však ale potom je jasne o čom to bolo ne? dajako si musi najst chalan dovod prečo sa od tej mušky opitej odlepi.......Soviet napísal:Jasne..Myslis ze sa bude triast? Pojde sa vecer opit a najde dakeho buchaca, ktory jej doprajeZeny a vydierat? Zaujimavy napad..bohuzial nerealny
Priateľka miluje alkohol
Tu nejde len o tú hanbu na verejnosti. Ide o to, že či si dokážeš predstaviť život po boku takého človeka. Písal, že si plánovali spoločnú budúcnosť. Otázka znie, či si schopný akceptovať po svojom boku ženu, ktorá nepozná svoje hranice a keď ich prekročí, zabúda na to, že je zadaná. Keď to doženieme do extrému (a ani to veľmi neznie ako scifi) si schopný zdieľať spoločný život so ženou, ktorá keď si vypije môže zabudnúť na to, že má vyzdvihnúť deti zo škôlky, alebo, že má doma manžela? Teraz si možno až pričasto rada vypije, neskôr, ak s tým nič nespraví, tak ti môže prepiť všetky úspory. Ak s niekym chodíš a plánujete spoločnú budúcnosť, tak si máte byť jeden druhému oporou a istotou, nie jeden druhému pestúnom a ochrankou.neo250 napísal:ja by som v tom nevydržal, hned by som sa rozišiel, ešte k tomu ked sa niekto nedokáže vzdať niečoho čo druhému vadí... ja by som v tom nedokázal mať vzťah, pretože baba by ti nemala robiť hambu na verejnosti tým ako sa správa....
Ak ti môžem poradiť, tak sa porozprávaj so svojou priateľkou (samozrejme keď bude triezva) a vysvetli jej, že sa ti takýto štýl života nepáči a spýtaj sa jej, či sú takéto jej stavy nutné. Nehovorím, že treba byť celý život abstinentom, len je treba nájsť tú svoju hranicu...
JE SCHOPNA BYT MATKOU TVOJICH DETI ?
áno je aj chce byť matkou našich detí, zaujíma ma len v akom časovom horizonte ju prestane baviť pravidelne sa opíjať až tak že zabudne na reálny svetJE SCHOPNA BYT MATKOU TVOJICH DETI ?
Re: JE SCHOPNA BYT MATKOU TVOJICH DETI ?
Nechcem ti brať ilúzie, ale ak to robí pravidelne, tak pochybujem, že sa jedného rána zobudí, vstane z postele, zamyslí sa a povie si: "Neviem prečo, ale dnes sa mi nechce opiť..."allsam napísal:áno je aj chce byť matkou našich detí, zaujíma ma len v akom časovom horizonte ju prestane baviť pravidelne sa opíjať až tak že zabudne na reálny svet
Buď sa z nej stane alkoholička, alebo sa bude musieť stať niečo veľmi pre ňu silne emotívne, čo ju donúti prestať piť.
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ked o teba stojí vzdá sa toho. Ak nie môže ísť aj o alkoholizmus, čo je malo pravdepodobne, pretože ženy alkoholicky to robia skryte a často o tom nikto ani nevie. Takže ak nie schopná odpustiť si túto zábavku kvôli tebe tak je to jednoznačne zrelé na rozchod. Zrejme ju dosť ľúbiš a toto nieje zrovna môj odbor pretože som nikdy nikoho neľúbil, ale musíš sa na to pozrieť reálne. Stojí ti za to trápenie človek ktorého nezaujíma že ti to ubližuje?
-
qwerty-xyz
Re: JE SCHOPNA BYT MATKOU TVOJICH DETI ?
osobne som za nazor taku babu nechat, ALE.Pantinela napísal:Nechcem ti brať ilúzie, ale ak to robí pravidelne, tak pochybujem, že sa jedného rána zobudí, vstane z postele, zamyslí sa a povie si: "Neviem prečo, ale dnes sa mi nechce opiť..."
Buď sa z nej stane alkoholička, alebo sa bude musieť stať niečo veľmi pre ňu silne emotívne, čo ju donúti prestať piť.
Po prve myslim ze okamzite by ju chcelo kopec chlapcov, holka ktora sa opija a nevie co robi je veeeeeelmi ziadana na kazdej party pre nadrzanych a pripitych chlapcov (jo jo zisla by sa nam taka parkrat na izbu...)
Po druhe, teraz mozno kecam. -- niesu nejake tabletky ktore by dokazali alkohol znechutit ? nejako moc strasne? ved alkoholikov tiez nejako musia odnaucit pit neverim ze to je vsetko len na baze SILNEJ VOLE.
