Antifa

Diskusie na politické témy...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lubos ... Napisal som tam aj podmienku. Ak by mal potvrdenie od Zamestnavatela ze sa snazi hladat pracu ... Nie je problem. Prispevky mu budu obnovene.
Viem ze v dobe krizy nie je lahke najst pracu ale to je zivot.
+ Polahcujuca okolnost pre "Slusnych" Pokial pracoval predtym viac ako 3Mesiace a bol vyhodeny z dovodu Hromadneho prepustania, resp. Financnych problemov spolocnosti (Nie z dovodu napr. Hrubeho porusenia pracovnych podmienok) tak bude mat napr. Davky 12Mesiacov
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Je mi hrozne vtipne, ako niekto kto si nevie ustriehnut nominativ mnozneho cisla nadava ludom, ze maju IQ 80 :D .

Bytovky sa im uz stavali, znicili ich, takze tuto fazu mozme preskocit.

Sharkov napad sa mi celkom pozdava. Lubo ak by sme sa pri kazdom opatreni obavali, ze Ach, a co tento jeden slusnucky, co tito dvaja slusnucki a pod. teda ak by sme sa stale schovavali za pripadne vynimky, nikdy by sa nic nezmenilo. Holt smola, chce to sa s ciganmi vysporiadat a je to sice smutne, no mozno by to so sebou stiahlo aj tych par slusnych, ktori by sa vsak urcite z toho dostali, pretoze ako uz bolo spomenute v clanku na prechadzajucej strane, ked je snaha, da sa. Avsak u drvivej vacsiny ciganov ta snaha nie je.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Shark NX napísal:Lubos ... Napisal som tam aj podmienku. Ak by mal potvrdenie od Zamestnavatela ze sa snazi hladat pracu ... Nie je problem. Prispevky mu budu obnovene.
Viem ze v dobe krizy nie je lahke najst pracu ale to je zivot.
+ Polahcujuca okolnost pre "Slusnych" Pokial pracoval predtym viac ako 3Mesiace a bol vyhodeny z dovodu Hromadneho prepustania, resp. Financnych problemov spolocnosti (Nie z dovodu napr. Hrubeho porusenia pracovnych podmienok) tak bude mat napr. Davky 12Mesiacov
Prepac mi to Shark, je mi velmi trapne, ze som od teba mladsi a poviem ti (podla niekoho) 'hlupost': Ty hovoris o tom co je zivot? Sam si sa mi priznal, ze si nikdy finacne problemi nezazil...tak sa na mna nehnevaj ale vies o financnych nedostatkoch hovno. Pises v jednej teme, ze v lete ides tam ,tam a este tam....vsetko paradne destinacie, a 50% Slovakov si nemoze dovolit ani jednu z nich......chapes co tym chcem povedat? Ako vazne, urazit ta nieje cil mojho prispevku tak to tak neber....
A ta socialna davka pre nezamestanych nieje Boh vie co....za prve, uz si sam spomenul....iba 12 mesiacov....a za druhe z tej davky si nezapaltis ani najom za byt....Bozechran aby ti vyslo aj na jedlo a na oblecenie. A po tych uz spomenutych 12 mesiacoh mozes zobrat lano a ist do lesa....toto je zivot...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lubos ... Pozri. Nemam liek na ludsku demenciu.
Alianz ponuka urcity balicek ... V pripade ze si odkladas z platu lubovolnu sumu mesacne tak ti vsetko ide na Nudzovy ucet.
Tento nudzovy ucet ti spori na teba v pripade Straty zamestnania alebo inej tazkej udalosti. Ja ho mam zalozeny od svojich 18 rokov ... Uz sa mi tam stihlo nazbierat asi 40000Sk a to som ani nepracoval na TPP ... Vzdy len VPP alebo Brigady.
V pripade ze by som bol zamestnany na TPP a mal napr. 600€ tak nazbierana suma sa rapidne zvysi.
Este raz opakujem ... Ked chces tak tak velky problem to nie je.

A po 12 mesiacoch sa nemusi hodit do Lesa ... Staci ak preukaze papier ze sa snazi najst si zamestnanie. Dostane dalsie 3 Mesiace. O 3 Mesiace zas. atd ...

Inac ... Pozri sa na seba. Zili ste v oblasti Slovenska kde bol obrovsky problem zohnat si pracu. A co sa stalo?? Rodina pohla rozumom a ste v Anglicku a mate sa lepsie.
Ak niekto len narieka v krcme pri pive ... A hovno spravi pre zmenu tak je jasne ze sa nic nezmeni.

