Ako prekladať hry?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

Ako prekladať hry?

Príspevok od používateľa tom1597530 »

Dobrý deň. Mohli by ste mi povedať, aký program, alebo akýmn spôsobom sa dajú prekladať normálne hry? Napríklad Left 4 Dead, Max Payne, GTA San Andreas...

Viem, že GTA San Andreas má obrovský počet textov, ale to som uviedol len ako príklad.

Ďakujem.

P.S. Ak viete ako sa dajú prekladať hry, máte na to nejaký spôsob, alebo program, sem s ním.
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

používaj google pre boha...

A myslím si Že si to hneď rozmyslíš, keď si ani "návod" nevieš nájsť.
študuj http://www.slovenciny.com/?func=news_info&id=374
tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

lekoklatik napísal:používaj google pre boha...

A myslím si Že si to hneď rozmyslíš, keď si ani "návod" nevieš nájsť.
študuj http://www.slovenciny.com/?func=news_info&id=374
to som už čítal ale je to dosť zložité.
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake »

Tak a co chces prosim ta? Ono to neni lahke ze spustis program ctrl c ctrl v do programu ono ti to prelozi hodis to na net a podpises sa pod to a voila mas prelozenu hru...
Ak ti ide o preklad tak si radsej najdi na nete nejaku a tu si stiahni...
Helly
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Helly »

neexistuje ziaden univerzalny program na prekladanie hier.kazdy vyvojar "ukriva" texty inac.napriklad CS 1.6 ma texty v obycajnych txt suboroch takze s tym by nemal byt problem.ked chces tak sa na tom "vytrenuj".ale vravim ti toto je uplne easy.napriklad NFSU2 sa preklada cez hex editor.vo vacsine hier nemas fonty v ktorych su makcene a dlzne,takze bud si tie fonty najdes,upravis a budes prekladat s diakritikou,alebo budes prekladat rovno bez diakritiky.napriklad v CoD2 (ked chces mat kompletny preklad) musis prelozit aj obrazky (najst a upravit napriklad vo photoshope).
tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

Helly napísal:neexistuje ziaden univerzalny program na prekladanie hier.kazdy vyvojar "ukriva" texty inac.napriklad CS 1.6 ma texty v obycajnych txt suboroch takze s tym by nemal byt problem.ked chces tak sa na tom "vytrenuj".ale vravim ti toto je uplne easy.napriklad NFSU2 sa preklada cez hex editor.vo vacsine hier nemas fonty v ktorych su makcene a dlzne,takze bud si tie fonty najdes,upravis a budes prekladat s diakritikou,alebo budes prekladat rovno bez diakritiky.napriklad v CoD2 (ked chces mat kompletny preklad) musis prelozit aj obrazky (najst a upravit napriklad vo photoshope).
zaujimave, diky.
Napísať odpoveď