--chlape ked ju chces len pre seba, najdi sposob ako ju od toho odnaucit a to strasne rychlo a strasne efektivne . . .
mno
Tuším si sa dostal do takej časti vzťahu v ktorej sa bijú city s rozumom, poznám to, človek si stále nahovára že sa to zmení, lenže nezmení. Myslím si, že sa neoplatí počítať do budúcnosti so ženou ktorá sa takto správa a nehodlá robiť kompromisy.
Ako písal niekto predomnou, ostaň s ňou pokým aspoň ten sex stojí zato a ak nájdeš nejakú ktorá Ti bude zato stáť tak zmeň operátora a pošli ju aj s alkoholom kade lahšie
Ako písal niekto predomnou, ostaň s ňou pokým aspoň ten sex stojí zato a ak nájdeš nejakú ktorá Ti bude zato stáť tak zmeň operátora a pošli ju aj s alkoholom kade lahšie
Hmh, ste spolu rok. Odratajme jeden den z kazdeho tyzdna, ked je ona niekto iny. Za ten cas ste sa stihli 2krat rozist. Zaroven ste sa medzitym stihli porozpravat o manzelstve a urcite aj o mnohych inych zalezitostiach. Ak sa nemylim, nie ste spolu "stale" (vyvodzujem to z toho, ze teraz s nou nebudes kazdy vikend, mozno ste dokonca spolu "malo").
Mam z toho tak trochu pocit, ze mozno ten vztah nebude tak vazny. Urcite nie az tak vazny, aby ste si uz lamali hlavu nad manzelstvom atd. A mozno to tak berie aj ona - ste spolu kratko, ste mladi, pekni, preco si neuzit..."dakedy v buducnosti" sa mozno nieco zmeni, mozno ani nie. Mozno len bude starsia a menej pritazliva, tak sa trocha uzemni. A mozno nie. Mozno si dava do takych 25tich cas na vylomeniny s tym, ze potom s tym skonci (ak teda vobec bude v silach jej vole vzdat sa toho). Cakat na nieco take, verit v zmenu? Neviem...velmi sa mi to nezda.
Mam par znamych, ktorych s nou mozno porovnat. Ich vztahy vydrzali dlhsie len v pripade, ze ich partner bol velmi podobny, ako ony. Dokonca sledujem aj cisto alkoholicky vztah, kde najvacsia zabava pre dvojicu je spit sa. Ale v tomto vztahu sa nikto z partnerov nelepi na niekoho ineho...proste sa len spiju a zabavaju bez nejakych cinnosti suvisiacich s randenim, sexom...ale to uz je OT...
Akonahle u tych tvojej podobnych doslo na zodpovedne rozhodnutie, zvacsa "hodili spiatocku" a radsej si este podrzali svoj lifestyle az do doby, ked bolo nacase najst si serioznu znamost (druha moznost je, ze im zostalo na krku dieta a sudny kolotoc ohladne urcovania otcovstva atd.).
Mam z toho tak trochu pocit, ze mozno ten vztah nebude tak vazny. Urcite nie az tak vazny, aby ste si uz lamali hlavu nad manzelstvom atd. A mozno to tak berie aj ona - ste spolu kratko, ste mladi, pekni, preco si neuzit..."dakedy v buducnosti" sa mozno nieco zmeni, mozno ani nie. Mozno len bude starsia a menej pritazliva, tak sa trocha uzemni. A mozno nie. Mozno si dava do takych 25tich cas na vylomeniny s tym, ze potom s tym skonci (ak teda vobec bude v silach jej vole vzdat sa toho). Cakat na nieco take, verit v zmenu? Neviem...velmi sa mi to nezda.
Mam par znamych, ktorych s nou mozno porovnat. Ich vztahy vydrzali dlhsie len v pripade, ze ich partner bol velmi podobny, ako ony. Dokonca sledujem aj cisto alkoholicky vztah, kde najvacsia zabava pre dvojicu je spit sa. Ale v tomto vztahu sa nikto z partnerov nelepi na niekoho ineho...proste sa len spiju a zabavaju bez nejakych cinnosti suvisiacich s randenim, sexom...ale to uz je OT...
Akonahle u tych tvojej podobnych doslo na zodpovedne rozhodnutie, zvacsa "hodili spiatocku" a radsej si este podrzali svoj lifestyle az do doby, ked bolo nacase najst si serioznu znamost (druha moznost je, ze im zostalo na krku dieta a sudny kolotoc ohladne urcovania otcovstva atd.).