Ad skvele destinacie. Poznam kvanta ludi co maju podstatne nizsie platy ako nasa rodina a v Lete vystriedaju Malorcu, Bahamy, Cyprus, Maledivy, Egypt atd...
Ja jazdievam na dovolenky co nepresiahnu celkove naklady 10000Sk ... Ani tento rok to nebude vynimka.
Do Chorvatska idem na znameho Chatu, do USA idem taktiez za kamaratom cize platim si len Sluzobnu Letenku (Airport taxes)
Samozrejme su vynimky ... Ale nie je ich vela.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

shark: ten napad co si tu podal sa mi naozaj paci, sice by sa jednalo v rpaxi o kopu byrokracie a papierovania, ale ma to hlavu a patu...
Lubos: ad 1, mam pocit ze mas strasny problem s kazdym kto ma podla prispevkov tu na fore vyssi prijem ako ty a tvoja rodina, mohol by si sa nad to skusit povzniest, nikto ti nenadava zato, ze u vas je tazke zohnat pracu alebo ze nemas to ci ono, ale ty nadavas kazdemu kto ma viac a pritom sa nepytas aku cenu zato zaplatil...
ad2, tvoj pristup je absolutne o nicom a v praxi sam mozes vidiet ze vobec ale naozaj nic neriesi, ja a moja rodina platime poctivo dane ako mnoho inych ludi a nechcem aby co i len cent z nich isiel na nech uz su akekolvek, ale zadarmo bytovky pre ciganov, dokonca aj ten nedavno realizovany projekt ze si cast toho odrobili, si mal moznost vidiet ako dopadol, 3/4 znich nato hodila bobek a aj to museli odmakat fakt smiesnu sumu...mlade rodiny sa zadlzuju do 60ky aby si kupili jedno a dvojizbovy byt a nikto sa nepyta kde nato maju vziat, ale nase tmave etnikum si spravi par krat bububu na kameru a vsetci radsej drzia hubu aby ich neobvinili z rasizmu, presne taky pristup ako mas ty je pricinou situacie ktora tu vznikla, tak radsej prosimta bud ticho a v nasledujucich 300 postoch sa neopovazuj niekomu vykrikovat, ze nevie o com je zivot, lebo ty sam si len hlava plna kecov o ktorych prd vies a vsetkych chces poucovat
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

ColdRain sa spamataj.....tapne trapne....no nikomu som nenadaval...nemam maximalny problem s tym ked niekto zaraba viac a ci si moze dovolit nieco viac ako ja...sa spamataj..... :roll:

Shark: je pekne, ze sa takato moznost da nejakj dohodnut, ale si uvedom ,ze ked zarabas 9000sk mesacne, z toho ti treba dat 5k na maly byt mesacne....strava tiez nestoji 500sk na mesiac, a popritom sa ti treba aj obliect...a este mozme pridat aj to, ze mas dajme tomu doma dve deti....uz ti to dochadza?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Predloz nam Tvoj navrh spravodliveho riesenia, som nan velmi zvedavy.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som ziaden navrh na cigansky problem ani nespominal :)
A najviac mi je smiesno nad tym, ako ked som sa to spytal ja, ze aky by ste navrhli plan, tak nikto okrem Sharka sa neozval....a Kali, Aryan ani necekli...ty co tu najviac vyskakuju.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lubos mne to dochadza od zaciatku. :wink:
Len tebe nedochadza to ze ked niekto chce tak dokaze ... Jedine co treba je chciet a nieco pre to spravit. Bez usilia ta ani holub neosere.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano
ColdRain
Addict
Addict

dal si navrh, cely cas davas jeden velky navrh=ustupok, sam si sa vyjadril, ze by si im postavil bytovky, to podla teba nie je sposob riesenia? ked nie tak naco by si to robil?
cely cas nadavas na kaliho a aryana, ze nic nehovoria, lenze, nech uz su ich nazory ake su, aj ked snimi nesuhlasim obaja su diskuteri jak sa patri, podporia si svoj navrh povedia co preco a ako, to ci ich argumenty vezmes alebo nie, je tvoja vec, resp vec kazdeho citatela ale hlavne nikoho neurazaju, tvoj jediny argument je, ze sa maju zle, ale nepytas sa preco sa tak maju...je naozaj jednoduche zvalit vsetko na spolocnost...ked niekto chce dokaze, nehovorim, ze vzdy, ale mi nehovor ze tisice ciganov chcu a proste to nejde...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme, ze navrh nemas, lebo Ty si ten typ clovekaa co dokaze iba kritizovat a hladat chyby v napadoch inych. Ak vsak ma nieco vymysliet on, tak zrazu "Ale ved ja napad nemam...".

