Prijmacky BVSP

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
MaTT5
Expert
Expert

Prijmacky BVSP

Príspevok od používateľa MaTT5 »

Zdravim! Buducu stredu mam prijmacky na BVSP ale v rovnaky den mam mat aj kurz prvej pomoci... neviete ako dlho tieto prijmacky trvaju? Do 14.00 sa potrebujem vybavit, ak sa to neda, budem muset nieco z toho prelozit...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

na bvsp je ustny pohovor a testy takze by som nepocital stym, ze sa tak skoro uvolnis a pochybujem ze ti na poslednu chvilu prelozia skusky...to si o tom fakt nevedel? ved papiere zo skol chodili pomaly pred mesiacom...a myslim, ze ked dojdes na kurz neskor, nic sa nestane, ide hlavne o test, ktory aj tak odpises ako vsetci...pripadne sa skus dohodnut so skusajucim na bvsp, resp zodpovednou osobou, nech ta po napisani testov posle pred komisiu ako prveho, ak bude normalny vyhovie ti
Scott-1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scott-1 »

a vedel by mi nekto povedat v com spocivaju tie testy a pohovory aby som vedel aspon priblizne. Mna tiez cakaju prijmacky a zacinam byt ztoho trochu nervozny :D dik
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

Scott-1 napísal:a vedel by mi nekto povedat v com spocivaju tie testy a pohovory aby som vedel aspon priblizne. Mna tiez cakaju prijmacky a zacinam byt ztoho trochu nervozny :D dik
vsetko mas na nete, co viac ktomu treba napisat?
Napísať odpoveď