-
Trance.Boi
Light Expert
kdybych byl ve tve kuzi tak bych udelal nasledujici vec. nechal bych ji poradne vypit, jeste bych ji pridal do alkoholu neco at je ji poradne zle.
ne abys ji otravil, ale at je ji zle treba 2 dny. pak ji nech at se pusinkuje a tuli k jinym. klidne. i kdyz sam dobre vim ze bych na toto nekoukal moc rad.
proste nech ji at dela to co dela tak rada, vyfot ji, pak az po 3 dnech bude ok tak ji ukaz fotky. a rekni ji ze bud prestane chlastat a olizovat jine chlapy, nebo se podivas po jine. na tom nic neni. chapu ze ji mas asi strasne moc rad, ale nemuze to byt nejvyssi priorita a potom az ty.
ze me si delaji lidi srandu ze ziju jen s PC. ale to je dlouhy pribeh a ne prilis vesely. jsem strasne rad, ze nemusim resit opilou a vubec nejakou pritelkyni...
ne abys ji otravil, ale at je ji zle treba 2 dny. pak ji nech at se pusinkuje a tuli k jinym. klidne. i kdyz sam dobre vim ze bych na toto nekoukal moc rad.
proste nech ji at dela to co dela tak rada, vyfot ji, pak az po 3 dnech bude ok tak ji ukaz fotky. a rekni ji ze bud prestane chlastat a olizovat jine chlapy, nebo se podivas po jine. na tom nic neni. chapu ze ji mas asi strasne moc rad, ale nemuze to byt nejvyssi priorita a potom az ty.
ze me si delaji lidi srandu ze ziju jen s PC. ale to je dlouhy pribeh a ne prilis vesely. jsem strasne rad, ze nemusim resit opilou a vubec nejakou pritelkyni...
skus recepty starych materí :

- - v troške bielej pálenky variť 1 minútu 2 kávové lyžičky spráškovaného koreňa horca, po odstavení vliať do 1 litra bielej pálenky. Dať užívať postihnutému 1 kalištek ráno nalačno s tým, že ide o liek na žalúdok, čo je pravda. Osvedčené.
- - do bieleho vína vložiť živého úhora, ktorý musí vo víne uhynúť. Popíjanim takéhoto vína sa alkoholikovi zhnusí alkohol.
-
Sagittarius
Guru
neboj, viem ze teraz nebude nahanat uhora a pchat ho do flase s vinom :P neber vsetko tak vazneSagittarius napísal:dbbz: Je len otázkou, či pije alkohol, preto lebo jej alkohol chutí alebo kvôli niečomu inému (odreagovanie, stavy, ...), lebo potom sú voje rady naozaj len na dve veci... :)
v tomto vztahu je opat problem komunikacia a to mozu samozrejme vyriesit len tamti dvaja spolocne, "allsam" je do svojej priatelky asi zblazneny, takze moje rady su na take iste dve veci ako vsetky predosle:)
-
Sagittarius
Guru
Jasnédbbz napísal:neboj, viem ze teraz nebude nahanat uhora a pchat ho do flase s vinomneber vsetko tak vazne
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Je ti snáď nad slnko jasné že s ňou nerozídeš. Dva krát si sa o to pokúsil, a nepodarilo sa. Ak to aj predsa len do tretice skúsiš, prajem ti veľa šťastia. Ste pár, je tam dôvod prečo ste spolu. Netráviš s ňou svoj voľný čas len tak pre nič za nič, či len pre občasný sexík. Myslíš, že rozchod problém vyrieši? Myslíš si to? Rozídete sa, ona začne chlastať ešte viac, a urobí ešte viac hlúpostí ako ich robí teraz. Rozchod sa zdá byť tým najjednoduchším riešením. Ale to nie je riešenie. Ty nepotrebuješ riešiť bytie či nebytie s ňou. Ty potrebuješ riešiť dôvod - a ten je alkohol.
Neviem síce akým spôsobom by si mal postupovať. Ja osobne by som volil rozhovor s ňou, potom s jej rodičmi a neskôr s nejakým psychológom resp. psychiatrom. A ak ani toto nepomôže, potom sa s ňou rozíď. Ale tu sa naskytá otázka, či ti stojí za to, ale na tú si musíš odpovedať sám.
Neviem síce akým spôsobom by si mal postupovať. Ja osobne by som volil rozhovor s ňou, potom s jej rodičmi a neskôr s nejakým psychológom resp. psychiatrom. A ak ani toto nepomôže, potom sa s ňou rozíď. Ale tu sa naskytá otázka, či ti stojí za to, ale na tú si musíš odpovedať sám.