Ako pisal Shark, a ako som pisal uz ja. Slusny, snazivy clovek sa v zivote nestrati. Stat sa to moze, samozrejme, no to je uz zivot. No clovek co sa nesnazi a spolieha sa iba na pomoc od inych, ten sa v zivote strati vzdy a to je ten rozdiel.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lubos Preco si myslis ze v Bratislave/Prahe...atd je tolko ludi z vychodu?? Lebo vedia ze vo svojej domovine dobre platenu robotu podla svojich predstav nedostanu.
(Bratislavu/Prahu som spomenul len kvoli tomu ze tam to mam priamo zo zdrojov. Nijak nechcem vyvysovat tieto mesta nad ostatnymi)
Preto sa presunuli do oblasti s vacsim vyberom, lepsimi platovymi podmienkami a vyssou zivotnou urovnou.
Je to vzdy krasne vidiet ... Okolo 20-23 v nedelu smerom do Bratislavy alebo Prahy ... KE,KS,MI,RV,SN,SV,SB,PP atd...
Oni pre lepsi zivot nieco spravili. Kto len narieka dostane hovno a nemoze ocakavat nic viac. A takemu ja davky zo svojich dani platit nebudem.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano spominal som vystavbu panelakov...vystaval by som im panalaky, popripade nejake obytne budovy, ked si to znicia....ich vec....viac im staviat nebudem....nech ziju aj pod nebom.
Tiez bol pekny napad, videl som to niekde na videu.....aj tu to niekto spominal....islo o tu vystavbu, kde im v podstate nakupili material a povedalo sa nech vypomahaju....a ukazalo sa presne to kto je ten normalnejsi a kto nie...ty slusny sa o domeceky starali ako sa dalo....aj ked to nebolo boh vie co, ale aspon to stalo a mali kde spat....no a ty sprosti to mali u prdeli a znicili to....dovi dopo....nech si stavaju uplne sami nabuduce.

A skusil by som najskor asi zajst za Vajdom v osade....vajda je povacsine vysoko inteligentny a slusny clovek....a z pravidla ho obyvatelia osady pocuvaju....s danym vajdom by som pokecal jaka je vec, co sa mi nepaci, co by som navrhoval zmenit a podobne...a urcil nejaku 'skusobnu dobu' neviem...dajme tomu 5mesiacov....ked po 5tich mesiacoch neuvidim ziadne zmeny k lepsiemu...znamena to, ze to nezabralo a treba vymysliet plan B....naopak, ked zbadam aspon naznak ochoty, a snahy to zlepsit, potesim sa, velmi pekne sa podakujem danemu vajdovi, a hned by sa dalo napriklad dohodnut na nejakej spolupraci do buducna.

SHARK: ano mas pravdu, ved preto zijem v UK, uz som ti to raz vravel preco...ale cesty sa uz uzatvaraju....ano aj tu v UK, uz je problem sa tu dostat, respektive najst si pracu...tak isto ako aj v inych zapadnejsich krajinach od Slovenska.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Lub0$ napísal:Ano spominal som vystavbu panelakov...vystaval by som im panalaky, popripade nejake obytne budovy, ked si to znicia....ich vec....viac im staviat nebudem....nech ziju aj pod nebom.
Ved to sa uz kolkokrat robilo. Ziarivy priklad sidlisko Lunik IX v Kosiciach. Stavalo sa v druhej polovici 80tych rokov, mohlo to byt najkrajsie kosicke sidlisko. Porovnaj si ho s takymi Tahanovcami ktore su priblizne rovnako stare.
Lub0$ napísal: Tiez bol pekny napad, videl som to niekde na videu.....aj tu to niekto spominal....islo o tu vystavbu, kde im v podstate nakupili material a povedalo sa nech vypomahaju....a ukazalo sa presne to kto je ten normalnejsi a kto nie...ty slusny sa o domeceky starali ako sa dalo....aj ked to nebolo boh vie co, ale aspon to stalo a mali kde spat....no a ty sprosti to mali u prdeli a znicili to....dovi dopo....nech si stavaju uplne sami nabuduce.
Ved prace, uz sa stavalo. Tak preco to robit este raz? Ved dovi dopo....nech si stavaju uplne sami. Uz teraz je nabuduce.
Lub0$ napísal: A skusil by som najskor asi zajst za Vajdom v osade....vajda je povacsine vysoko inteligentny a slusny clovek....a z pravidla ho obyvatelia osady pocuvaju....s danym vajdom by som pokecal jaka je vec, co sa mi nepaci, co by som navrhoval zmenit a podobne...a urcil nejaku 'skusobnu dobu' neviem...dajme tomu 5mesiacov....ked po 5tich mesiacoch neuvidim ziadne zmeny k lepsiemu...znamena to, ze to nezabralo a treba vymysliet plan B....naopak, ked zbadam aspon naznak ochoty, a snahy to zlepsit, potesim sa, velmi pekne sa podakujem danemu vajdovi, a hned by sa dalo napriklad dohodnut na nejakej spolupraci do buducna.
A co si od toho ako slubujes? Vajda povie, tak prestanu kradnut?
ColdRain
Addict
Addict

