na tuto platformu perfektne hry. God of War je jednoznacne, hral som aj demo Resistance: Retribution co bolo tiez perfektne a tesim sa na plnu ked budme mat vacsiu kartu, Crash of the Titans som len nahodu skusal ale chytilo ma to velmi, tiez tak Fifa street 2 a mohol by som menovat dalej. PSP Rulez a som velmi rad ze som za nieco taketo vyhodil peniaze 
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Sphinx
Addict
use google alebo online shopy a nespamuj zbytocne .. a k tym hram momentalne drvym rock band unplugged a SBK 09Royalflush napísal:Tie hry si kupujete? Kolko stoji priemerne taka jedna hra?
-
1Bobrik
Amateur
dexter je super hra a patpom som zozaciatku nechapala ale uz mi to ide ties superblazer napísal:GTA LCS som presiel pred par dnami tak som zacal GTA VCS a hravam este Patapon.
GOW mam, ale este som neskusal
velmi sa mi pacili hry ako daxter, tekken, Loco Roco...
-
Fatall
Medium Star
obas si kupim hru na PlayStation Store, ceny su od 5$ - 25$, zatial maly vyber hier ale s prichodom PSP Go budu vsetky zatial vydane hry aj na PS Store, co je len dobre, hry na UMD su zbytocne predrazene.Royalflush napísal:Tie hry si kupujete? Kolko stoji priemerne taka jedna hra?
naposledy som si kupil Jeanne d'Arc http://www.sector.sk/recenzia/27463/jeanne_d_arc.htm stalo ma to asi 22$ ale nelutujem ani cent. Fakt namakane JRPG.
a predstav si,ze tuto hru som si objednal a chci ji taky vyskousetGrosay napísal:Dnes som dohral God of War: Chains of Olympus. Vazna sleha. Este hravam RPG Astonishia story. Davam postavy na max. level,tak mi to trva trocha dlhsie. Ale v praci mam dost casu
zatial som ale nenasiel hru, ktoru by som hral stale dokola. Proste dohram a idem dalej.
-
blazer
Professional
Skus "Brave Story - New Traveler", podla mna dobry pribeh aj pekna grafika. Mam odohratych 10 hodin a stale som nepresiel cely pribeh. Ja si myslim, ze sa to takmer vyrovna FF.Hulkm napísal:takze CC:FF VII mam uspesne za seboua bola to uplne uzasna hra....velmi ma to bavilo a teraz silno uvazujem o pokracovani pribehu v FF VII. vie neikto poradit neico podobne ako CC:ff VII??? nejake akcne RPG?? este som rozmyslal nad niektorym dielom Monster Hunter
co ta stala ta 8 GB karta ?Hulkm napísal:takze 8GB karta dorazila do mojho PSP a az teraz sa to zacalo.....Crisis Core:Final Fantasy 7, God of War, Resistance Retribution a Naruto Ultimate Ninja Hero 2, z kazdeho rozku nieco ale to najlepsie......
-
Andrew007
Guru wannabe
Neskutocne ako ma Crash Bandicoot chytil (myslim na vsetky verzie) jak maleho decka
uz som "warped" presiel 3x na 100%
Flatout si zahram obcas
GTA VCS-- peckova hra len nejak ma to velmi nebavi ako na PC
Tekken
NFS len obcas...na ostatne skvele hry moc nemam cas a ani miesto na karte kedze mam 4GB ...
Flatout si zahram obcas
GTA VCS-- peckova hra len nejak ma to velmi nebavi ako na PC
Tekken
NFS len obcas...na ostatne skvele hry moc nemam cas a ani miesto na karte kedze mam 4GB ...
-
Hulkm
Professional
diky za radu len teraz co som to hladal niekde tak nikde nic alebo mrtve linky tak ak mas nejake funkcne pls SSblazer napísal:Skus "Brave Story - New Traveler", podla mna dobry pribeh aj pekna grafika. Mam odohratych 10 hodin a stale som nepresiel cely pribeh. Ja si myslim, ze sa to takmer vyrovna FF.
EDIT: dakujem za pomoc uz to mam
vychytal som akciu v ProGamingShope ktora este trva sa mi zda za 29,99€ a aj puzdro Carey Case za 6€ asipitbull15 napísal:co ta stala ta 8 GB karta ?
ok diky,si to objednamHulkm napísal:vychytal som akciu v ProGamingShope ktora este trva sa mi zda za 29,99€ a aj puzdro Carey Case za 6€ asi
//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2009, 16:12 )
pomozte mi ludia,mam God of War : Chains of Olympus,a zasekol som sa u tych dvoch bab co tam lezia,ako sa robia tie sipky jak zabocky v zavodoch? diky za rady
-
blazer
Professional
Potocis analogom v smere sipky, ak myslis tie baby co su po tom prvom bossovi. A inac vobec ich "obstastnovat" nemusispitbull15 napísal:ok diky,si to objednam![]()
//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2009, 16:12 )
pomozte mi ludia,mam God of War : Chains of Olympus,a zasekol som sa u tych dvoch bab co tam lezia,ako sa robia tie sipky jak zabocky v zavodoch? diky za rady
ok dik,ale uz som to vyriesil ked som pustil hru a skusal stale u tych babblazer napísal:Potocis analogom v smere sipky, ak myslis tie baby co su po tom prvom bossovi. A inac vobec ich "obstastnovat" nemusisbudes z toho mat len par orbov navyse. Vedla su dvere, tadial sa ide dalej
/ tak pozmenim,ze vazne mi treba pomoct s tym Podsvetim,pretoze som nenasiel este navod na tu hru,tak potrebujem pomoc od vas co uz to hrali,ze co mam urobit v podsveti uplne tam vzadu,kde je ta cervena bariera ? hore vlavo mozte vidiet zelenu bednu,to je napoveda,kto sa vie orientovat a vie co myslim tak pls help