Zdravim. Prosim vas poradte mi nazov pesnicky. Moc vam o pesnicke nepoviem, lebo si teraz ani za otca nemozem spomenut, ze co sa tam spieva, ale spieva to nejaka zena, pocas pesnicky ide huslove solo a poznam tuto pesnicku aj ako nejaku remix verziu ktora sa objavuje na diskotekach a pod. Neviete prosim poradit???
no viem ze indicie nie su moc kvalitne, ale viac ma nenapada....este ze sa tam objavilo slovo tonight ale to je asi v kazdej druhej....
mozno niekto pocuval v nedelu okolo pol jedenastej vecer myslim ze Expres a isla tato pesnicka co zhanam a za nou tousim Limp Bizkit - Behind blue eyes...
Skolacik napísal:no viem ze indicie nie su moc kvalitne, ale viac ma nenapada....este ze sa tam objavilo slovo tonight ale to je asi v kazdej druhej....
mozno niekto pocuval v nedelu okolo pol jedenastej vecer myslim ze Expres a isla tato pesnicka co zhanam a za nou tousim Limp Bizkit - Behind blue eyes...
Tak podla mna by to mohla byt Vanessa Carlton - A Thousand Miles
Neviem ci niekto bude vediet o co sa jedna, ale hladam nazov pesnicky kde spieva zena, je to nejaky dance a spieva sa tam nieco ako: I miss you so much.
edit: je to celkom znama a nie velmi stara pesnicka (max rok)
Fakt respect a karma+ ked to niekto bude vediet
skodde napísal:Neviem ci niekto bude vediet o co sa jedna, ale hladam nazov pesnicky kde spieva zena, je to nejaky dance a spieva sa tam nieco ako: I miss you so much.
edit: je to celkom znama a nie velmi stara pesnicka (max rok)
Fakt respect a karma+ ked to niekto bude vediet
no podla mna to moze byt morandi-save me ale pozri tento link... tam si zadaj I miss you so much do vyhladavania a daj to hladat ako frazu, vyhlada ti piesne, ktore maju v databaze a obsahuju frazu "I miss you so much"
Mam pocit ze tam aj hraju intra z jednotlivych piesni takze mozno spoznas tu svoju http://www.supermusic.sk/najdi.php
Antonio_Salieri napísal:no podla mna to moze byt morandi-save me ale pozri tento link... tam si zadaj I miss you so much do vyhladavania a daj to hladat ako frazu, vyhlada ti piesne, ktore maju v databaze a obsahuju frazu "I miss you so much"
Mam pocit ze tam aj hraju intra z jednotlivych piesni takze mozno spoznas tu svoju http://www.supermusic.sk/najdi.php
marcelk napísal:Zdravim. Hladam pesnicku co hraje v reklame na Markize na serialy NCIS, Odlozeny pripad...Nie zvucky z jednotlivych serialov ale z jednej reklamy.
Davnejsie tam byvala skladba E.S. Posthumus - Nara, skus pohladat
Ja hladam pesnicku ktora je urcite znama,hravaju ju aj na diskotekach a teraz som ju pocul v telke.
Refren ma asi taky ze PA PA LEJ PA PA PA LEJ PA PA LEJ PA PA PA LEEEJ
.. tusim nieco take Budem velmi vdacny .....
krbik13 napísal:Ja hladam pesnicku ktora je urcite znama,hravaju ju aj na diskotekach a teraz som ju pocul v telke.
Refren ma asi taky ze PA PA LEJ PA PA PA LEJ PA PA LEJ PA PA PA LEEEJ
.. tusim nieco take Budem velmi vdacny .....