presne ako pise Fabo, krasne to zhrnul do jednej veci: Teraz je nabuduce.
nemysli si, ze si s vystavbou prisiel na nieco prevratne, uz sudruhovia s hviezdou na cele videli ako sa veci maju, pozri si historiu Luniku IX, to sidlisko ma dvadsat rokv, uz pred desiatim rokmi bolo to tvoje nabuduce, dalej si uvedom aj to, ze tvoj plan pocita s napravou, ku ktorej ale nedojde, ved dve romske generacie nevedia co je to pracovat lebo ziju dvadsat rokov z podpori, cest minulemu rezimu nech bol aky bol, ale nutil ich makat...ale ked nemuseli hned prestali, ved za komancov neexistovali zobraci, ano privatizovalo as tu zurivou cestu ale mi nehovor ze sa porusili len tie podniky kde makali cigani...takze, k naprave nedojde a co urobis? odpojis ich od vody, plynu, elektriny? sam vidis prave na tom nasom malom socialnom experimente ktorym lunik je, ze to nefunguje, amatersky natahanych elektrickych kablov je ako pavucin, musi tam chodit cisterna s pitnou vodou, za ktoru samozrejme nic neplatia, co myslis kto to plati? ja a ty, ani statne podniky nerobia za pekne oci, uz rozumies? nie je to nasa vina, vina spolocnosti, je to len a len ich vina! a co navrhujem? sharkov plan sa mi pacil a takisto sa mi pacil postup ex ministra vnutra za rabovania pred par rokmi, korytnacky, vodne dela, zurivy psy a kalena ocel a zrazu bolo po rabovackach o tom to je, snimi sa slusne nedohodnes, medzi nimi plati silnejsi vyhrava a kazda snaha o milost a ustretovost je povazovana za slabost s postojmi modernej spolocnosti tazko uspejes, akurat sa nechas zozrat zaziva, treba tvrdu ruku a ziadne ustupky z ktorych by sa mohol stat precedens, ked nieco chcu nech robia, pre mna za mna aj VPP alebo nech cistia verejne toalety za minimalne mzdy
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lub0$ napísal:Ja som ziaden navrh na cigansky problem ani nespominal :)
A najviac mi je smiesno nad tym, ako ked som sa to spytal ja, ze aky by ste navrhli plan, tak nikto okrem Sharka sa neozval....a Kali, Aryan ani necekli...ty co tu najviac vyskakuju.
http://www.hojko.com/search.php?search_ ... erid=15619

Hadam si nemyslis ze sa tu budem 100 krat opakovat a este o teme ktora s touto voebc nijak nesuvisi, a okrem toho uz aj tu som sa o rieseni vyjadril.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Fabo...viem, ze sa to skusalo, ale tie vystavby sa robili iba niekde, dajme tomu iba ten Lunik, ok lunik sa vybudoval, znicia? Znicia....respektive uz znicili...ale co ked su niekde romovia, ktory maju snahu pracovat, ale nikto im v dnesnej dobe, uz vobec nie na vychode neda pracu, a ked aj hej, tak len robit na stavbe na cierno pod minimalnu mzdu, s ktorou si ani rit neutries, proste nemas sancu sa uzivit....ked sa biely ludia maju problem uzivit, tak uz duplom sa neuzivia Romovia. Tu je ten probelm, je mi jasne, ze to treba riesit, lebo treba....ale co ma zaraza, ze spominate, ako nase dane idu na ciganov atd....to niesu iba cigani, najviac ma serie, ze z nasich dani sa Fico a ta banda vozi na sedmickovych bavorakoch a stavaju si domy, nakupuju si aj pocas padnutej ekonomiky pocitace za miliony, ktore su im na hovno, kedze do prace ani nechodia....vies, toto je tiez drzost, ale uz sme OT.....uz cele 3 strany su OT, koli rozoberaniu ciganskeho problemu....tema je o niecom inom...o Romoch na Slovensku tu na fore temu uz mame.

A inac ano trebalo by vypracovat nejaky plan - suhlasim, nejaky napad ako si pomoct s tymto pripadom, je to zlozite, ale urcite to nepojde tymi pravicovymi pochodmi, kde robia bordel, znicia pol mesta a kricia 'cigani do plynu!'
O to tu ide...
ColdRain
Addict
Addict

pokial viem termin do plynu tu cely cas pouzivas len ty

edit: co sa tyka sedmickovych bavorakov, mne nevadia, vlada musi mat istu vaznost a prestiz, nebudu predsa jazdit na fabiach...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

ColdRain...ano 'je to z mojej hlavy' ten plyn....
http://www.hojko.com/post1192185.html#1192185 :roll:
Napísať odpoveď