Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit. Program na řízení systému Win. XP (TuneUp 2009) mi radí: Určená doba čekání na ukončení programů při vypnutí počítače je příliš nízká(5sekund). Zvýšit dobu čekání pro ukončení programů na 15sekund. Důsledkem toho je, že nastavení programů a obsah souborů, které nebyly uloženy mohou být ztraceny. Jenže já nevím, kde se ten čas nastavuje. Poradí mi někdo? Předem děkuji Rolling Eyes
Dobre Start->Spustit->Regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE->SYSTEM->CurrentControlSet->Control a WaitToKillService zmen na hodnotu kolik potrebujes ... Cim mensi bude tim rychleji se to vypne
Arkarian napísal:Dobre Start->Spustit->Regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE->SYSTEM->CurrentControlSet->Control a WaitToKillService zmen na hodnotu kolik potrebujes ... Cim mensi bude tim rychleji se to vypne
A mas XP ?:) no asi jo ... Tak vytvor klic WaitToKillService s hodnotou 50000...
//Pocky ted jsem si uvedomil ze to mozna hledas ve "slozka" .. ne klikni na to Control a vpravo jsou ty klice tak tam to zkus pohledat
No tak to zalezi na tom jestli chces pockat az se vsechny programy hezky ukonci a ulozi neulozene nebo to hned zavrit a hned vypnout... ja to mam nastavene na 2000 takze hodne rychle se vypne.. Podle toho co ti pise ten program by jsi to mel zvysit
Valdauf63 napísal:Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit. Program na řízení systému Win. XP (TuneUp 2009) mi radí: Určená doba čekání na ukončení programů při vypnutí počítače je příliš nízká(5sekund). Zvýšit dobu čekání pro ukončení programů na 15sekund. Důsledkem toho je, že nastavení programů a obsah souborů, které nebyly uloženy mohou být ztraceny. Jenže já nevím, kde se ten čas nastavuje. Poradí mi někdo? Předem děkuji Rolling Eyes
Precitaj si pravidla fora a uprav si nazov temy. V opacnom pripade nebud prekvapeny, ked si temu nenajdes.